ЗА МЕН Е БЕЗУМИЕ ДА СЕ ДАВАТ ЛУДИ ПАРИ ЗА КУЧЕНЦЕ /ПОИСКАХА МИ НАД 900ЛВ ЗА СЕТЕРЧЕ/ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, КАКТО Е ВИДНО ТУК И ОТ ИНТЕРЕСНИ ПОРОДИ.
НИЕ СМЕ ЧЕТИРМА-МАМА, ТАТКО, ВЕЛКО НА 4Г И ДОНИКА НА 10Г
ИМАХМЕ ОВЧАРКА КОЯТО ПОЧИНА-ОТРОВИХА Я, ИЗЧАКАХМЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НО ДЪЩЕРЯ НИ КОЯТО ОТРАСНА С НЕЯ НЕ Е СПЕРАЛА ДА ПИТА КОГА ЩЕ ВЗЕМЕМ НОВО КУЧЕ. НАБЛИЖАВА РОЖДЕННИЯТ И ДЕН И РЕШИХМЕ ДА Я ИЗНЕНАДАМЕ

ТУК НЕ ПОЕМАМ НИКАКЪВ АНГАЖИМЕНТ, ПЪРВО ЩЕ ГОВОРЯ СЪС СЪПРУГА И ДОВЕЧЕРА И ЩЕ ПИША.
НАДЯВАМ СЕ НЕ ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ СЪМ НЕОРИЕНТИРАНА ПРОСТО АКО МОГА ДА СЪМ ОТ ПОМОЩ, ВИНАГИ СЪМ НАСРЕЩА, А И ЛАБРАДОРА МИСЛЯ Е ЕДИН ОТ НАЙ ПОДХОДЯЩИТЕ КУЧЕТА ЗА СЕМ. С ДЕЧИЦА, НО КАКТО ПИСАХ НЯМА ДА Е ТОВА ИЗСТРАДАЛО ЖИВОТИНЧЕ.
ЗА "ХЪШ ПЪПИСА" НЕ ЗНАМ МНОГО, ЩЕ ВЛЯЗА И ЩЕ ПРОЧЕТА.
АКО СМЯТАТЕ ЧЕ НЕ СМЕ ПОДХОДЯЩИ НАПРАВО ПИШЕТЕ, НЯМА ДА СЕ СЪРДИМ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С ТЪРСЕНЕТО НА СЕТЕРЧЕ

ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ ДЕЦАТА МИ СА ПАЛАВИ, ЩЕ ИСКАТ КУЧЕТО ДА ГИ ПРЕДРУЖАВА В ИГРИТЕ. МОЖЕМ ЛИ ДА ГО ВОДИМ НА ПО-ДЪЛГИ РАЗХОДКИ, ХОДИМ ПО ПЛАНИНИ, ЗИМАТА ХОДИМ НА СКИ ИЗДЪРЖА ЛИ СТУДОВЕ, ПЪТУВАМЕ ЧЕСТО В СТРАНАТА ПОЧИВНИТЕ ДНИ-ОБИЧАТ ЛИ, ИМАМ МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ ЗА ТАЗИ ПОРОДА НО ЩЕ ЧЕТА

Моля, не пишете с главни букви. Във форумите това се възприема като крещене!
мод

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Здравей те!!Ще изкажа моето скромно мнение за Бссета-като порода,найстина това е едно много дружелюбно куче.,обича игрите,но още повече обича да се излежава,да баде оставен на спокойствие!!2-ро-Зимата лапите му се пълнят  със сняг ,те са доста широки и с голями вазглавнички,ако не се изчистят ,започва да куца-така че не е подходящ за далги зимни разходки,обича разходките,но умерено и сред интересна среда,ще се поясня !!!там кадето може да среща свой побратими,там кадето има хора,дъга разходка,само за да навива километри е за него досада!!това куче не е състезател,то е дженталмен -иска спокойно ,уважително отношение!!! Има къси крачете,макар яки носят едно едричко телце,затова трябва да се щадят!!Бассета не е за играчка,той е компанион,.той е приател,той ще обича всички в семейството,но най много се привързва и слуша един,този с когото е на разходка,този който го храни,този който го обгрижва.....къпе,почиства ушите и т.н според моето скромно мнение за вас е подходящ....по спортни кучета..далматинец,лабрадор,бигал ...и все от този род!!Желая ви хубав ден!!
 Здравей те!!Ще изкажа моето скромно мнение за Бссета-като порода,найстина това е едно много дружелюбно куче.,обича игрите,но още повече обича да се излежава,да баде оставен на спокойствие!!2-ро-Зимата лапите му се пълнят  със сняг ,те са доста широки и с голями вазглавнички,ако не се изчистят ,започва да куца-така че не е подходящ за далги зимни разходки,обича разходките,но умерено и сред интересна среда,ще се поясня !!!там кадето може да среща свой побратими,там кадето има хора,дъга разходка,само за да навива километри е за него досада!!това куче не е състезател,то е дженталмен -иска спокойно ,уважително отношение!!! Има къси крачете,макар яки носят едно едричко телце,затова трябва да се щадят!!Бассета не е за играчка,той е компанион,.той е приател,той ще обича всички в семейството,но най много се привързва и слуша един,този с когото е на разходка,този който го храни,този който го обгрижва.....къпе,почиства ушите и т.н според моето скромно мнение за вас е подходящ....по спортни кучета..далматинец,лабрадор,бигал ...и все от този род!!Желая ви хубав ден!!

.
 . Желая ви успех
 Желая ви успех  Елена
 Елена бъдете жива и здрава!!и се обадете ако вземете Бассета!!има негови снимки в форума -породи -раздел бассет на 13 страница!!!!
  бъдете жива и здрава!!и се обадете ако вземете Бассета!!има негови снимки в форума -породи -раздел бассет на 13 страница!!!!
 Имате много странно чувство за хумор!!Желая ви хубав ден,няма да съжаляват вашите роднини!!!
 Имате много странно чувство за хумор!!Желая ви хубав ден,няма да съжаляват вашите роднини!!! 
 Тя спи на кучешко легло ,има зимно яке за разходките ,спецялна купа за кучета със дълги уши и доста глезотии.Изобщо толкова е разглезена че дворно куче само може да завижда на положението и.
  Тя спи на кучешко легло ,има зимно яке за разходките ,спецялна купа за кучета със дълги уши и доста глезотии.Изобщо толкова е разглезена че дворно куче само може да завижда на положението и.