то не е куче, а е торпедо!
няма такава енергия просто... то не е скачане, то не е бягане, то не е закачане.
развам се, че е в такова добро настроение и не се е сдухала от уединения си престой.

Публикувано: 14 February 2010 - 06:01 PM
 ) на Тара беше изчеткана и съответно - свалена. Имаме за около половин пуловер. На следващото четкане ще съберем за другата половина
 ) на Тара беше изчеткана и съответно - свалена. Имаме за около половин пуловер. На следващото четкане ще съберем за другата половина   Сега милата ми ламя е като полупроскубана кокошка
  Сега милата ми ламя е като полупроскубана кокошка   Обаче, това по никакъв начин не може да засенчи невероятния й чар и магнетизъм и тя е една неотразима Добра Ламя Спаска
 Обаче, това по никакъв начин не може да засенчи невероятния й чар и магнетизъм и тя е една неотразима Добра Ламя Спаска   

Публикувано: 14 February 2010 - 06:29 PM

Публикувано: 16 February 2010 - 12:01 AM

в големия град е култова (вярно е той, ама в моя сл. я приемаме просто за една ... тя)
  в големия град е култова (вярно е той, ама в моя сл. я приемаме просто за една ... тя)

Публикувано: 17 February 2010 - 09:21 PM

Ама ти пък, траеш си - вместо на време да беше предупредила
 Ама ти пък, траеш си - вместо на време да беше предупредила  

Публикувано: 17 February 2010 - 11:26 PM

Публикувано: 21 February 2010 - 07:25 PM

Публикувано: 21 February 2010 - 07:39 PM
 Инче,разбира се,че си направила добро!!!Тара може да не е на най-прекрасното място на света,но е важно че все пак има подслон и е на сигурно.Аз вярвам,че нейните хора ще я забележат и то съсвесм скоро!!!Горе главата и не се упреквай за нищо,ти направи и правиш много за Тара.
 Инче,разбира се,че си направила добро!!!Тара може да не е на най-прекрасното място на света,но е важно че все пак има подслон и е на сигурно.Аз вярвам,че нейните хора ще я забележат и то съсвесм скоро!!!Горе главата и не се упреквай за нищо,ти направи и правиш много за Тара.  

Публикувано: 21 February 2010 - 07:49 PM

Публикувано: 21 February 2010 - 07:58 PM
 Всичко направено дотук за Тара е най-доброто според мен,имайки предвид трудностите и перипетиите, през които минахте.Нещата няма да останат така,бъди сигурна.Това чаровно момиче ще трогне до болка някой,чийто диван е празен
 Всичко направено дотук за Тара е най-доброто според мен,имайки предвид трудностите и перипетиите, през които минахте.Нещата няма да останат така,бъди сигурна.Това чаровно момиче ще трогне до болка някой,чийто диван е празен  Толкова е силна и борбена,пък и ти също,така че усилията ви ще бъдат възнаградени!
 Толкова е силна и борбена,пък и ти също,така че усилията ви ще бъдат възнаградени!