Шарпланинец
Публикувано: 07 April 2009 - 09:43 PM
Konan03, в Apr 7 2009, 07:40 PM, написа:
ето и един мужкарец ама типичният цвят на шарпланица е сиво зеленикав с черни връхчета на косъма. той е як ,но с нетипичен цвят. на втората снимка е с типичен цвят.
Ще си взема такова куче да пази вълкодавите и една мастийка за звънец от приют - да насочва .....

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 13 April 2009 - 09:09 PM
вече няколко човека ми казват, че не е чист шарпланинец, но никога не ми е пукало. Казва се Зоро и е на 11 месеца. Около 60-62 кг в момента, но продължава да расте...
Живее на вилата и се радва на простор и свобода. С него вкарах в БГ и една женска иоще едно мъжко братче, но ги продадох на приятели.
Живее на вилата и се радва на простор и свобода. С него вкарах в БГ и една женска иоще едно мъжко братче, но ги продадох на приятели.
Публикувано: 13 April 2009 - 09:53 PM
благодаря приятелю,
но малко съм озадачен заради теглото...четох, че рядко минават 50 кг мъжките, а моя ги мина на 8-9 месеца....много яде наистина, но много и тича. Реално не е затлъстял много много, но и да има 2-3 кила излишни пак ми се вижда по едър от колкото трябва да бъде...
А си сигурен за породата?
но малко съм озадачен заради теглото...четох, че рядко минават 50 кг мъжките, а моя ги мина на 8-9 месеца....много яде наистина, но много и тича. Реално не е затлъстял много много, но и да има 2-3 кила излишни пак ми се вижда по едър от колкото трябва да бъде...
Публикувано: 13 April 2009 - 09:59 PM
zoro81, в Apr 13 2009, 07:53 PM, написа:
благодаря приятелю,

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 13 April 2009 - 10:12 PM
е аз го купих от село в Сърбия заедно с още 2 малки. Мойте хора в Сръбско го гледаха близо месец след като го зеха точно от село на границата м/у маките и Косово. Аз докат намеря време да ида да го зема от сърбите ( родители на мой приятел сърбин, с който сме били рамо до рамо в Косово, когато той загина, а аз им занесох некои неща от него за спомен, та оттогава ги чуствам семейство.. ). Как съм ги прекарвал кучагите през Руй Планина през нощта и на проливен дъжд, а и аз на кило сръбска джанковица, аз си знам....