Лабрадорка в беда останала без стопанин ,малтретирана зверски-в Благоевград

Публикувано: 22 September 2009 - 08:44 AM

Сигурна съм , че ще им се върне един ден
 Дано има късмет милата животинка. Аз нямам повече сили за още кучета вече станаха три
  Дано има късмет милата животинка. Аз нямам повече сили за още кучета вече станаха три    инак с удоволствие бих я взела  (даже е  кастрирана )
  инак с удоволствие бих я взела  (даже е  кастрирана )

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!

Публикувано: 22 September 2009 - 09:45 AM
Ох и аз чакам новини.Дано някой от Пернишкия изолатор да пише как е в момента Ира ,храни ли се,стресирана ли е , и как изглежда ,за подробносто относно здравословното и състояние оше е рано да се каже.

Публикувано: 23 September 2009 - 08:36 AM

Публикувано: 23 September 2009 - 11:47 AM
 Жалко, че в момента нямам финансови средства, за да помогна, остава само да се моля да се оправи.
 Жалко, че в момента нямам финансови средства, за да помогна, остава само да се моля да се оправи.Не може ли да се даде на съд извергът, който е причинил това? Няма ли някакъв съд в Хага, на който да го пратим или трябва най-напред да бъде съден в България? Не съм много запознат с това. Пък и доколкото разбрах, свидетели има,надявам се да се съгласят да свидетелстват срещу него.

Публикувано: 23 September 2009 - 12:41 PM

Публикувано: 23 September 2009 - 12:58 PM
 Толкова ли няма един едничък човек, който да реши да свидетелства?!!!! Докога ще трябва да се търпят тези зверства?! Иска ми се на тоя, който е сторил това на кученката, да му сторят същото, да види той тогава!!!
 Толкова ли няма един едничък човек, който да реши да свидетелства?!!!! Докога ще трябва да се търпят тези зверства?! Иска ми се на тоя, който е сторил това на кученката, да му сторят същото, да види той тогава!!!   

Ще е добре май Бриджит Бардо да узнае за тези зверства.

Публикувано: 23 September 2009 - 08:29 PM

Публикувано: 23 September 2009 - 09:27 PM

Ние мислехме да ставаме приемно семейство за куче, което е предназначено за водач на незрящи хора, но се оказа, че за целта е необходимо да сме от София и бля-бля...
Бих говорила със съпруга си за тази душица, притеснява ме факта обаче, ако не се подобри здравословното състояние и загубим кучето как ще реагират дацата/малкия е на четери/. Вече загубихме една овчарка на име Дара и знам колко време дъщеря ми страда и говори за нея. Посъветвайте ме, споделете вашето мнение. Аз ще говоря в къщи, защото все пак това решение ще се взема съвместно от цялата дружина.

Публикувано: 24 September 2009 - 10:05 AM
Аз съм от София и бих могла да си уредя една визита в Пернишкия изолатор в събота или неделя, но трябва да знам къде да я търся. Там и ще я снимам, и ще разпитам за нея. Защото си мисля, че бих могла да я приема в къщи за... както се случи. Наистина е решаващо здравословното й състояние, защото, както една жена е писала преди мен тук, да си загубил скоро кученце и да се хвърлиш в неизвестното със затворени очи е убийствено изживяване. А и аз имам деца, които вече изживяха първата си трагична раздяла........ Още не съм посмяла да говоря със семейството си, защото нищо не знам за развитието на здравословните й проблеми - най-вече ме тревожи некрозата на пикочния мехур. Много е важно да знам как е и, явно, единственият начин е да отида там. Дайте ми телефон или адрес на този изолатор, моля.

Публикувано: 24 September 2009 - 11:57 AM
Кучето е кастрирано,ваксинирано и обезпаразитено.
Собственика е починал преди 2 години,оттогава Ира живее в ад -пъдят я и я бият за да я изгонят,тя обаче продължава да стои около къщата и да влиза....нищо че не я хранят.
По време на кастрацията се вижда ,че пикочния мехур е червено-лилав с започнала некроза на тъканта.Причинено е от силни удари с лопата в коремната област,за да абортира.Намерен е спонсор и е проведено лечение,но още не се знае дали ще се оправи.За окото същата работа.
Дано се намери кой да обича и да се погрижи за това мило същество,тя има нужда от дом.
Как живеят тези хора!!!!
Тя наистина е красавица!!!
Дайте поне някакво инфо - къде да се превеждат парите, или къде да се докара храна...

Публикувано: 24 September 2009 - 01:46 PM
БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА:
Име (Name): МАКЕДОНСКА МИЛЕНА ТОДОРОВА (MAKEDONSKA MILENA TODOROVA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните основание за плащане " За ИРА "и ник или име.
Дайте заедно да спасим това куче

Публикувано: 24 September 2009 - 04:03 PM
Моля, дайте някакво упътване къде се намира кастрационният център. Аз живея в Перник, обаче работя в София и се прибирам късно вечерта. Бих искала да мина събота или неделя, ако е ок.

Публикувано: 25 September 2009 - 10:21 AM

Публикувано: 25 September 2009 - 03:26 PM
Момичето не се храни почти, не яде суха храна (дали е от стрес не знам); яде колбаси, така че ако ходи някой ше бъде добре да и занесе саламче, кренвирши, наденици или нещо подобно. В резултат е много слабичка. Когато отидох беше вътре на спокойствие, но като чу другите кучета да лаят и че има посетители пожела да излезе, живее му се и на него, милото кученце.
Дано да има късмет и да намери спокоен и пълен с любов дом.

What you get by reaching your destination is not nearly as important as what you will become by reaching your destination.

Публикувано: 25 September 2009 - 04:25 PM
има ли актуална информация дали някой е искал да я приюти пък за лечението от форума оже да се посаберат средства.
Не бих искала постепенно да се забрави за нея

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +