Булмастиф
Публикувано: 21 November 2007 - 06:07 PM
За съжаление изложбеният сезон свърши ;),тази събота и неделя бяха последните две изложби.Сега ще има кратка почивка и обикновено от февруари започват отново.Доколкото знам Джулката ще може да се яви само за експертна оценка заради непълното родословие
В понеделник се видях с Митко и тои ме оспокои че всичко вече е наред с родословието на Джулката от Българската киноложка федерация
В понеделник се видях с Митко и тои ме оспокои че всичко вече е наред с родословието на Джулката от Българската киноложка федерация
Публикувано: 22 November 2007 - 09:16 AM
Значи от февруари по изложбените рингове да защитаваш честта на породата ;)Обикновено първата изложба е в София,но най-добре да следиш след Нова година в секция Изложби на форума,там винаги излиза информация,а аз ще помагам с каквото мога,че си спомням колко объркано ми беше всичко в главата в началото
Публикувано: 22 November 2007 - 06:24 PM
Цитат
Значи от февруари по изложбените рингове да защитаваш честта на породата ;)Обикновено първата изложба е в София,но най-добре да следиш след Нова година в секция Изложби на форума,там винаги излиза информация,а аз ще помагам с каквото мога,че си спомням колко объркано ми беше всичко в главата в началото
а може да пламне една кучешка любов ;D ;D
Публикувано: 16 December 2007 - 11:30 AM
Здравеите ! Доста време никои не пише тука :'( та реших да се допитам за савет ! :huh:
Джулката започва да се разгонва и дилемата ми е дали да и търся "мъж" сега или както бях запланувал напролет че ако сега я "омъжа " испускам кучешките мероприятия (изложби)поне до септември 2008 :angry:
Мерси !!!
Джулката започва да се разгонва и дилемата ми е дали да и търся "мъж" сега или както бях запланувал напролет че ако сега я "омъжа " испускам кучешките мероприятия (изложби)поне до септември 2008 :angry:
Мерси !!!
Публикувано: 23 January 2008 - 04:59 PM
zdravei!s moqta priqtelka mn iskame da si imame ku4e i se sprqhme na bulmastif.iz4etoh celia forum tuk za ku4etata i po specialno za bulmastif i vidqh 4e ti moje da pomoogne6 da ni razqsni6 ot kade mogem da si vzemem taka jelanoto ku4e!strahuvame se ot nqkoi mo6enici da ne ni probutat nqkoi druga poroda stoto nisto ne razbirame ot ku4eta a e palno s mo6enici.molqte ako ima6 informacia za nqkoi razvadnik ili nqkoi tvoi poznat koito prodava i koito da e seriozen 4ovek ni pi6i.moq gsm e 0889 259482 kazvam se Radoslav.nadqvam se da ni pi6e6 ili da ni se obadi6 v teb ni e ednaot nadejdite!!!mail radoslav_mm@abv.bg.ne darjim vednaga da vzemem ku4eto moje da e sled 2-3-5 meseca no iskame ku4enceto da sme go vzeli ot siguren 4ovek.nqma da ti dosajdam pove4e ti me razbra v obsti linii kakvo te molim nadqvam se da ni pomogne6!nii sme ot plovdiv no az vsqka sedmica sam v sf taka 4e kao se naloji moje da se vidim
Публикувано: 19 March 2008 - 11:14 AM
Много са хубави кучовците ви :wub: :->) Преди около 2 години имах много приятна среща с много красива предтавителка на породата.Ходих на изложбата в Пловдив (само като зритал).До мен на ч от пейките вътре в палтата седна собственичката на кучето заедно със нея (не си споням имаето на кучето).Много беше хубава и доста гальовна - не ме остави за секунда да си почина от чешенето на коремчето и...... :->) :yahoo:
Публикувано: 17 April 2008 - 11:54 AM
Цитат
Zdraveite!Imam 10 mese4en bulmastif i e 5o kg i e visok 64 cm tova normalno li e ?
В стандарта на породата (виж ТУК) пише:
РЪСТ И ТЕГЛО.Височина в холката: мъжки - 63.5 - 68.5 см., женски - 61 - 66 см.. Тегло: мъжки - 50-59 кг., женски - 41-50 кг.. Трябва да се отчете, че височината на кучето трябва да съответства на теглото му. Особено внимание се обръща на доброто телосложение и активноста на кучето.
Поздрави! ;)
Публикувано: 28 May 2008 - 02:39 PM
С огромна радост съобщавам, че до няколко дни се очаква (дългоочаквано :blink:) ново кучило булмастифи! :yahoo:
Баща: CH Bg Cliff from ATOMZONE - р.30.02.2002 г., собств. Иван Белчев, р-к "Joybel" - София, произв. Емил Борисов, р-к "Atomzone" - Варна
Майка: A-Jesi of TRIFONOVLAND - р.30.05.2004 г., произв. и собств. Митко Трифонов, развъдник "Trifonovland" - София.
Дата на скачката: 30.03.2008 г.
Повече информация за кучилото можете да получите от:
Иван Белчев - отг. развъдна дейност на клуба, тел.: 0888/22-89-69
Митко Трифонов - тел.: 0898/93-89-00, 0887/53-19-02
или на емайла на клуба: bullmastiff_bg@abv.bg
Oще инфо за тези развъдници можете да видите TУК.
Баща: CH Bg Cliff from ATOMZONE - р.30.02.2002 г., собств. Иван Белчев, р-к "Joybel" - София, произв. Емил Борисов, р-к "Atomzone" - Варна
Майка: A-Jesi of TRIFONOVLAND - р.30.05.2004 г., произв. и собств. Митко Трифонов, развъдник "Trifonovland" - София.
Дата на скачката: 30.03.2008 г.
Повече информация за кучилото можете да получите от:
Иван Белчев - отг. развъдна дейност на клуба, тел.: 0888/22-89-69
Митко Трифонов - тел.: 0898/93-89-00, 0887/53-19-02
или на емайла на клуба: bullmastiff_bg@abv.bg
Oще инфо за тези развъдници можете да видите TУК.