Помощ! Бебенца в кашон!
Публикувано: 07 October 2009 - 09:42 PM
Големи са образи.
За жалост от кандидат стопани няма и следа.

Публикувано: 07 October 2009 - 10:01 PM
Трицветките ще станат гоооолеми хубавици, а Ори ще бъде бандид

Публикувано: 09 October 2009 - 08:56 PM
Запознах ги с част от бандата, беше невероятно смешно. Големите хем любопитни, хем ги е страх. Най-интересното беше, че никой не изсъска, никой не посегна, никой не изръмжа.
Сега само добри стопани чакаме.

Публикувано: 17 October 2009 - 12:51 PM

Публикувано: 17 October 2009 - 01:04 PM

Ей го и него.
И изтърсачето. Вало, кажи моля те как беше кръстила момичетата, че забравих.
пс. Да не се ошашка някой - червеното петънце до Ори на земята не е кръв, а листенце от червените ми сакъзчета :)

Публикувано: 23 October 2009 - 02:03 PM
При мен нямаше, нямаше кандидати и изведнъж нещата се подредиха. Хората изравяха снимки от най-старите обяви и питаха имам ли още котета. Невероятно, но всички първо искаха сивото, женско тигърче. А уж тигрите не се търсят.
Е, Малък Зузи си изпусна шанса. Пребори се с писък и инат с добрите хора, но всяко зло за добро.
Публикувано: 23 October 2009 - 02:25 PM
Точно в момента лошото е, че придумвам майка ми да вземе котетата от Бургас с нея в Търново. Знам, че и те ще опрат до мен. Тя е доста песимистична за задомяване на сиви котета в Търновско. А за да мога да помогна на тях, тези тук трябва да се пласират. Ония са и по-големи, което е по-лошо. Абе, край няма.
Тези тричките мисля да ги ваксинирам другата седмица.

Публикувано: 25 October 2009 - 01:08 PM
Така искам да се задомят, че да прибера Лоти в празната стая. Знам, че няма да стане, но все се надявам. Днес им напусках още обяви по оня списък. Дано имат късмет.

Публикувано: 26 October 2009 - 07:17 AM
Опитах се да убедя майка й да го заведе на вет, защото как може така някой да каже с какво да се лекуват тези лишеи, като не е видял за какво става дума, а може и въобще да не са лишеи.... Но тя ми заобяснява, че котето било много диво, щяло да я издере ако го понесе в рейсовете, което е пълна глупост, защото всички виждате колко са големи мъниците - е, колкото и да дере, няма как да я издере, та то е още толкова малко! Тогава й предложих транспортната си клетка, като само някой трябваше да слезе и да я вземе и занесе до Бункера, защото аз съм на работа и няма как да свърша това, а котето е и тяхно все пак - малко инициатива и отговорност можеха да проявят. Сина й и без това по нейни думи трябвало вчера да спи в апартамента им в "Овча купел" - те всъщност ни бяха съседи преди да се преместят. Каза ми да му позвъня на вратата и да му дам клетката, а той можело и след няколко дни да се качи на Бункера, което супер много ме подразни, защото преюз това време аз оставам без клетка, котето кой знае как ще се влоши, а синът й дори не работи и нищо не го спира да се качи веднага. Ужас направо. После пък ми каза, че няма пари. Уфф, така или иначе й казах, че аз ще поема разноските за котето по вета, само да го доведат - и клетка ще им дам и всичко, само от тях се иска да го доведат до Овча купел! Звънях на сина й много пъти на вратата, явно или не е бил там, до късно останах за да звъня, но пак никой не отвори.
Посъветвайте ме моля ви, какво да ги правя тея хора? Ще си погине животното ей така от безхаберието им! Чувал ли е някой за подобни лишеи? Какво представляват, много ли са опасни, заразни ли са за други животни?
Питам, защото явно никой от тях няма да се погрижи за котето, аз обаче днес не мога да се кача чак до Бункера, твърде е далече и от работа няма как да изклинча за толкова дълго време....Сигурно ще мога чак уикенда, ами до тогава, ако това е заболяване, което се развива бързо? Хич не зная, ужас! Чудя се просто какво да направя.... Знам, че котката не е моя, ама как така да го оставя с тези лишеи или кой знае какво е това там? Дали има някой от форума с автомобил, който да живее в близост и да може да ми съдейства? Това е в близост до Младост и Малинова долина. Аз ще заплатя бензина или газта...
Моля, дайте ми съвет, какво да правя? Направо ми се иска да им го взема котето и да не им го върна повече, ама после какво ще го правя, къде да го дяна....ама че гадна ситуация.....
Публикувано: 26 October 2009 - 07:51 AM
Публикувано: 26 October 2009 - 09:59 AM