И сега почиваме докато кака чисти разпиляна пръст; за 18-ти път
Помощ! Бебенца в кашон!
Публикувано: 30 November 2009 - 08:50 PM
Иначе едното от днешните писма звучи така:
Hallo,
mein Name ist ..... und ich habe gerade Ihre Anzeige ьber den kleinen Orni und seine Schwestern gelesen.
Der Kleine ist wirklich supersьЯ, deswegen wollte ich fragen ob er auch einzeln abzugeben ist oder nur mit seinen Schwestern?
Ich wьrde mich sehr ьber eine Antwort freuen.

Публикувано: 30 November 2009 - 08:58 PM
Публикувано: 01 December 2009 - 12:10 AM
Голямо писане падна, а Веси сигурно ме мрази
Стискайте ни палци!

Публикувано: 01 December 2009 - 12:19 AM
Публикувано: 02 December 2009 - 09:43 PM
Отново да благодаря на Веси за цялата галимация с писането насам натам.

Публикувано: 06 December 2009 - 05:00 PM
Момичетата остава само да се чипират, а реваксинацията ще бъде там, защото не искат да чакат. Искаха да прекарат Коледа с котето, но аз нямам финансовата подготовка за това още.
Котетата и аз сърдечно благодарим за коледния подарък на Ma-ti и половинката му!
Котетата ще пътуват след празниците карго най-вероятно, защото няма друга възможност. Бих била благодарна на всяка помощ за пътя. По предварителни данни щяло да излезе около 400 лв., но не съм проверявала това още.

Публикувано: 07 December 2009 - 11:26 PM
Много, много благодаря на Веси и Неофлай за това, че се отзовават на моите безкрайни и досадни молби за превод! Момичета, бъдете сигурни, че това е за последно. Няма да ми стане навик :)

Публикувано: 08 December 2009 - 03:19 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 December 2009 - 10:30 AM

Публикувано: 21 December 2009 - 03:16 PM
Чувствам се задължена към вас, както и към Ма-ти, така че ако някога прецените, че мога да ви бъда полезна с нещо, ще бъда много щастлива!

Публикувано: 21 December 2009 - 04:56 PM
Публикувано: 25 December 2009 - 12:51 PM
За жалост освен за Къди в германско не се намериха домове за двете й сестрички. Хората се отказали. На мен не ми остава нищо друго освен да пиша на други организации с молба да приютят двете сестрички. В краен случай може да замине само Къди, чиято стопанка просто копнее за нея и не минава ден без да ми прати мейл. Интересува се от всичко за Къди и няма търпение да я зърне на живо. Наистина страхотно момиче.
Стиснете по едно палче за останалите две моми!
На всички Честита Коледа! Благодаря на много хора, помогнали ми през годините по един или друг начин и им пожелавам да са живи и здрави и все така истински! Без вас тази страна и това място нямаше да са същите!
Пожелавам на всички много късмет, положителни емоции и нека новата година донесе по-малко бездомници по улиците ни и повече сила и обич в сърцата ни за тези в нужда!

Публикувано: 30 December 2009 - 01:13 PM

Публикувано: 30 December 2009 - 01:30 PM
А нали тях уж щеше за временно да ги вземе някакво момиче, което помага на тамошна организация? Кажи колко парички има събрани до сега и колко ще трябват за пътя, за да знаят хората колко още трябват.
Публикувано: 30 December 2009 - 01:44 PM
За паричките нямам представа колко ще струва. Има вариант да са придружител, което ще е по-евтино, но още не е потвърдено, ако това отпадне ще е карго. Засега има дарението на Ин_ноне 50 лв и доколкото си спомням календарите на Уинд /не знам дали е валидно още това/, както и календарите на Кристина.

Вход

Горе
Цитиране +