Снощи се престраших и написах писмо на същата организация в Дрезден, която помолих да проверят стопанката на Къди, въпреки техния леко хладноват отговор. Още днес имам отговор, което ме изуми. Писали са ми, че са "отпечатали" снимките на малките и ако до 5.01 не им намерят домове, ще идат в Катценхаус (нещо като приют явно). Радвам се много
Помощ! Бебенца в кашон!
Публикувано: 30 December 2009 - 07:15 PM
Снощи се престраших и написах писмо на същата организация в Дрезден, която помолих да проверят стопанката на Къди, въпреки техния леко хладноват отговор. Още днес имам отговор, което ме изуми. Писали са ми, че са "отпечатали" снимките на малките и ако до 5.01 не им намерят домове, ще идат в Катценхаус (нещо като приют явно). Радвам се много

Публикувано: 04 January 2010 - 10:20 AM
Моля ви, стиснете по едно палче за малката Ори!!! Толкова ми е тъжно и скапано и отвратително, че няма накъде.

Публикувано: 04 January 2010 - 10:36 AM
Естествено, че ще стискаме. Ама че лош късмет! Точно сега да се разболее! Дано да е нещо банално, бързо да и мине и да пътува заедно със сестричките си.
Публикувано: 04 January 2010 - 07:47 PM
Снимка от преди малко:

Публикувано: 04 January 2010 - 07:56 PM

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 05 January 2010 - 10:49 AM

Публикувано: 05 January 2010 - 08:25 PM
Отчета от днес е, че Къди се е разминала на косъм с вадене на окото. Аз си мислех, че е просто одраскано, а Борисов като я видя и вика "голям късмет". Даде й обезболяващо, изряза "месцето" и ще мажем с кремче следващите дни. Тези котета да вземат да тръгват, че какво става, не знам. Що за игри играят, не знам. Ори е добре, няма температура, сложи й антибиотик депо за 3 дни. Ако е добре до петък, тръгва с останалите.
Финансовия отчет: наложи се да взема от Мил дарението на Уинд (100 лв) за днешния преглед, защото аз все още чакам декемврийската заплата и отново ми е малко тясно около вратлето. Прегледът беше 20 лв. Уинд, какво да ти кажа - за пореден път ми помогна.
Днес си мислех на колко хора трябва да благодаря ако котетата заминат успешно. Общо взето стигнах до извода, че ВСИЧКИ ВИЕ, хора, направихте бъдещето на тези три момичета възможно! Моята част се сведе само до мрънкане. БЛАГОДАРЯ ВИ! Ще ви изредя всички в списък, цял пост ще трябва за това, толкова сте много. Благодаря ви от сърце!

Публикувано: 06 January 2010 - 07:37 PM
Уведомиха ме днес, че каргото ще е 440 лв. Притеснявам се клетката, която им определих може да им е малко тясна. Имам 2 клетки, но другата е твърде голяма и ще излезе още по-скъпа цялата работа. Стопанката искаше одеалце да им пратя, но аз такова тънко, леко някое нямам. От организацията ми писаха, че Клео и Ори ще се предлагат заедно, за да си останат заедно. Дори говорили със стопанката на Къди дали не иска още едно коте. Наистина е практика животните им да са по две минимум за компания.
Извинявайте, че си мрънкотя тук, просто това е "пратка" без посредници и ми е много отговорно в момента.
Жената от организацията ми писа и, че ако съм нямала против, искала да даде моя имейл на осиновители, за да си поддържаме директна връзка. Щях да припадна като го прочетох, викам толкова хубаво не може да е на хубаво. Обаче вярвам, че може да е

Публикувано: 06 January 2010 - 09:23 PM
Публикувано: 07 January 2010 - 08:41 PM
И стискайте ни палци утре сутрин!
пс. Това място, всички вие...не съм се и надявала на такава помощ! Утре, само утре да мине и ще си излея душата, пък вие ме четете, ако искате

Вход

Горе
Цитиране +