Dog.bg Форуми : Помощ! Бебенца в кашон!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Помощ! Бебенца в кашон!

#161 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 December 2009 - 07:15 PM

Днес е добър ден явно за нашия бизнес.
Снощи се престраших и написах писмо на същата организация в Дрезден, която помолих да проверят стопанката на Къди, въпреки техния леко хладноват отговор. Още днес имам отговор, което ме изуми. Писали са ми, че са "отпечатали" снимките на малките и ако до 5.01 не им намерят домове, ще идат в Катценхаус (нещо като приют явно). Радвам се много af_089.gif Така че сега остава да им ги пратя живи и здрави и навреме. Вече ми стана нервно и тревожно, но се надявам всичко да мине по план. Стопанката на Къди днес ми пита по кое време бил полета, на кое летище...аз нищо не мога да й кажа засега.
User's Signature

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 December 2009 - 07:24 PM

Спокойно, Дени! Всичко ще е наред! Напиши й нещата така, както са и че ще й пишеш подробностите веднага, когато са ясни. Нормално е да се вълнува и тя и да иска да знае smile.gif
Важното е, че имат шанса!
User's Signature

Качена снимка

#163 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 04 January 2010 - 10:20 AM

Не могат да пътуват утре толкова рано. Остава за петък в 11. Трябва да бъдем на летището в 8.40. Само че има проблем - снощи Ори нещо се поразболя и до този момент все още не е никак добре. Довечера ще се водим на вет и ако не се оправи до четвъртък, ще летят само Къди и Клео.

Моля ви, стиснете по едно палче за малката Ори!!! Толкова ми е тъжно и скапано и отвратително, че няма накъде.
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 January 2010 - 10:36 AM

Цитат(deni_avr @ Jan 4 2010, 09:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля ви, стиснете по едно палче за малката Ори!!! Толкова ми е тъжно и скапано и отвратително, че няма накъде.

Естествено, че ще стискаме. Ама че лош късмет! Точно сега да се разболее! Дано да е нещо банално, бързо да и мине и да пътува заедно със сестричките си.

#165 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 04 January 2010 - 07:47 PM

Върнахме се от преглед. Ори има температура, което ме учуди. Мога да се закълна, че беше студена вчера. На антибиотици е, доктора каза, че може да са хиляди неща от най-дребното до най-лошото. Каза и, че е повръщала, защото има следи по устата й. В тоя момент можех да ревна в кабинета, защото тия симптоми са ми познати. Викам да не е от храната, която й тъпках със спринцовка на обед, той вика не, защото има пресни лиги около устата. Викам си браво, Деницо, натъпка се с животни и сега те плащат цената за твойта глупост. Визитата при доктора обаче нещо съживи Ори, в момента се бори със сестрите и, поблиза се малко (козината й е в ужасно състояние - първи белег за нещо нередно) и дори хапна малко, но я спрях, защото доктора каза да не яде час. Сега тича, играе, аз бях ей така ud_009.gif и дори звъннах на доктора да питам дали не й е сложил нещо стимулиращо, което е направил. Утре вечер трябва да идем отново за преглед и чак тогава каза той мога да се обнадежда, на този етап всичко е временно. Та, моля, продължете упражнението с палците за това момиче, дано се оправи и замине на едно по-добро място, немско, не друго.

Снимка от преди малко:

Прикачена снимка

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни ,природа ,антиглобализъм ,холистична литература,професията ми готвач,литература

Публикувано: 04 January 2010 - 07:56 PM

Не само ,че ще стискам палци ,но и ще се помоля и ще си представям ,че всичко с нея е наред и вече живее онзи живот ,който всички така силно и пожелаваме.Някакси не е редно да изтърве шанса си ,много е нелепо и вярвам ,че няма да се случи!
User's Signature

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!

#167 Потребителят е офлайн   valo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2010 - 08:23 PM

Дени, с цялото си сърце съм с Ори! hc_184.gif

#168 Потребителят е офлайн   Sarah Marina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2010 - 10:21 PM

Стискаме силно палци на Ори,големи момичета сте, няма да се предавате накрая ! :)
В петък да пътувате цялата дружина ! Какво става с парите за пътя, колко се събраха, колко останаха?

#169 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 January 2010 - 10:34 PM

Ще се оправи маймуната, сигурна съм!
Само те шашка за да не искаш да се разделяш с нея.
User's Signature

Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   Sarah Marina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 10:45 AM

Как е Ори тази сутрин? А другите от групата?

#171 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 05 January 2010 - 10:49 AM

Oт снощи веднага след прегледа Ори беше като нова. Не знам, за мен е пълна мистерия. Този доктор омайва ли ги нещо, енергия ли им предава, не знам. Игараха, тичаха, тя яде, изми се. Цяла нощ Ори ми спа на главата, при други обстоятелства щях да я изгоня. То не беше закачане, не беше скубане, ядене на коса, до 3 часа ме е държала полубудна. Довечера ще ида все пак на преглед и ще занеса и Къди, че тя пък снощи в бурните игри си е закачила очето в нечии нокти и то сега сълзи, вижда се, че е разранила мекото на долния клепач, защото едно "месце" й плува в очето. Според мен тия се състезават да се правят на болни, за да останат в моя котешки замък ab_041.gif Довечера ще пиша надявам с с добри новини и за двете. Сега е ред на Клео, ще видим тя какво ще измисли.

User's Signature

Качена снимка

#172 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни ,природа ,антиглобализъм ,холистична литература,професията ми готвач,литература

Публикувано: 05 January 2010 - 10:59 AM

Хич да не е посмяла да измисля нещо ,че накрая ще те докарат до инфаркт мискинките!!! ub_013.gif ug_114.gif zc_105.gif ea_103.gif
User's Signature

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!

#173 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 05 January 2010 - 08:25 PM

Оф, върнахме се. Голяма лудница днес в този град.

Отчета от днес е, че Къди се е разминала на косъм с вадене на окото. Аз си мислех, че е просто одраскано, а Борисов като я видя и вика "голям късмет". Даде й обезболяващо, изряза "месцето" и ще мажем с кремче следващите дни. Тези котета да вземат да тръгват, че какво става, не знам. Що за игри играят, не знам. Ори е добре, няма температура, сложи й антибиотик депо за 3 дни. Ако е добре до петък, тръгва с останалите.

Финансовия отчет: наложи се да взема от Мил дарението на Уинд (100 лв) за днешния преглед, защото аз все още чакам декемврийската заплата и отново ми е малко тясно около вратлето. Прегледът беше 20 лв. Уинд, какво да ти кажа - за пореден път ми помогна.

Днес си мислех на колко хора трябва да благодаря ако котетата заминат успешно. Общо взето стигнах до извода, че ВСИЧКИ ВИЕ, хора, направихте бъдещето на тези три момичета възможно! Моята част се сведе само до мрънкане. БЛАГОДАРЯ ВИ! Ще ви изредя всички в списък, цял пост ще трябва за това, толкова сте много. Благодаря ви от сърце!
User's Signature

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 06 January 2010 - 07:37 PM

Ох, остава един ден. Всички са на лице, крака, очи, всичко е наред. Дивеят за последно. Днес съборили цял цветарник, мазали калотия навсякъде, дивачките :))
Уведомиха ме днес, че каргото ще е 440 лв. Притеснявам се клетката, която им определих може да им е малко тясна. Имам 2 клетки, но другата е твърде голяма и ще излезе още по-скъпа цялата работа. Стопанката искаше одеалце да им пратя, но аз такова тънко, леко някое нямам. От организацията ми писаха, че Клео и Ори ще се предлагат заедно, за да си останат заедно. Дори говорили със стопанката на Къди дали не иска още едно коте. Наистина е практика животните им да са по две минимум за компания.
Извинявайте, че си мрънкотя тук, просто това е "пратка" без посредници и ми е много отговорно в момента.
Жената от организацията ми писа и, че ако съм нямала против, искала да даде моя имейл на осиновители, за да си поддържаме директна връзка. Щях да припадна като го прочетох, викам толкова хубаво не може да е на хубаво. Обаче вярвам, че може да е ab_041.gif Дай Боже!
User's Signature

Качена снимка

#175 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 January 2010 - 09:23 PM

Стискаме палци и лапки на малките. Дано всичко мине добре и ще чакаме новини ae_085.gif Душички мамини, само да пристигнат там, по моя опит мисля, че всичко нанатъка ще е добре и ги чакат страхотни домове и любящи стопани.

#176 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 07 January 2010 - 08:41 PM

Момичета, дарители, какво съм смятала не знам, но даренията ви надхвърлят нужната сума за път. Утре след като ги изпратя ще пиша подробно, но засега ви моля да помислите за кое животинче да прехвърля остатъка. Не бихте ли искали да е за Мазньо? Всички вие така или иначе сте пожелали да помогнете на коте, а за Мазньо май още няма дарения. Или ако някой е закъсал в тия кризисни времена, да му ги върна. Помислете.

И стискайте ни палци утре сутрин!

пс. Това място, всички вие...не съм се и надявала на такава помощ! Утре, само утре да мине и ще си излея душата, пък вие ме четете, ако искате wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#177 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 07 January 2010 - 09:42 PM

Споко Дени, Виктор е много точен.Само самолета да не сменят в последния момент се моля!
Стискам палци!
User's Signature

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2010 - 12:13 AM

По вода и въздух да им върви на котенцата! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#179 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 08 January 2010 - 12:25 AM

Oри и Къди за последна нощ заедно wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2010 - 12:30 AM

А Клео някъде самосиндикално ли си е отмъркала?
User's Signature

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни