Dog.bg Форуми : Помощ! Бебенца в кашон!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Помощ! Бебенца в кашон!

#181 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 January 2010 - 12:33 AM

Клео бива наставлявана от Джак как да се държи като възпитана млада дама из германско

пс. Ужасни снимки, но толкоз можем :))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   janny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 08 January 2010 - 12:37 AM

Миличките, колко се обичат. Жалко че новата стопанка на Къди не иска да вземе и Ори за да си бъдат заедно. Може би, ако получи тази снимка ще размисли smile.gif Аз така не можех да разделя един Бойко от Сергей, та сега си ги гледам и двамата......

#183 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 08 January 2010 - 12:40 AM

Така си е, но тогава трябва да вземе и Клео :)) Няма как, ще се разделят. Двечките дай Боже ще останат заедно, а Къди след време може и да се сдобие с другарче. Във всички случаи от опит знам, че е добре да си имат дружка. То е като при хората. Моите двамцата както си ги прибрах, така и си гледам. И те си се обичат вече 6 години. Спят само двамата, играят само двамата.
User's Signature

Качена снимка

#184 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни ,природа ,антиглобализъм ,холистична литература,професията ми готвач,литература

Публикувано: 08 January 2010 - 12:50 AM

Хора ,заедно или разделени ,важното е ,че благодарение на всички ,които имаха поддържащи роли тук(в главните са писетата),те тричките ще имат съвсем различна съдба от тази ,която можеше да ги сполети на улицата.Сигурна съм ,че ще бъдат много обичани и щастливи домашни любимци.Така че спете с усмивки на лицата си и сънувайте хубавия живот който ги чака някъде там.....
User's Signature

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!

#185 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 08 January 2010 - 11:32 AM

Литнаха децата, сега чакам инфо от Германия като пристигнат. Ще пиша по-късно. Много благодаря на ansf за транспорта! Изключително много ме улесни! За всеки случай носих и голямата клетка, но нямаше нужда.
User's Signature

Качена снимка

#186 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни ,природа ,антиглобализъм ,холистична литература,професията ми готвач,литература

Публикувано: 08 January 2010 - 11:41 AM

friends.gif ad_018.gif flagbg.gif ha_081.gif ug_119.gif af_089.gif zz_222.gif zz_223.gif zz_224.gif Сори за спама ,но наистина толкова много се радвам!
User's Signature

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!

#187 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2010 - 12:08 PM

Дени, ще кажа само БРАВО!
Просто няма смисъл да тракам по клавиатурата - така или иначе няма да стигнат думите!

Ти си знаеш!!! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#188 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2010 - 02:55 PM

xb_035.gif
На добър час!
Дени, а какво става с Джак и Рижко? Те ще заминават ли ?
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#189 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 08 January 2010 - 07:43 PM

Самолета кацна в 13.00, в 14.30 не ги бяха взели още. Баси проверките, баси чудото. В 15.30 се чухме, вече пътуваха към Дрезден. Ще пиша пак като имам повече новини.

Рижко и Джак - закучи се работата, но със сигурност ще пътуват нанякъде...
User's Signature

Качена снимка

#190 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 09 January 2010 - 01:49 PM

Днес котетата са добре, обадих се в приюта. Ори вчера е имала малко температура, което ме притесни. Казаха, че най-вероятно било от пътуването, дано наистина е така. Днес били бодри и преди малко ги нахранили. Казаха, че били много игриви. Първата седмица ще са сами, а от другата ще ги съберат с другите бебета. Сега чакам снимки от Ори и Клео.

Къди е също добре. Не оставила стопаните си да спят тази нощ. Те са я харесали много, била по-малка отколкото си представяли, което е добре. Казаха, че била сладка като захар. Ето и Къди:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#191 Потребителят е офлайн   Sarah Marina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2010 - 02:07 PM

Не издържа и се обади, а? smile.gif
Хубави новини ! Да ти стоплят душата и да ти дадат кураж за останалите котаци ( с големи мустаци) .
На малките - много късмет да имат и да ги осиновят добри хора !

#192 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 09 January 2010 - 02:30 PM

Ми не издържах, я. То издържа ли се като 3 месеца са били в къщата ти. Жената от приюта беше много любезна, тя де факто нищо не ми спомена за температурата, каза само, че били много бодри и игриви и че всичко било наред. Ще ми прати снимки днес. Стопанката на Къди ме разтревожи с тази температура. Тя пък е влюбена в Къди, писала ми в подробности как си играела с някаква мишка на пружина, как била ужасно любопитна и душела всичко и всеки. Приятелят й бил "завладян" от Къди.

Сега малко да поблагодаря на всички, без които тези котетата нямаше да са там, където са сега. Благодаря много на Грима, която беше ангажирана в цялата история още от самото начало. Тя ми донесе мляко още първия ден когато ги прибрах. Преди празниците дари на малките качествена храна, която аз не можех да си позволя и дари накрая пари за тяхното пътуване. Грима, каквото и да кажа ще е малко. Благодаря ти!

Много благодаря за отделените средства и на:

Wind - 160
Valo - 50
Elizd - 100
Charmer, Franceska, Gatofila, Linar, In_none, Nickey, Животинка.
Грима - 90
Мa-ti - които ми помогнаха за чиповете и се грижеха за малките и големите, докато мен ме нямаше.
Дора
Мечопух
Веси и неофлай, които превеждаха моите фермани.

Общата сметка е събрани 550 лв. Похарчени за път - 440. Остават 110 лв. Моля ви, пишете по едно изрчение, може и на ЛС за къде предпочитате да се прехвърлят.

Както и да се опитам да ви благодаря, няма да е достатъчно. Вижте списъка горе. Не съм и мечтала за такава отзивчивост от толкова много хора. Споделих на майка ми за всичко това, тя винаги е скептично и мрънкащо настроена към моето хоби, но сега помоли да предам на всички ви, че е изключително впечатлена и че не е вярвала, че все още има такива хора. Наистина съм трогната, съфорумци и 20 минути вече се мъча да напиша нещо, което да е достатъчно съответстващо на вашата подкрепа. Клиширано е, но без вас това място, животните и светът щяха да са доста по-различни. С този случай осъзнах каква голяма сила е този форум и съм безкрайно щастлива, че съм една малка част от него. Благодаря ви!!
User's Signature

Качена снимка

#193 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 09 January 2010 - 03:58 PM

Моите маймунченца са в ей тая къща за котки - http://www.tierschut.......tion=kh&w=4

Бушка, тука нали мога да си спамя на воля?
User's Signature

Качена снимка

#194 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 January 2010 - 04:32 PM

Цитат(deni_avr @ Jan 9 2010, 03:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Бушка, тука нали мога да си спамя на воля?

Тая зла Бушка... dh_188.gif
(То тук ако не можем да спамим - къде?)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#195 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2010 - 06:54 PM

Ухх, направо ми изтекоха очите, страшно много се радвам af_089.gif Аз се сдържах да пиша до сега по суеверни причини, ама сега мога да си ре радвам на воляяяя ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Малките сладуранки, колко писане и колко тревоги, ама сега са на супер място. Къди наистина е завладяваща, толкова си я чакаха миличката wub.gif
За двете сестрички, зачетох се за Katzenhaus-а, докато си намерят техния човек ще са на добро място, много хубави и наистина специално за котета направено място.
Успех и мнооого целувки, милувки и въобще цялата любов на земята им пожелавам ae_085.gif Заслужиха си го палавничетата wub.gif

ПС: Коледното чуде взе, че се случи, а сега deni_avr кажи, че не вярваш в дядо Коледа me_065.gif

#196 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 10 January 2010 - 06:27 PM

Oри и Клео също са добре. Ори няма темп. и е била по-любопитна от Клео. Играели, хапвали, били нежни и мъркали като за световно. Жената от организацията изразява дълбоко съжаление, че Къди ще бъде сама, смята, че щяла да бъде самотна и тъжна. Казва, че не е успяла да убеди стопанката да вземе още едно и се надява в бъдеще да премисли. Аз засега се радвам, че Къди е сама, защото едно непознато другарче би й дошло малко в повече в момента след вълненията.

Жената е супер супер любезна. Възхитена съм от отношението :)

Най-после и техни снимки:

пс. Накрая добавя, че били много фотогенични и с удоволствие се снимали. Мамини моделчета те :))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#197 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 01:15 PM

wub.gif красавици!!!
Сега остава да си намерят и толкова мили стопани като временната им мама Дени и да останат заедно wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#198 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 12 January 2010 - 12:06 AM

Със съгласието на дарителите (все още чакам отговора на Уинд, но мисля, че няма да има против) 50 лв от даренията ще дам на Blueocean, която взе заем, за да покрие пътуването на Лоли и Мускина и е затруднена и 60 лв за котарака Мазньо. Все пак ако имате други предпочитания, моля пишете ги.

А по темата - аз все още не мога да изляза от веселото настроение, което ме обзе след успешното им настаняване. Днес новини имам само за Къди, която много се забавлявала на котешкото дръво и била супер активна. Един час била наблюдавала пералната машина, докато стопаните й се заливали от смях на физиономиите й. Много съм радостна, хора! Пожелавам на всички ви да опитате от това щастие!
User's Signature

Качена снимка

#199 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2010 - 12:16 AM

O, трогната съм. Благодаря ти. Малките уцелиха шестица от тотото, а ти си златна, че успя да им я извоюваш. А това със следенето на пералнята... Ееех, искам и аз да видя подобно забавление wub.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#200 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 16 January 2010 - 12:30 PM

Kъди поспаливка. Ще запазят името й Къди.

Скоро ще им ходят на "Нахконтроле" - тоест ще ходят да проверят как я кара с Къди.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Не можеш да публикуваш нова тема