Помощ! Бебенца в кашон!
Публикувано: 08 January 2010 - 12:40 AM

Публикувано: 08 January 2010 - 12:50 AM

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 08 January 2010 - 02:55 PM

На добър час!
Дени, а какво става с Джак и Рижко? Те ще заминават ли ?

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 09 January 2010 - 01:49 PM
Къди е също добре. Не оставила стопаните си да спят тази нощ. Те са я харесали много, била по-малка отколкото си представяли, което е добре. Казаха, че била сладка като захар. Ето и Къди:

Публикувано: 09 January 2010 - 02:30 PM
Сега малко да поблагодаря на всички, без които тези котетата нямаше да са там, където са сега. Благодаря много на Грима, която беше ангажирана в цялата история още от самото начало. Тя ми донесе мляко още първия ден когато ги прибрах. Преди празниците дари на малките качествена храна, която аз не можех да си позволя и дари накрая пари за тяхното пътуване. Грима, каквото и да кажа ще е малко. Благодаря ти!
Много благодаря за отделените средства и на:
Wind - 160
Valo - 50
Elizd - 100
Charmer, Franceska, Gatofila, Linar, In_none, Nickey, Животинка.
Грима - 90
Мa-ti - които ми помогнаха за чиповете и се грижеха за малките и големите, докато мен ме нямаше.
Дора
Мечопух
Веси и неофлай, които превеждаха моите фермани.
Общата сметка е събрани 550 лв. Похарчени за път - 440. Остават 110 лв. Моля ви, пишете по едно изрчение, може и на ЛС за къде предпочитате да се прехвърлят.
Както и да се опитам да ви благодаря, няма да е достатъчно. Вижте списъка горе. Не съм и мечтала за такава отзивчивост от толкова много хора. Споделих на майка ми за всичко това, тя винаги е скептично и мрънкащо настроена към моето хоби, но сега помоли да предам на всички ви, че е изключително впечатлена и че не е вярвала, че все още има такива хора. Наистина съм трогната, съфорумци и 20 минути вече се мъча да напиша нещо, което да е достатъчно съответстващо на вашата подкрепа. Клиширано е, но без вас това място, животните и светът щяха да са доста по-различни. С този случай осъзнах каква голяма сила е този форум и съм безкрайно щастлива, че съм една малка част от него. Благодаря ви!!

Публикувано: 09 January 2010 - 03:58 PM
Бушка, тука нали мога да си спамя на воля?

Публикувано: 09 January 2010 - 04:32 PM
Тая зла Бушка...

(То тук ако не можем да спамим - къде?)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 January 2010 - 06:54 PM

За двете сестрички, зачетох се за Katzenhaus-а, докато си намерят техния човек ще са на добро място, много хубави и наистина специално за котета направено място.
Успех и мнооого целувки, милувки и въобще цялата любов на земята им пожелавам

ПС: Коледното чуде взе, че се случи, а сега deni_avr кажи, че не вярваш в дядо Коледа

Публикувано: 10 January 2010 - 06:27 PM
Жената е супер супер любезна. Възхитена съм от отношението :)
Най-после и техни снимки:
пс. Накрая добавя, че били много фотогенични и с удоволствие се снимали. Мамини моделчета те :))

Публикувано: 12 January 2010 - 12:06 AM
А по темата - аз все още не мога да изляза от веселото настроение, което ме обзе след успешното им настаняване. Днес новини имам само за Къди, която много се забавлявала на котешкото дръво и била супер активна. Един час била наблюдавала пералната машина, докато стопаните й се заливали от смях на физиономиите й. Много съм радостна, хора! Пожелавам на всички ви да опитате от това щастие!