Dog.bg Форуми : CACIB PLOVDIV - 01.11.2009

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

CACIB PLOVDIV - 01.11.2009 ZOOREVEW 2009 Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Икона за мнението  Публикувано: 01 November 2009 - 08:35 PM

щом си в ринг ,ти си на показ за всички,не само за съдията...ако това е причината за скандала...
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 08:49 PM

С изключителен потрес и възмущение искам да споделя с всички вас най-грозната сцена, на която съм присъствал в рамките на една изложба като обърна специлано внимание на причината и основното действащо лице в един скандал, прекрачил всякакви граници и довел до физическа саморазправа! Днес в рамките на CACIB Пловдив, един председател на български киноложки клуб и FCI съдия, посегна и удари публично зрител на изложбата като преди това избълва обиди и заплахи, които няма да цитирам предвид факта че форума се посещава и от деца. Антоанета Попантонова, която в ринга беше в качеството си на изложител, крещеше, обиждаше, псуваше и заплашваше като не пропускаше момент да затвърди, че тя е име и фактор в БРФК и може да прави каквото си поиска, дори да забрани да се посещават киноложки изложби, а оттук насетне 'ще бъдете затрити и унищожени, защото в БРФК ще става каквото кажа аз!'. За псувните от устата на жена и грозните обиди, няма да говоря- всички, които бяха там видяха- болно е и жалко, че подобни скандали вземат връх там, където има място за кучета, а не за лични отношения. Жлъчта и неразбориите в един клуб стигнаха дотам, че неговата председателка удари юмрук на човек, който от самото начало има само едно желание- да отглежда кучета порода АСТ, да ги развъжда, съгласно всички правила на БРФК и FCI, да стане редовен член на БККАСТ, да участва в киноложките прояви със своите стафове, при уловия и права равни за всички! Пред цялата зала, лицето А.Попантонова след куб обиди и заплахи удари умрук в лявата част на главата на Мила /LucaB/. Тук държа дебело да подчертая, че Мила по никакъв начин нито с думи, нито с действия е предизвикала А.Попантонова. Цялата зала бе свидетел как Мила стискаше зъби стоически без да отвърне по никакъв начин на умишлените действия, с които А.Попантонова целеше именно предизвикването на скандал. Председателят на БККАСТ през цялото време обиждайки и заплашвайки, искаше от Мила да напусне залата, защото нямала право да гледа и снима стафовете. По същият начин обиждайки и мен, тя ме гонеше от залата, заканвайки се, че лично тя 'ще издейства да ни бъде забранено да посещаваме киноложки изложби'. В целият скандал главно действащото лице бе само едно- А.Попантонова- тя крещеше, тя обиждаше, тя задаваше въпросите и сама си отговаряше: 'кой може да ви спре- АЗ, кой може да ви изрита от кинологията- АЗ' и т.н. и т.н. На нито една провокация не и беше отговорено! Онези от вас които познават Мила сами могат да преценят дали тя би допуснала да падне на ниво махленски скандал, а онези които не я познавате видяхте как една жена, за да спре скандал премълча всички обиди и когато с презрение дори извърна глава настрани, за да не гледа провокатора, точно тогава получи юмручен удар в областта на слепоочието и лявата скула. Безсилието на Председателя на БККАСТ, затова че не и се обръща внимание, въпреки крясъците и обидите, доведе до физическа саморазправа. Покрусен съм от това което видях- каква беше тази реакция от човек, който претендира, че е 'име' в кинологията. Същият този човек, пред пълна зала, срина авторитета на кинологията, пред втрещените погледи на десетки хора. В своите действия тя си позволи да отправя заплахи от името на УС на БРФК и да обижда пак от тяхно име. Не вярвам, че човек който обича кучетата, може така да мрази хората! Това прекрачи всякакви граници- и законови и морални! След скандала и удара, докато придържах Мила, а А.Попантонова продължаваше да крещи, кинолози, но истински и уважавани, казаха: ''Моля те, Мила, ти си по умна и интелигентна, не и падай на акъла и нивото и не и отговаряй''! Това вече е парадокс къде е акъла и интелигентността на един председател на Клуб, който вместо да бъде обединител и омиротворител, се превърна в разрушител! Председателя на Клуб трябва да бъде авторитет, а не да плюе по този авторитет, държейки се абсурдно. Тази жена нагруби, заплаши и удари, а когато осъзна, че е прекрачила всякакви прагове на разумното мислене, най-нагло започна да крещи че е била обидена! Това е абсоютно лъжесвидетелстване, за което гарантирам с името си. Всички видяха, как LucaB, нито за момент не си отвори устата! И още нещо грозната дума, която най-нагло Попантонова си измисли 'слагайки' я в устата на Мила, никога не може да излезне оттам- нарича се речник и манталитет. Наглостта, стигна дотам, че за да оправдае безрасъдните си действия, А.Попантонова клеветничеше с/у Мила като се опитва да я вкара в интрига, в която няма как да се замеси, защото винаги е била над тези неща. Същата тази госпожа си съчинява клевети с/у УС на БРФК от името на Мила, като и приписва думи които тя никога при никакви обстоятелства не е изрекла. Изключително безкруполно, преди и след скандала, А.Попантонова манипулираше вчиски присъстващи на изложбата, съчинявайки истории за Мила и грозни думи с/у БРФК, които сещата се няма как да са истина. Най-жалкото е, че Попантонова в всичките си действия се крие, зад шапката на БРФК и се опитва изкуствено да създаде скандал м/у Мила и БРФК , какъвто всъщност няма, защото по никакъв начин Мила нито с действия, нито с думи, нито с жалби взема отношение към федерацията- всичките действия /законни жалби до БРФК и FCI/ са насочени с/у ръководството на БККАСТ и нейния председател А.Попантонова. Обвиненията в издаване на родословия с невярно съдържание, участията в боеве с кучета, игнорирането на кандидат-членове и потъпкването на техните права са насочени единствено към А.Попантонова и нейния съпруг! Адресираните жалби до FCI представляват сигнал единствено и само с/у ръководството на БККАСТ! Всички други машинации и манипулации, в които А.Попантонова се опитва да въведе Мила, са пълна клевета, която е угодна на госпожата в стремежът и да излезне чиста от калта и да насочи вниманието към друга плоскост, която няма нищо общо със същността на проблемът, а той се казва А.Попантонова и БККАСТ! Всички легенди, които А.Попантонова се опитва да съчини, за да опетни името на Мила, са абсолютно лъжесвидетелстване, което ще излезне наяве! Болно е когато един председател на клуб и съдия, стигне дотам, че в стремежът са на лични облаги лъже, мами и удря, при това позволявайки си умишлено да въвлича федерацията в скандал, който сама режисира, Целият този фарс, който всички тук във форума наблюдавате открай време стигна до юмуручна саморазправа! Какво ли може да стане утре....! Ние искаме да ходим на изложби и ринговете да бъдат за кучета, а не за юмручни схватки! Искаме решаването на споровете да става по цивилизован начин и при правила и закони, които важат еднакво за всички...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   elegance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 08:58 PM

А каква беше реакцията на организаторите на изложбата и присъстващите лица от БРФК?

#44 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 09:02 PM

Ние напуснахме залата...зад гърба ни се чуваха закани от госпожа Попантонова ! Доста хора присъстваха на тези батални сцени,дори отидох до господин Хлебаров и го попитах има ли пречка да снимам изложителите,отговорът бе ,че няма такава.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 09:13 PM

WOW ud_009.gif
Доста са били напечени нещата. Не съм била свидетел, защото дойдох късно.
Много е жалко, че такива сцени помрачават хубави изложби като тези! cd_045.gif

Честито на Гаро за страхотното представяне на Конан! af_089.gif
Честито и на всички други участници в изложбата ae_085.gif
User's Signature

#46 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 01 November 2009 - 09:20 PM

Цитат(navar @ Nov 1 2009, 09:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
значи аз не успях да дойда днес,и съм изтървал купона...
в БККАСТ нещата отдавна смърдят,но явно са ескалирали днес..и след като това става пред свидетели,слд като е имало удар..има си съд за тази работа,има си едни членове за обида,клевета,физическа саморазправа,телесна повреда...нека Мила се консултира с адвокат,ако не го е направила вече...много хора ме обвиняват за отношението ми към БРФК, и към това което се нарича"кинология" в България...
е заради такива изпълнения,и такива хора е това мое отношение..не бях вадил кучета години наред..това ми е втора изложба..ако днес не ми се беше наложило да отсъствам може би щеше да е последна....

Цитат(elia123 @ Nov 1 2009, 06:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ЗНАЧИ ПАК ДА ПИША ,СЕГА ВИДЯХ ТЕМАТА ,SPARKLING ROBERTA -ENGLISH BULLDOG--INTERMEDIA--EXELLENT,CACIB..по последна информация--BIS--IRISH WOLFDOG--KONAN VARVAR---ГАРО ПАПАЗЯН.

колежке :) не се запознахме официално вчера:) благодаря за съветите относно поведението на нашия шишко в ринга :)
аз смятам че се представи повече от добре и вчера и днес..
въпреки че с другите ни кучета днес нещата излязоха от контрол...
аз също се смятам за поощетен от съдийски решения,но майната му -свикнал съм

ВЧЕРА ИЗОБЩО НЕ МОЖАХ ДА присъствам на изложбата,и не помня да съм съветвала за рот...
User's Signature

Качена снимка

#47 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 09:29 PM

Цитат(bulldogmen @ Nov 1 2009, 08:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
С изключителен потрес и възмущение искам да споделя с всички вас най-грозната сцена, на която съм присъствал в рамките на една изложба като обърна специлано внимание на причината и основното действащо лице в един скандал, прекрачил всякакви граници и довел до физическа саморазправа! Днес в рамките на CACIB Пловдив, един председател на български киноложки клуб и FCI съдия, посегна и удари публично зрител на изложбата като преди това избълва обиди и заплахи, които няма да цитирам предвид факта че форума се посещава и от деца. Антоанета Попантонова, която в ринга беше в качеството си на изложител, крещеше, обиждаше, псуваше и заплашваше като не пропускаше момент да затвърди, че тя е име и фактор в БРФК и може да прави каквото си поиска, дори да забрани да се посещават киноложки изложби, а оттук насетне 'ще бъдете затрити и унищожени, защото в БРФК ще става каквото кажа аз!'. За псувните от устата на жена и грозните обиди, няма да говоря- всички, които бяха там видяха- болно е и жалко, че подобни скандали вземат връх там, където има място за кучета, а не за лични отношения. Жлъчта и неразбориите в един клуб стигнаха дотам, че неговата председателка удари юмрук на човек, който от самото начало има само едно желание- да отглежда кучета порода АСТ, да ги развъжда, съгласно всички правила на БРФК и FCI, да стане редовен член на БККАСТ, да участва в киноложките прояви със своите стафове, при уловия и права равни за всички! Пред цялата зала, лицето А.Попантонова след куб обиди и заплахи удари умрук в лявата част на главата на Мила /LucaB/. Тук държа дебело да подчертая, че Мила по никакъв начин нито с думи, нито с действия е предизвикала А.Попантонова. Цялата зала бе свидетел как Мила стискаше зъби стоически без да отвърне по никакъв начин на умишлените действия, с които А.Попантонова целеше именно предизвикването на скандал. Председателят на БККАСТ през цялото време обиждайки и заплашвайки, искаше от Мила да напусне залата, защото нямала право да гледа и снима стафовете. По същият начин обиждайки и мен, тя ме гонеше от залата, заканвайки се, че лично тя 'ще издейства да ни бъде забранено да посещаваме киноложки изложби'. В целият скандал главно действащото лице бе само едно- А.Попантонова- тя крещеше, тя обиждаше, тя задаваше въпросите и сама си отговаряше: 'кой може да ви спре- АЗ, кой може да ви изрита от кинологията- АЗ' и т.н. и т.н. На нито една провокация не и беше отговорено! Онези от вас които познават Мила сами могат да преценят дали тя би допуснала да падне на ниво махленски скандал, а онези които не я познавате видяхте как една жена, за да спре скандал премълча всички обиди и когато с презрение дори извърна глава настрани, за да не гледа провокатора, точно тогава получи юмручен удар в областта на слепоочието и лявата скула. Безсилието на Председателя на БККАСТ, затова че не и се обръща внимание, въпреки крясъците и обидите, доведе до физическа саморазправа. Покрусен съм от това което видях- каква беше тази реакция от човек, който претендира, че е 'име' в кинологията. Същият този човек, пред пълна зала, срина авторитета на кинологията, пред втрещените погледи на десетки хора. В своите действия тя си позволи да отправя заплахи от името на УС на БРФК и да обижда пак от тяхно име. Не вярвам, че човек който обича кучетата, може така да мрази хората! Това прекрачи всякакви граници- и законови и морални! След скандала и удара, докато придържах Мила, а А.Попантонова продължаваше да крещи, кинолози, но истински и уважавани, казаха: ''Моля те, Мила, ти си по умна и интелигентна, не и падай на акъла и нивото и не и отговаряй''! Това вече е парадокс къде е акъла и интелигентността на един председател на Клуб, който вместо да бъде обединител и омиротворител, се превърна в разрушител! Председателя на Клуб трябва да бъде авторитет, а не да плюе по този авторитет, държейки се абсурдно. Тази жена нагруби, заплаши и удари, а когато осъзна, че е прекрачила всякакви прагове на разумното мислене, най-нагло започна да крещи че е била обидена! Това е абсоютно лъжесвидетелстване, за което гарантирам с името си. Всички видяха, как LucaB, нито за момент не си отвори устата! И още нещо грозната дума, която най-нагло Попантонова си измисли 'слагайки' я в устата на Мила, никога не може да излезне оттам- нарича се речник и манталитет. Наглостта, стигна дотам, че за да оправдае безрасъдните си действия, А.Попантонова клеветничеше с/у Мила като се опитва да я вкара в интрига, в която няма как да се замеси, защото винаги е била над тези неща. Същата тази госпожа си съчинява клевети с/у УС на БРФК от името на Мила, като и приписва думи които тя никога при никакви обстоятелства не е изрекла. Изключително безкруполно, преди и след скандала, А.Попантонова манипулираше вчиски присъстващи на изложбата, съчинявайки истории за Мила и грозни думи с/у БРФК, които сещата се няма как да са истина. Най-жалкото е, че Попантонова в всичките си действия се крие, зад шапката на БРФК и се опитва изкуствено да създаде скандал м/у Мила и БРФК , какъвто всъщност няма, защото по никакъв начин Мила нито с действия, нито с думи, нито с жалби взема отношение към федерацията- всичките действия /законни жалби до БРФК и FCI/ са насочени с/у ръководството на БККАСТ и нейния председател А.Попантонова. Обвиненията в издаване на родословия с невярно съдържание, участията в боеве с кучета, игнорирането на кандидат-членове и потъпкването на техните права са насочени единствено към А.Попантонова и нейния съпруг! Адресираните жалби до FCI представляват сигнал единствено и само с/у ръководството на БККАСТ! Всички други машинации и манипулации, в които А.Попантонова се опитва да въведе Мила, са пълна клевета, която е угодна на госпожата в стремежът и да излезне чиста от калта и да насочи вниманието към друга плоскост, която няма нищо общо със същността на проблемът, а той се казва А.Попантонова и БККАСТ! Всички легенди, които А.Попантонова се опитва да съчини, за да опетни името на Мила, са абсолютно лъжесвидетелстване, което ще излезне наяве! Болно е когато един председател на клуб и съдия, стигне дотам, че в стремежът са на лични облаги лъже, мами и удря, при това позволявайки си умишлено да въвлича федерацията в скандал, който сама режисира, Целият този фарс, който всички тук във форума наблюдавате открай време стигна до юмуручна саморазправа! Какво ли може да стане утре....! Ние искаме да ходим на изложби и ринговете да бъдат за кучета, а не за юмручни схватки! Искаме решаването на споровете да става по цивилизован начин и при правила и закони, които важат еднакво за всички...

Ако имате свидетели, които да ви подкрепят-
ПЪТЯТ Е ЕДИН- нарича се СЪД...

В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна,
ако чакате мнение, действие и отговор от киноложка ИНСТИТУЦИЯ- такива, няма да има!
/За сега, още се празнува приемането в международните редици след 28/двадесет и осем години/!/

Съжалявам, че съм пропуснал тази-"специална" изложба и по никакъв начин не мога да потвърдя,
но всички които са били там просто трябва да вземат отношение,
иначе след още 28/двадесет и осем години/ ще се случи нещо...

User's Signature

Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   siringa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 10:10 PM

Отдавна си го мислех, но това вече преля чашата.
Срам ме е,че членувам в такава организация, така че аз пирключвам с членството.
Хайде, бе хора,няма ли да се появи някой дето е бил там.

#49 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 10:15 PM

Цитат(bagatur @ Nov 1 2009, 08:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако имате свидетели, които да ви подкрепят-
ПЪТЯТ Е ЕДИН- нарича се СЪД...

В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна,
ако чакате мнение, действие и отговор от киноложка ИНСТИТУЦИЯ- такива, няма да има!

''В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна''

Ако се има предвид библейския морал и християнската ценност, която може да се извлече от Новия завет "като те ударят по едната буза, обърни и другата", то Мила може да го направи, но трябва да има чиста и справедлива идея, в която да вярва и за която да се бори! Има и друго нещо, колко и да е идеалист, колкото и сляпо и безпрецедентно да вярва в справедливостта и законотворчеството, след подобен зашеметяващ юмрук, явно земята изглежда по друг начин, но със сигурност знам, че всеки спор тя разрешава само по правилата и нормите на закона, и никога не би прибягнала до 'удари по кръста' и грозни злословения с които от БККАСТ я удавиха напоследък!
Не можем да бъдем членове на БККАСТ, не можем да развъждаме АСТ в България, от днес се видя че ни е забранено и да гледаме и снимаме стафове по изложби, а ни заплашиха, че ще ни забранят и въобще да присъстваме на такива, очаквам да ми възложат вето и на въздуха, който дишаме, ама това не пречи на Мила да вярва, че справедливостта един ден ще вземе връх и в крайна сметка ще развъждаме кучета, а не злост, погнуса и омерзение на квадрат...
User's Signature

Качена снимка

#50 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 10:18 PM

Ами, бъди сигурна че много хора са били там, обаче малцина ще са тия
дето ще потвърдят и още по-малко ще са тези дето са чули и видели нещо! r_181.gif
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#51 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 10:33 PM

Днес на изложбата бяхме свидетели как когато нямаш аргументи пускаш в действие юмруците.
Меко е да се каже, че съм възмутен!!!
Питам се обаче това ли трябваше да гледат децата дошли с родителите си да видят хубави кучета?! Това ли е киноложки празник?! Това ли е изложба "по български"?! Такова нещо да се бият в ринга съм видал само в съседни нам държави...
Поздравявам Мила за смелостта и мъжеството да не отговори на това действие!!! Залата бе достатъчно пълна и достатъчно много хора видяха за какво иде реч...
Да не забравяме, че има един отгоре, които гледа и ще отсъди на всеки му според заслугите!
User's Signature

Качена снимка

#52 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 10:36 PM

Цитат(TORMENTOR @ Nov 1 2009, 08:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
дето ще потвърдят и още по-малко ще са тези дето са чули и видели нещо! r_181.gif

Ей това е проблема. Мълчим и си траем - щом не ни засяга нас се скатаваме като мишки. И сега ще се окаже, че никой нищо не е видял или чул.

Само като си помисля що за излагация е било, не ми се мисли. А доколкото знам е имало и доста чужди изложители. Поредната излагаци на изложба организирана на БРФК. Ако аз отида и смажа физиономията на някой, който ме дразни, какви ли ще са последиците за мен - освен че най-вероятно ще бъда съден, дали ще мога след това спокойно да показвам кучетата си по изложби. А ако съм член на някой клуб, респективно на БРФК, дали няма да ме изгонят за уронване на престижа.

Е хайде господа от БРФК - покажете, че мерите с еднакъв аршин - фалшиви родословия, самоуправство на публично място, присъствие на боеве с кучета - какво още трябва да направят въпросните господа за да вземете някакви мерки.

Днес Литов не беше ли с нея. Вчера двамата се движеха в комплект.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#53 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 11:01 PM

Един такъв инцидент, а и многото постоянни въпроси мисля,
че могат да се решат на едно наистина ОБЩО събиране на Родните Кучкари
и като такива те няма да се притеснят , ако е на някоя голяма поляна.
Предлагам на пролет един тридневен форум,
в тази насока- с присъствие и мнозинство.
Където да се предложат, обсъдят и решат нещата в българската кинология,
дето се вика:
Един вот на доверие или недоверие на ръководсвото,
българските породи- веднъж и завинаги,
останалите примерно 397-породи, кво да правят у нас,
клубове, правилници и всякви други предложения,
мнения и премервания,
и всичко на едно място и време,
за да се знае...

Ливади в Родопите има колкото искате, аз мога да осигуря такава
и с това давам първия глас, да го направим.

БРФК може да кандидатства по някоя програма,
да и отпуснат средства за събитието.
/все пак, да сме на далавера.../
tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog&quot;s

Публикувано: 01 November 2009 - 11:03 PM

Tsarskaya prihot Konan Varvar ---- CAC , CACIB ,BOB , BEST IN SHOW---Съдия в ринга и в групата на хрътките Arne Foss /Норвегия, BIS-Георги Христозов

Прикачени файлове

User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#55 Потребителят е офлайн   dogmasters Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 11:07 PM

Цитат(vano @ Nov 1 2009, 08:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(TORMENTOR @ Nov 1 2009, 08:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ей това е проблема. Мълчим и си траем - щом не ни засяга нас се скатаваме като мишки. И сега ще се окаже, че никой нищо не е видял или чул.

Само като си помисля що за излагация е било, не ми се мисли. А доколкото знам е имало и доста чужди изложители. Поредната излагаци на изложба организирана на БРФК. Ако аз отида и смажа физиономията на някой, който ме дразни, какви ли ще са последиците за мен - освен че най-вероятно ще бъда съден, дали ще мога след това спокойно да показвам кучетата си по изложби. А ако съм член на някой клуб, респективно на БРФК, дали няма да ме изгонят за уронване на престижа.

Е хайде господа от БРФК - покажете, че мерите с еднакъв аршин - фалшиви родословия, самоуправство на публино място, присъствие на боеве с кучета - какво още трябва да направят въпросните господа за да вземете някакви мерки.

Днес Литов не беше ли с нея. Вчера двамата се движеха в комплект.

Аз също се съмнявам дали някой ще свидетелствува.Казвам го от личен опит.
Вижте какво се случваше с НОК до момента.Години на ред всички знаеха,че Камен лъже,мами,манипулира и в същото време всички си траеха.
ЗАЩО ЛИ!?
Защото допуснахме този човек да се изживява като ГОСПОД...безсмъртен и незаменим.
ДА АМА НЕ (да ме извинява П.Бочаров)
Намерихме се в ОНОК няколко сериозни люде и се почна.И ще се довърши.Бъдете сигурни.
Но само с вайкане не става.
Съдебен лекар,адвокат,дело и айде пътя.
Кой к'во е дробил,нека си го сърба.
Ама се иска ДУПЕ,а не само лаене по форумите.
Ние от ОНОК положихме основите.От БРФК отложиха първото дело,Камен дори лично пусна слух,че го бил спечелил без право на обжалване.Жалка картинка..за съжаление.И пак имаше балъци които се вързаха.Просто в тяхните очи ВОЖДА е незаменим,всемогъщ и за тях все още не се е родил някой който да го постави на местото му....затова се скатават повечето...ей така на сянка.
СТРАХ,както от едноличника,така и от протежетата!

СЪДЕТЕ ГИ! ТОВА Е НАЧИНА. ДРУГ НЯМА. ДО ДУПКА...ТАКА КАКТО ПРАВИМ НИЕ ОТ ОНОК! А АКО ЖЕЛАЕТЕ,ПРИЕМЕТЕ НАШАТА ПОДКРЕПА....ПРЪСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС.КАУЗАТА Е ОБЩА.
User's Signature

Умният начин да се държат хората пасивни и послушни, е да се сложат ясни граници за спектъра от допустими мнения и да се разреши широко обсъждане вътре в тези граници, като дори се окуражават най-критичните и дисидентски възгледи. Това дава на хората чувството, че имат свобода на мисленето, докато през цялото време основанията на системата се подсилват посредством ограничаването на обхвата на обсъждането.
Ноам Чомски

#56 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 01 November 2009 - 11:11 PM

Цитат(whippets-bg @ Oct 12 2009, 12:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще баде Изложба, ще бъде весело - както винаги в ПЛОВИВ! Ще има още много итересни неща!

Чак пък толкова интересни, едва ли някой предполагаше ud_009.gif

User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#57 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 12:23 AM

Цитат(Konan03 @ Nov 1 2009, 10:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Tsarskaya prihot Konan Varvar ---- CAC , CACIB ,BOB , BEST IN SHOW---Съдия в ринга и в групата на хрътките Arne Foss /Норвегия, BIS-Георги Христозов

В коментирането на нелепата ситуация съвсем забравихме да честитим завидният резултат
на Гаро и неговия Конан. Извинявам се за което, кучето заслужава тази купа. Браво на него! ba_025.gif
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#58 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog&quot;s

Публикувано: 02 November 2009 - 12:37 AM

Цитат(TORMENTOR @ Nov 1 2009, 10:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Konan03 @ Nov 1 2009, 10:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>

В коментирането на нелепата ситуация съвсем забравихме да честитим завидният резултат
на Гаро и неговия Конан. Извинявам се за което, кучето заслужава тази купа. Браво на него! ba_025.gif

Благодаря!
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#59 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 02 November 2009 - 12:53 AM

Гаро, честито и от мен!Още много успехи. . . . ba_025.gif
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#60 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 01:13 PM

Прилагам и моите адмирации за победата на Конан и Гаро. Кучето наистина е страхотно.
User's Signature

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!

• (7 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни