CACIB PLOVDIV - 01.11.2009 ZOOREVEW 2009
Публикувано: 01 November 2009 - 08:49 PM
Публикувано: 01 November 2009 - 09:02 PM
Публикувано: 01 November 2009 - 09:13 PM

Доста са били напечени нещата. Не съм била свидетел, защото дойдох късно.
Много е жалко, че такива сцени помрачават хубави изложби като тези!

Честито на Гаро за страхотното представяне на Конан!

Честито и на всички други участници в изложбата

Публикувано: 01 November 2009 - 09:20 PM
в БККАСТ нещата отдавна смърдят,но явно са ескалирали днес..и след като това става пред свидетели,слд като е имало удар..има си съд за тази работа,има си едни членове за обида,клевета,физическа саморазправа,телесна повреда...нека Мила се консултира с адвокат,ако не го е направила вече...много хора ме обвиняват за отношението ми към БРФК, и към това което се нарича"кинология" в България...
е заради такива изпълнения,и такива хора е това мое отношение..не бях вадил кучета години наред..това ми е втора изложба..ако днес не ми се беше наложило да отсъствам може би щеше да е последна....
колежке :) не се запознахме официално вчера:) благодаря за съветите относно поведението на нашия шишко в ринга :)
аз смятам че се представи повече от добре и вчера и днес..
въпреки че с другите ни кучета днес нещата излязоха от контрол...
аз също се смятам за поощетен от съдийски решения,но майната му -свикнал съм
ВЧЕРА ИЗОБЩО НЕ МОЖАХ ДА присъствам на изложбата,и не помня да съм съветвала за рот...
Публикувано: 01 November 2009 - 09:29 PM
Ако имате свидетели, които да ви подкрепят-
ПЪТЯТ Е ЕДИН- нарича се СЪД...
В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна,
ако чакате мнение, действие и отговор от киноложка ИНСТИТУЦИЯ- такива, няма да има!
/За сега, още се празнува приемането в международните редици след 28/двадесет и осем години/!/
Съжалявам, че съм пропуснал тази-"специална" изложба и по никакъв начин не мога да потвърдя,
но всички които са били там просто трябва да вземат отношение,
иначе след още 28/двадесет и осем години/ ще се случи нещо...

Публикувано: 01 November 2009 - 10:10 PM
Срам ме е,че членувам в такава организация, така че аз пирключвам с членството.
Хайде, бе хора,няма ли да се появи някой дето е бил там.
Публикувано: 01 November 2009 - 10:15 PM
ПЪТЯТ Е ЕДИН- нарича се СЪД...
В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна,
ако чакате мнение, действие и отговор от киноложка ИНСТИТУЦИЯ- такива, няма да има!
''В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна''
Ако се има предвид библейския морал и християнската ценност, която може да се извлече от Новия завет "като те ударят по едната буза, обърни и другата", то Мила може да го направи, но трябва да има чиста и справедлива идея, в която да вярва и за която да се бори! Има и друго нещо, колко и да е идеалист, колкото и сляпо и безпрецедентно да вярва в справедливостта и законотворчеството, след подобен зашеметяващ юмрук, явно земята изглежда по друг начин, но със сигурност знам, че всеки спор тя разрешава само по правилата и нормите на закона, и никога не би прибягнала до 'удари по кръста' и грозни злословения с които от БККАСТ я удавиха напоследък!
Не можем да бъдем членове на БККАСТ, не можем да развъждаме АСТ в България, от днес се видя че ни е забранено и да гледаме и снимаме стафове по изложби, а ни заплашиха, че ще ни забранят и въобще да присъстваме на такива, очаквам да ми възложат вето и на въздуха, който дишаме, ама това не пречи на Мила да вярва, че справедливостта един ден ще вземе връх и в крайна сметка ще развъждаме кучета, а не злост, погнуса и омерзение на квадрат...
Публикувано: 01 November 2009 - 10:33 PM
Меко е да се каже, че съм възмутен!!!
Питам се обаче това ли трябваше да гледат децата дошли с родителите си да видят хубави кучета?! Това ли е киноложки празник?! Това ли е изложба "по български"?! Такова нещо да се бият в ринга съм видал само в съседни нам държави...
Поздравявам Мила за смелостта и мъжеството да не отговори на това действие!!! Залата бе достатъчно пълна и достатъчно много хора видяха за какво иде реч...
Да не забравяме, че има един отгоре, които гледа и ще отсъди на всеки му според заслугите!
Публикувано: 01 November 2009 - 10:36 PM
дето ще потвърдят и още по-малко ще са тези дето са чули и видели нещо!

Ей това е проблема. Мълчим и си траем - щом не ни засяга нас се скатаваме като мишки. И сега ще се окаже, че никой нищо не е видял или чул.
Само като си помисля що за излагация е било, не ми се мисли. А доколкото знам е имало и доста чужди изложители. Поредната излагаци на изложба организирана на БРФК. Ако аз отида и смажа физиономията на някой, който ме дразни, какви ли ще са последиците за мен - освен че най-вероятно ще бъда съден, дали ще мога след това спокойно да показвам кучетата си по изложби. А ако съм член на някой клуб, респективно на БРФК, дали няма да ме изгонят за уронване на престижа.
Е хайде господа от БРФК - покажете, че мерите с еднакъв аршин - фалшиви родословия, самоуправство на публично място, присъствие на боеве с кучета - какво още трябва да направят въпросните господа за да вземете някакви мерки.
Днес Литов не беше ли с нея. Вчера двамата се движеха в комплект.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 November 2009 - 11:01 PM
че могат да се решат на едно наистина ОБЩО събиране на Родните Кучкари
и като такива те няма да се притеснят , ако е на някоя голяма поляна.
Предлагам на пролет един тридневен форум,
в тази насока- с присъствие и мнозинство.
Където да се предложат, обсъдят и решат нещата в българската кинология,
дето се вика:
Един вот на доверие или недоверие на ръководсвото,
българските породи- веднъж и завинаги,
останалите примерно 397-породи, кво да правят у нас,
клубове, правилници и всякви други предложения,
мнения и премервания,
и всичко на едно място и време,
за да се знае...
Ливади в Родопите има колкото искате, аз мога да осигуря такава
и с това давам първия глас, да го направим.
БРФК може да кандидатства по някоя програма,
да и отпуснат средства за събитието.
/все пак, да сме на далавера.../

Публикувано: 01 November 2009 - 11:03 PM
Прикачени файлове
-
bratislawa_270.jpg (789.17K)
Брой сваляния: 787

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 01 November 2009 - 11:07 PM
дето ще потвърдят и още по-малко ще са тези дето са чули и видели нещо!

Ей това е проблема. Мълчим и си траем - щом не ни засяга нас се скатаваме като мишки. И сега ще се окаже, че никой нищо не е видял или чул.
Само като си помисля що за излагация е било, не ми се мисли. А доколкото знам е имало и доста чужди изложители. Поредната излагаци на изложба организирана на БРФК. Ако аз отида и смажа физиономията на някой, който ме дразни, какви ли ще са последиците за мен - освен че най-вероятно ще бъда съден, дали ще мога след това спокойно да показвам кучетата си по изложби. А ако съм член на някой клуб, респективно на БРФК, дали няма да ме изгонят за уронване на престижа.
Е хайде господа от БРФК - покажете, че мерите с еднакъв аршин - фалшиви родословия, самоуправство на публино място, присъствие на боеве с кучета - какво още трябва да направят въпросните господа за да вземете някакви мерки.
Днес Литов не беше ли с нея. Вчера двамата се движеха в комплект.
Аз също се съмнявам дали някой ще свидетелствува.Казвам го от личен опит.
Вижте какво се случваше с НОК до момента.Години на ред всички знаеха,че Камен лъже,мами,манипулира и в същото време всички си траеха.
ЗАЩО ЛИ!?
Защото допуснахме този човек да се изживява като ГОСПОД...безсмъртен и незаменим.
ДА АМА НЕ (да ме извинява П.Бочаров)
Намерихме се в ОНОК няколко сериозни люде и се почна.И ще се довърши.Бъдете сигурни.
Но само с вайкане не става.
Съдебен лекар,адвокат,дело и айде пътя.
Кой к'во е дробил,нека си го сърба.
Ама се иска ДУПЕ,а не само лаене по форумите.
Ние от ОНОК положихме основите.От БРФК отложиха първото дело,Камен дори лично пусна слух,че го бил спечелил без право на обжалване.Жалка картинка..за съжаление.И пак имаше балъци които се вързаха.Просто в тяхните очи ВОЖДА е незаменим,всемогъщ и за тях все още не се е родил някой който да го постави на местото му....затова се скатават повечето...ей така на сянка.
СТРАХ,както от едноличника,така и от протежетата!
СЪДЕТЕ ГИ! ТОВА Е НАЧИНА. ДРУГ НЯМА. ДО ДУПКА...ТАКА КАКТО ПРАВИМ НИЕ ОТ ОНОК! А АКО ЖЕЛАЕТЕ,ПРИЕМЕТЕ НАШАТА ПОДКРЕПА....ПРЪСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС.КАУЗАТА Е ОБЩА.

Умният начин да се държат хората пасивни и послушни, е да се сложат ясни граници за спектъра от допустими мнения и да се разреши широко обсъждане вътре в тези граници, като дори се окуражават най-критичните и дисидентски възгледи. Това дава на хората чувството, че имат свобода на мисленето, докато през цялото време основанията на системата се подсилват посредством ограничаването на обхвата на обсъждането.
Ноам Чомски
Публикувано: 01 November 2009 - 11:11 PM
Чак пък толкова интересни, едва ли някой предполагаше

Публикувано: 02 November 2009 - 12:23 AM
В коментирането на нелепата ситуация съвсем забравихме да честитим завидният резултат
на Гаро и неговия Конан. Извинявам се за което, кучето заслужава тази купа. Браво на него!

Публикувано: 02 November 2009 - 12:37 AM
В коментирането на нелепата ситуация съвсем забравихме да честитим завидният резултат
на Гаро и неговия Конан. Извинявам се за което, кучето заслужава тази купа. Браво на него!

Благодаря!

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 02 November 2009 - 12:53 AM

Публикувано: 02 November 2009 - 01:13 PM

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!