Ако имате свидетели, които да ви подкрепят-
ПЪТЯТ Е ЕДИН- нарича се СЪД...
В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна,
ако чакате мнение, действие и отговор от киноложка ИНСТИТУЦИЯ- такива, няма да има!
''В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна''
Ако се има предвид библейския морал и християнската ценност, която може да се извлече от Новия завет "като те ударят по едната буза, обърни и другата", то Мила може да го направи, но трябва да има чиста и справедлива идея, в която да вярва и за която да се бори! Има и друго нещо, колко и да е идеалист, колкото и сляпо и безпрецедентно да вярва в справедливостта и законотворчеството, след подобен зашеметяващ юмрук, явно земята изглежда по друг начин, но със сигурност знам, че всеки спор тя разрешава само по правилата и нормите на закона, и никога не би прибягнала до 'удари по кръста' и грозни злословения с които от БККАСТ я удавиха напоследък!
Не можем да бъдем членове на БККАСТ, не можем да развъждаме АСТ в България, от днес се видя че ни е забранено и да гледаме и снимаме стафове по изложби, а ни заплашиха, че ще ни забранят и въобще да присъстваме на такива, очаквам да ми възложат вето и на въздуха, който дишаме, ама това не пречи на Мила да вярва, че справедливостта един ден ще вземе връх и в крайна сметка ще развъждаме кучета, а не злост, погнуса и омерзение на квадрат...
бла-бла -бла ... как не се умори да дрънкаш високопарни обидени слова ...леко ми се додрайфа вече...колкото и да ти съчувствам и да съм съпричастен към случилото се...ПИСНА МИ ДА ТИ СЛУШАМ ХЛЕНЧЕНЕТО...или я съдете тази объркана жена или спрете да мрънкате...