CACIB PLOVDIV - 01.11.2009 ZOOREVEW 2009
Публикувано: 02 November 2009 - 03:10 PM
Публикувано: 02 November 2009 - 03:31 PM
Честито на красивия и голям Конан и на теб!!!
Таня и Яра
Прикачени файлове
-
BRAVO.gif (11.84K)
Брой сваляния: 10 -
IMG_5642.jpg (226.12K)
Брой сваляния: 753
Публикувано: 02 November 2009 - 03:58 PM
Аз заставам зад Мила защото съм сигурна,че тя не е направила нищо,което да оправдае случилото се в последствие.
Нека БРФК вземе мерки и накаже виновната, още повече че тя е член и съдия на тази организация и няма право да си изпуска нервите, а ако се случи-всички сме хора- трябва да потърси извинение и компенсация за нанесените обиди-ако изобщо това е възможно в дадения случай.
Публикувано: 02 November 2009 - 04:23 PM
Аз заставам зад Мила защото съм сигурна,че тя не е направила нищо,което да оправдае случилото се в последствие.
Нека БРФК вземе мерки и накаже виновната, още повече че тя е член и съдия на тази организация и няма право да си изпуска нервите, а ако се случи-всички сме хора- трябва да потърси извинение и компенсация за нанесените обиди-ако изобщо това е възможно в дадения случай.
Според мен е недопустимо да се стига до саморазправа и то на международна изложба, независимо от това кой какво е казал и направил. Още повече това действие е извършено от член на БРФК, съдия и председадел на породен клуб.
Ако това не е уронване на престижа на БРФК - то незнам кое е.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 02 November 2009 - 04:30 PM
А иначе нашите резултати са: Back to the Future Night in White CAC,CACIB,BOB,BOG
Публикувано: 02 November 2009 - 06:47 PM
Нямаше ли някой ,който да вразуми разбеснялата се кокошка?
Гаро ,честито и много бъдещи успехи с варварина :-) Прекрасен е.

Every man dies,not every man really lives
Публикувано: 02 November 2009 - 06:53 PM
Публикувано: 02 November 2009 - 07:24 PM
Мога най-отговорно да кажа, че познавам Мила, като умен, ителигентен, изключително уравновесен и не конфликтен човек!
Публикувано: 02 November 2009 - 08:11 PM
Потресен е думата, която мога да използвам, но със сигурност тя не изразява това, което мисля и чувствам. Това вече мина всякакви граници и думите са излишни. Незнам дали е нужно да квалифицирам някои личности, които явно всичко им позволено, за да придам тежест на случилото се, но се вижда, че много хора са били там, а малцина имат доблеста и смелоста да напишат това, което са видели. Аз също познавам Мила като един толерантен, спокоен и отговорен човек с чувство на такт в общуването и твърдо заставам в нейна подкрепа.
STYLE BULLET СРАМ изпитват хора, които имат достойнство и чест!!!!!
Публикувано: 02 November 2009 - 08:24 PM
А труда на организаторите, които със сигурност са положили много труд, време и сърце се помрачи от налудничавите действия на една ... просто една, която вече наистина не искам и да срещам!!! Отвращавам се!
Публикувано: 02 November 2009 - 08:25 PM
Разбирам повечето от тези, които видяха ситуацията или бяха неволни свидетели на т.н. "събитие", че не желаят да опетняват форумите с приказки какво и как е станало. Тук не е съд - да се обвиняваме или защитаване - за мен нападението е най-добрата защита или с други думи казано щом нападаш значи нещо е гнило.
Четейки различните внушения за лошия и добрия - си задавам въпроса - колко ли трябва на един човек да стигне дъното - какво се цели с това да създаваш "обективна" реалност на основа лични взаимоотношения - моля това не е толеранс, дори не е човешко.
Публикувано: 02 November 2009 - 08:41 PM
ПЪТЯТ Е ЕДИН- нарича се СЪД...
В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна,
ако чакате мнение, действие и отговор от киноложка ИНСТИТУЦИЯ- такива, няма да има!
''В противен случай Мила просто трябва да се обърне и да подложи и другата страна''
Ако се има предвид библейския морал и християнската ценност, която може да се извлече от Новия завет "като те ударят по едната буза, обърни и другата", то Мила може да го направи, но трябва да има чиста и справедлива идея, в която да вярва и за която да се бори! Има и друго нещо, колко и да е идеалист, колкото и сляпо и безпрецедентно да вярва в справедливостта и законотворчеството, след подобен зашеметяващ юмрук, явно земята изглежда по друг начин, но със сигурност знам, че всеки спор тя разрешава само по правилата и нормите на закона, и никога не би прибягнала до 'удари по кръста' и грозни злословения с които от БККАСТ я удавиха напоследък!
Не можем да бъдем членове на БККАСТ, не можем да развъждаме АСТ в България, от днес се видя че ни е забранено и да гледаме и снимаме стафове по изложби, а ни заплашиха, че ще ни забранят и въобще да присъстваме на такива, очаквам да ми възложат вето и на въздуха, който дишаме, ама това не пречи на Мила да вярва, че справедливостта един ден ще вземе връх и в крайна сметка ще развъждаме кучета, а не злост, погнуса и омерзение на квадрат...
бла-бла -бла ... как не се умори да дрънкаш високопарни обидени слова ...леко ми се додрайфа вече...колкото и да ти съчувствам и да съм съпричастен към случилото се...ПИСНА МИ ДА ТИ СЛУШАМ ХЛЕНЧЕНЕТО...или я съдете тази объркана жена или спрете да мрънкате...
Публикувано: 02 November 2009 - 08:46 PM
Гаро честито за заслужения БИС на Конан-много ама много да го почерпиш
Честито на сладкото пухено самоедче Белой Волк Клаус което се представи отлично в клас млади и заслужено грабна БОБ-а в конкуренция с представители във всички класове-интермедия,отворен и шампиони,след което се нареди на второ място в групата и накрая на конкурсната програма за втори пореден ден сладура грабна купата БИС Джуниър
Честито на любимата ми епаньол бретонка Зина и нейната мила стопанка -пожелавам и на двете още по-големи успехи по нашите и чуждестрани изложби!:wub:
Като за първи стъпки на изложбения ринг малкият палав подрастващ мопс се представи добре с помоща на страхотната хендлерка Ани Шанкова и двамата грабнаха купата за БИС ПЪПИ
Честито и на цялата мопсова група които се представиха достойно и на тази изложба!!!
Честито и на Марги Христова -произведените от нея кучета грабнаха за пореден път купата за развъдна група!
Изложбата бе страхотна въпреки че се проточи по дълго но ентусиастите би трябвало вече да са свикнали с това
Мисля че малко се преекспонира със създалата се неприятна ситуация-да така е на никого не бе приятно ама що неща се изписаха леле ако толко много се бе написало за красивите кучовци които участваха на изложбата щеше да е по приятно за всички ни, би трябвало да се обърне по-голямо внимание на четирикраките ни приятели отколкото да се акцентира върху поведението на техните собственици-това си е лично мое мнение,и аз мога още много да пиша но няма смисъл-станалото станало,можеше и изобщо да не се случва!Когато хората се афектират могат да извършат доста нелепи неща според мен такава бе и ситуацията нелепа-на никой не пожелавам да попада в такава и искрено се надявам никога повече да не бъдем свидетели на подобен род ситуации.Не съдя никого и не оправдавам никого,старите хора са казали когато има грешка да има и прошка в този ред на мисли-човешко е да се сгреши а божествено да се прости.
Публикувано: 02 November 2009 - 08:54 PM
Гаро честито за заслужения БИС на Конан-много ама много да го почерпиш
Честито на сладкото пухено самоедче Белой Волк Клаус което се представи отлично в клас млади и заслужено грабна БОБ-а в конкуренция с представители във всички класове-интермедия,отворен и шампиони,след което се нареди на второ място в групата и накрая на конкурсната програма за втори пореден ден сладура грабна купата БИС Джуниър
Честито на любимата ми епаньол бретонка Зина и нейната мила стопанка -пожелавам и на двете още по-големи успехи по нашите и чуждестрани изложби!:wub:
Като за първи стъпки на изложбения ринг малкият палав подрастващ мопс се представи добре с помоща на страхотната хендлерка Ани Шанкова и двамата грабнаха купата за БИС ПЪПИ
Честито и на цялата мопсова група които се представиха достойно и на тази изложба!!!
Честито и на Марги Христова -произведените от нея кучета грабнаха за пореден път купата за развъдна група!
Изложбата бе страхотна въпреки че се проточи по дълго но ентусиастите би трябвало вече да са свикнали с това
Мисля че малко се преекспонира със създалата се неприятна ситуация-да така е на никого не бе приятно ама що неща се изписаха леле ако толко много се бе написало за красивите кучовци които участваха на изложбата щеше да е по приятно за всички ни, би трябвало да се обърне по-голямо внимание на четирикраките ни приятели отколкото да се акцентира върху поведението на техните собственици-това си е лично мое мнение,и аз мога още много да пиша но няма смисъл-станалото станало,можеше и изобщо да не се случва!Когато хората се афектират могат да извършат доста нелепи неща според мен такава бе и ситуацията нелепа-на никой не пожелавам да попада в такава и искрено се надявам никога повече да не бъдем свидетели на подобен род ситуации.Не съдя никого и не оправдавам никого,старите хора са казали когато има грешка да има и прошка в този ред на мисли-човешко е да се сгреши а божествено да се прости.
Поздравления и от мен на страхотното мопсче, малко ама както казват хората много кучовци сложи в джобчето си
Поздравления и на Ади за страхотното самоедче Белой Волк Клаус - невероятно куче.
Момичета бяхте страхотни в ринга и извън него, де да имаше повече като вас - широки души и прекрасни хора - хиляди целувки от мен.
Публикувано: 02 November 2009 - 09:06 PM
Така, първо да не скочи някой,не присъствах на събитието, бях навън.
Но дали ви изглежда и преекспонирано мнението:
Но понякога нещата просто трябва да се решат по мъжки - един път завинаги!!!! което мнение е на член на БККАСТ, и е изразено в клубният им форум.И какво сега, вече с каски и боксови ръкавици ли да ходим по киноложки изложби, или за всеки спор ще се викаме извън ринга на дуел, да се разберем един път завинаги?Амин!

Вход

Горе
Цитиране +