Котенце в нужда голяма нужда!
Публикувано: 04 January 2010 - 10:15 AM
До тук е хапнала само 3-4 гранулки, вероятно й е много трудно, независимо, че лекарят настоява непрекъснато да опитвам. Мек салам, накъсан на много малки парченца също хапна. Но предпочита консервите . Има проблеми с преглъщането. Шевовете от операцията зарастнаха добре, няма проблем там. Днес спираме антибиотика и сме на преглед. Всеки ден и правя раздвижване, по много пъти на ден, не протестира. Но нека все пак днес да проверят компетентно какво е състоянието й и ще пиша.
Хубава седмица на всички !
Публикувано: 05 January 2010 - 10:37 AM
Прекалено щадяща ! Така няма да й помогна. Трябва силно и звучно да протестира, което значи, че я боли, което значи, че й помагам.
За храната - спираме всякакви глезотии, само консерви на хапки, объркани с малко гранули, никакво мляко на роял канин за попарки,пастети, меки саламчета и дрън-дрън.
След една седмица преглед и да сме станели железни до тогава!
Публикувано: 05 January 2010 - 10:50 AM

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 05 January 2010 - 11:27 AM
Прекалено щадяща ! Така няма да й помогна. Трябва силно и звучно да протестира, което значи, че я боли, което значи, че й помагам.
Разбирам те, че ти е трудно да и причиняваш болка, но това наистина е за нейно добро. Все пак това ще е за ограничено време, а после дай Боже всичко да е наред, цял живот ще се радва на пълноценно и нормално хранене. Стискам палци на консултацията другата седмица вече да няма абсолютно никакви забележки и към физиотерапията

Публикувано: 05 January 2010 - 05:27 PM

Публикувано: 05 January 2010 - 08:06 PM
Днес се старах повече - първо я докарвах до писък, после гушках и носех да се успокои.
Цялата съм се стегнала, ще бъдем "пушки" на следващият преглед. Изчетох всички форуми в търсене на подобни случаи, но дори и по-леките варианти нямат голяма успеваемост .
Толкова много лекари я отписаха категорично и толкова малко дават някакви надежди, обаче как да я оставиш с този поглед?
И кучето си го "сглобих" от улицата, пък 9 години си крачим дружно.
Публикувано: 13 January 2010 - 09:24 PM
Знам, че има много други животинки и в много по-тежко състояние, но тя е моята единствена Рошла и много ви моля, стиснете пак палци за нея и се помолете всичко да мине добре. Моля ви !
Публикувано: 13 January 2010 - 10:38 PM

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 13 January 2010 - 10:50 PM

Публикувано: 14 January 2010 - 12:17 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 14 January 2010 - 02:21 AM

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 14 January 2010 - 09:50 PM
От вчера до днес ми се скъси животеца, изпитвах ужас, че може да не се събуди от тази упойка. Това, че я е боляло - едно на ръка, поне още един месец всеки ден ще я боли с тези разтягания.
Не иска да се храни и да пие вода, да видим от утре . Утре пак сме на лекар.
Сега явно само гушкане в одеялото й помага. Малка, малка, ама и тя си има Любимо одеялце :)Милата ми и специална Рошла :)
И аз вярвам в позитивното мислене и в силата на думите, затова и в критичните моменти ви моля за подкрепа. Помага ни !
Пак ви благодаря, Господ да пази вас и тези, които обичате и за които се грижите !
Публикувано: 16 January 2010 - 08:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 16 January 2010 - 11:05 PM
Успокояващото е че няма температура, хапна си консервата, но някак все гледа да си полегне.
Правих й физиотерапията, побъркахме се и двете вече, консултирах се със де що лекар познавам във връзка с казуса дали да се слага лека упойка за раздвижването и има две крайни мнения, от България - упойка лека, с маска, от Гърция - без, няма страшно. Това е най-голямото ми притеснение.
Не, че не си вярвам на лекаря тук, но наистина е трудно.
Мамино момиченце с хубави очички !
Утре ще сме по-добре и пак ще пишем !