Както каза и owl, мен лично съставът на Флатазор с нищо не ме впечатлява, че да е толкова златен. За същите пари ще взема много по-добра като състав храна. Примерно Нутрам.
Иначе то за ходене по заводи, и аз съм ходила; и у нас, и в чужбина. В Германия не съм, но в Испания съм; въобще не е това, което повечето хора си представят

, ни на входа, ни на изхода.
Не смятам обаче, че си прав да сравняваш Josera с боклука от Метро,
peternm - разликата в качеството е извънредно съществена, особено като се има предвид цената.
Аз например съм доволна, кучетата ми се чувстват добре, в добра кондиция са и т.н., отпадъчният продукт не е повече от обичайното и има еднакъв и редовен цвят (което също е показател).
Иначе мнение всеки има право да изказва, но не и да плюе - точно защото е твърде лесно и удобно да наплюеш другия просто ей така те на. Едно е да кажеш, че "мен качеството не ме удовлетворява хич, защото това, това, това и това", друго - "ма тва е боклук и толкоз".
Между другото,
peternm , много марки произвеждат И други видове фураж. Голяма част от инсталациите са на един и същ принцип, включително с еднакви процеси. Нормално е една такава инсталация да произвежда манджа, друга - смески за пилета, прасета и прочие. Нормално е също строителството на такива инсталации да е на едно място... въпрос на логистика, средства, работници, терени, разрешителни и мн.други. Та дори и на компютърното управление (щото тия неща се управляват с голяма компютърна система).
Всъщност, много е интересно в заводите за манджи и има какво да се види, пък ако ще и в "Джъмбо" в Нови Пазар.