Зимни дрехи
Публикувано: 25 March 2008 - 11:07 AM
Цитат
Аз се чудя каква дрешка да взема за следващата зима :- .
Какво куче имаш? Ако е с дълга козина не му трябва... Ако пък е с къса потърси в зоомагазините ;)
Зимата бях облякла Рокса с едни мои дрешки които не нося, но само за снимки иначе не за навън-има си козина и не и трябват B)

Публикувано: 25 March 2008 - 02:51 PM
Обърни се към rali-pom тя шие едни невероятни работи можеш да се обедиш сама от неиният сайт :palec: :palec: :palec: :palec: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Публикувано: 25 March 2008 - 02:58 PM
;D ;D ;D и ние мислим да си поръчаме нещичко от Ралито но още умуваме :yahoo: :P :wub:
Публикувано: 25 March 2008 - 03:12 PM
Много се радвам, че ви харесват ;) Благодаря ви за милите думи :wub:
Публикувано: 01 April 2008 - 09:22 AM
Макс(кучето) е с дълга козина.Но като излязохме тази зима докато имаше сняг той зъзнеше и си помислих да купя нещо,но като отидох в магазина ми казаха цени и аз останах замаяна :o бяха на много високи.И докато намеря това което ми трябва зимата мина.
Публикувано: 14 September 2008 - 11:32 PM
Миналата година декември месец си взех мини пинчер имах огромен проблем с обличането му. Трябваше да го обличам за да го извеждам, защото не може да стои на по малко от 15градуса и тогава започна голямото търсене на дрешки. Ужас!!! Колкото и да търся няма, има 2 модела и това е. Не се предадох и реших, че сама ще си ги внасям и намерих след дълго търсене от къде. Сега мисля да кача и снимки на малкия Дракон за да видите какъв малък манекен си имам :blink: и ако някой го интересува ще ви дам адрес и телефон да видите дрешките и дано и вие си намерите нещо интересно и удобно за вашите кученца.
Публикувано: 17 September 2008 - 08:15 AM
Здравейте и от мен. Ето го моето предложение за големи породи - http://doggyvogue.bl...og-post_15.html
Публикувано: 17 September 2008 - 10:21 AM
Мойта девойка, както е късокосместа, си е супер от едната гледна точка- къпе се и се суши за по малко от 20 минути. Ама навън и е студено- та сега ше видим с Рали дали ше и измислим някакво добро решение:))

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 17 September 2008 - 10:51 PM
Цитат
от каква дрешка би имал нужда голден ретривър на 5 месеца за през зимата?
за кучета с големината на голден ще ти снимам след 2 седмици като дойдат дрешките и ще видиш дали ще си намериш нещо хубаво и за твоето кученце :blink:
може да ми пишеш на лична за по сигурно да ме подсетиш :huh: