А за пълния и краткия член тъкмо мислех да обясня,но са ме изпреварили
Идея за гласност. Търсят се сподвижници от форума на bezdom.info
Публикувано: 26 January 2010 - 11:09 PM
Абе този член, като не съм го научила когато си трябва, сега 1000 пъти се информирам и ми обясняват и аз пак по време на писане не мога да взема вярно решение. Да се надяваме, че ще запомня и ще спра да се излагам така, че уж не съм толкова много проста :) А на мен самата ми прави много лошо впечатление, някой като пише неграмотно (тука не броя грешки от заплес, че там съм също много добра)... Оправдавам се нещо, ма не ми се смейте много
Публикувано: 26 January 2010 - 11:36 PM
@ sinioku4e Чудесна е идеята за допълнителен проект! Наистина,малко какво може да се каже само с една брошурка - проблемите не са един и два... Но дали ще се реализира този проект? Започвам да се чудя...
Горе-долу успях да видя мястото,където си напъхала новия текст, само че... нищо повече. Не се вижда добре, но вярвам, че е подходящото място.
За пълния член - спокооойно, не е вината в теб. Просто традиционно и отдавна българското образование обяснява този момент по мнооого труден и обстоятелствен начин - ето затова, според мен, си имаме вече огромен проблем и дискусии в обществото за този прословут член. А истина е, че напоследък и масово в медиите, включително по новините, започват да хипер-членуват - от страх да не изпуснат някой член, та... модните тенденции в момента са членът да е пълен
А туй правилце - с 'той' и 'него' - то е неформално и бг филолозите не го обичат много. Причината е, че не важи за абсолютно всички случаи и това си е така. Но пък, важи в около 88% от случаите
Публикувано: 27 January 2010 - 12:02 AM
После излиза и лупичка и като цъкнеш с нея става в макс. размер
Публикувано: 27 January 2010 - 09:16 PM
Е,едва ли е толкова неформлано щом така ни учат в училище,но със сигурност е най-лесният начин да го научиш
Публикувано: 28 January 2010 - 10:28 PM
Публикувано: 29 January 2010 - 12:35 PM
включвам се в разпространението.Днес направих малко дарение и за съжаление този месец немога да помогна с повече пари.За транспортите разходи, няма проблем - разбира се.Ако е възможно изпратете ми брошурата на мейл: nelly.dineva@gmail.com
Публикувано: 29 January 2010 - 09:39 PM
Ех, тъкмо бях започнала да се смарангясвам, викам си: таз работа умря... и виж колко много помощ пристига, и то накуп!
Аз преговарях с 2 фирми, с които работим - за отпечатването. Но наистина, цените, които са дали в Стара Загора са най-изгодни засега. Като се има предвид и размера, хубавото качество - офертата е отлична! Остава още мааалко да се напънем - и ще печатаме. А след това - пак, и пак, и пак!
Публикувано: 29 January 2010 - 09:53 PM
nellidi какво точно да ти изпратим на мейл?
Линк за сваляне на файлове за печат ще сложа пак тук в темата, когато приключим с промените (за най-сигурно няколко дни преди печат). Те всъщност по пощата не могат да пътуват (огромни са). Файлове за гледане и четене в интернет (с последните промени), също ще сложа отново тук /а иначе ги има на предната страница само с някои липси/. Ще гледам това да стане тази вечер или утре.
Публикувано: 31 January 2010 - 05:13 PM
*За да видите изображението в максимална резолюция (да може да се чете) щракнете в/у него с десен бутон на мишката и го отворете в нов прозорец. После излиза и лупичка и като цъкнеш с нея става в макс. размер
Публикувано: 31 January 2010 - 07:42 PM
Мисля, че предните от anonimno400 бяха също такива. Тя ги изпрати чрез http://www.econt.com...php?page=office и всеки заплащаше при получаване разходите по изпращането на доставката.
Публикувано: 06 February 2010 - 02:30 PM
Пловдив - Раздаването на брошурки е във всички зоомагазини и вет. клиники. В повечето зоомагазини са отказали да приемат нова партида брошурки, тъй като старите не са били раздадени. Моля дайте предложения къде другаде могат да бъдат разпространени.
Публикувано: 06 February 2010 - 04:03 PM
Пловдив - Раздаването на брошурки е във всички зоомагазини и вет. клиники. В повечето зоомагазини са отказали да приемат нова партида брошурки, тъй като старите не са били раздадени. Моля дайте предложения къде другаде могат да бъдат разпространени.
Във ветеринарните клиники?
Публикувано: 25 February 2010 - 12:11 AM
брошурки от старата партида ще се раздават идните дни в Бургас, Ямбол, Пловдив и Велико Търново.
Който желае да се включи във финансирането на нова партида брошурки, може да изпраща парички на сметката на форума:
----------------------
1. По банкова сметка:
БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА:
Име (Name): МИЛЕНА ТОДОРОВА МАКЕДОНСКА (MILENA TODOROVA MAKEDONSKA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните в основание за плащане - Брошурки и вашия ник или име.
2. Чрез PayPal на акаунт: altravista.bg@gmail.com
3. Чрез moneybookers.com на акаунт: altravista.bg@gmail.com
----------------
Историята на преводите и насъбраната сума за брошурки е видима на постоянно актуализираната страница: http://forum.dog.bg/-t17422.html.
Нека това да не остане еднократна акция на територията на България!
Последната версия на брошурките: http://forum.dog.bg/...t...st&p=758561

Вход

Горе
Цитиране +