@
helios_94 Много благодаря! Надявам се и останалите активисти от предишните раздавания да се включат също. Аз засега мога да помагам само финансово, че не съм от най-подвижните в момента...
@
sinioku4e Чудесна е идеята за допълнителен проект! Наистина,малко какво може да се каже само с една брошурка - проблемите не са един и два... Но дали ще се реализира
този проект? Започвам да се чудя...
Горе-долу успях да видя мястото,където си напъхала новия текст, само че... нищо повече. Не се вижда добре, но вярвам, че е подходящото място.
За пълния член - спокооойно, не е вината в теб. Просто традиционно и отдавна българското образование обяснява този момент по мнооого труден и обстоятелствен начин - ето затова, според мен, си имаме вече огромен проблем и дискусии в обществото за този прословут член. А истина е, че напоследък и масово в медиите, включително по новините, започват да хипер-членуват - от страх да не изпуснат някой член, та... модните тенденции в момента са членът да е пълен
А туй правилце - с 'той' и 'него' - то е неформално и бг филолозите не го обичат много. Причината е, че не важи за абсолютно всички случаи и това си е така. Но пък, важи в около 88% от случаите

А е лесно за използване, тогава, казвам си - защо не?