Завързано и изоставено младо куче Още една жертва на човешкото безумие
Публикувано: 30 November 2009 - 01:32 PM

Нещо ме е хванала коледната, та да взема да напиша едно писмо до дядо Коледа, мож пък да излезе нещо

Публикувано: 30 November 2009 - 01:43 PM

Надявам се и Галя да се включи с новини от добродушко

Публикувано: 30 November 2009 - 01:57 PM

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 30 November 2009 - 02:07 PM

Публикувано: 30 November 2009 - 02:34 PM

Най- му е мъчно за Лоти. Търсят се двамата, и се дърпат един към друг. И Лоти плачеше за Нерко и той се дърпаше да ходи при нея, милия. Първо си потичаха и играха двамата волни на поляната, което е видно от страхотните снимки на Anuk с щастливо развети уши и език (кой каквото си има в повече

Ели, благодаря ти за паричките за Нерко за хотел за още една седмица!!! Страхотна си!

Аnuk, благодаря за снимките! Супер са!!!
vesi792007, много ще се радвам, ако пишеш на дядо Коледа...

Публикувано: 30 November 2009 - 05:32 PM

Някой ще извади голям късмет с такива кучета!Дано да е по-скоро!!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 01 December 2009 - 09:44 AM
butci, и аз смятам така. Само е въпрос на време...
huskeylover4e, Нерко отиде за известно време за социализация и обучение при Galiadogs, близо до Пловдив. Ще я помоля да се включи тук с впечатления. Надявам се това да увеличи шансовете му за осиновяване. Сега живее с Боран, коте, две малиноа в къща с двор. Ето Боран и темичката му:
http://forum.dog.bg/-t30207.html
Скоро пак ще си бъдат заедно с Лоти! И се надявам да се уредят скоро и двамата с постоянен дом и търпеливи и добри хора. А до тогава ние ще ви показваме как се радват и променят тези красиви младежи!

Публикувано: 01 December 2009 - 03:52 PM

Неро ме следва по петите и не ме изпуска от поглед.Гледа ме с онези пълни с обич очи,които само изстрадалите кучета имат.Сякаш иска да каже,че въпреки мъката,която хората са му причинили,той е простил и обича,обича,обича......Честно,в много човешки очи има студена и страшна празнота,че чак неговия мил и като,че ли изпълнен с мъдрост поглед изглежда много по-човешки.В същото време е невероятен веселяк и постоянно подканя Боран за игра.Е,чувството му за хумор идва в повече на котката на съседите,но с моите в къщи си имат уважението.
Каквото и хубаво да кажа за това кученце,все ще е недостатъчно.На всичкото отгоре освен,че е буквално залепен за мен,учи много бързо.
Публикувано: 01 December 2009 - 04:05 PM
Galiadogs

Публикувано: 01 December 2009 - 04:10 PM
По- хубаво не можеше да се каже! Хем се смях за чувството му за хумор, хем си поплаках за съдбата му... Дано има късмет момчето и се случи неочакван обрат...скоро! Размечтах се...
Публикувано: 01 December 2009 - 08:00 PM

Публикувано: 02 December 2009 - 06:05 PM
http://www.youtube.c...h?v=jrjFDRlSXfw
Момчето е много сладко и страшно бързо се привързва....дано по-скоро ощастливи някое мило семейство.....

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 03 December 2009 - 09:24 AM

Anuk, сега видях каква прелест е твоето клипче на Неро с Лоти! И песента, и снимките! Страхотно! Благодаря!!!