Напротив!!!
Мисля, че много хора не пишат от страх да не разводняват темата. Нали човек, когато не може да помогне, се опитва поне да не пречи.
Сигурна съм, че сме десетки като мен, които са си мечтали да вземат Рони, които сме чели всяка новина за него , възхищавали сме се от хубавото разказче , което Shrekky му беше написала и сме си отдъхнали с облекчение, когато сме чули хубавата новина.
Единствената причина да не пишем, ние - десетките възхитени от Shrekky и обожатели на Рони- е защото , след като не сме могли да помогнем, не искаме да трупаме думи и да удължаваме темата с несъществени коментари. Нали всички искаме да прочетем новините за Рони и да се порадваме на снимките му? Едва ли е толкова интересно за някого, да прочете колко се радвам аз или някой друг за Рони.
Но ако това е важно да бъде казано, сигурна съм, че всички неписали по темата , но чели, сме единодушни: Shrekky е герои заради изключителната енергия , която вложи за намирането на дом на това чаровно момченце. А Рони е абсолютен сладур, които заслужава само най-доброто.
ПП Ако писането в темите за осиновяване е форма на морална подкрепа, обещавам да пиша отсега нататък.