Dog.bg Форуми : фотогалерия на нашите любимци VI част

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (60 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

фотогалерия на нашите любимци VI част

#881 Потребителят е офлайн   daniiiiiii Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 September 2012 - 03:49 PM

:)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#882 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 12:59 PM

Maxie vom Wolpertinger Wald

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Родословие : My link

#883 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2012 - 07:53 PM

Показване на мнениетоENJOY, в 24 July 2012 - 03:33 PM, написа:

Здравейте! Да се представим и ний... Аз по принцип съм фен на немски дог, но изненадващо ни се предостави възможност да вземем НОК, което ни е друга любима порода. И без това в момента нямаме място за дог :) Та... От една седмица имаме 5-месечна женска. Казва се Нора и вече сме влюбени в нея. Хората, които ми я дадоха, казаха, че е с родословие и споменаха нещо за развъдник v.d. Alexander или нещо такова, както го срещнах тук във форума. Още чакам да ми дадат информация за родителите, снимки и пр., но не знам дали ще ми ги пратят и в крайна сметка явно пак ще им звъня, та ако може да се издаде въпросното родословие на малката. Понеже доскоро зубрех за стандарта на съвсем различна порода и не мислех, че така изведнъж ще вземем друго куче, нямам много познания за НОК. Тепърва ще чета форума, а засега само ви моля за мнение за Нора. Малко е трудно да й направя читави снимки, но по-натам ще пробвам пак. Не познавам добре стандарта. Все си мисля, че задницата й трябва да е по-ниска, но не знам дали това се постига впоследствие или... Абе, просто кажете дали ви харесва и вписва ли се в стандарта :) Не сме я взели да развъждаме кученца и може и да я кастрирам, но ако е хубава кучка, ще й запазя правото на поколение :)

Извинявайте но ако кастрирате това чудесно животно просто нямате нито ум нито сърце и не заслужавате това което имате. Добрият и произход се вижда и без "някакъв" документ.
Ако толкова не можете да се примирите с липсата на родословие - о.к. и без това имам нужда от домашно приятелче и усилено си търся - от 20 години съм почитател на породата и съм отгледал две момичета с дълъг косъм - така, че съм готов да я откупя от вас. Стига цената да е разумна.
можете да контактувате с мен на мейл rikardo_force@abv.bg

#884 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2012 - 07:57 PM

Показване на мнениетоtrenertg, в 24 July 2012 - 04:07 PM, написа:

Първо си вземете документите - ако няма кастрирайте я . 5м е най грозната възраст при немските овчарки :) -така че освен да се грижите добре за нея и да я възпитавате правилно за сега няма какво друго да се направи. прочетете пак стандарта и се разровете тук във форума на 98.9% ще намерите отговор на всички въпроси .Успех :)

Не давайте тъпи съвети. Защо не се кастрирате сам? Като няма родословие да не би да е прокажена. Животинката е чудесна и не бива да се осакатява.
Не мога да разбера хора като вас - да решавате с лека ръка чужди съдби. Ами ако някой така решава за вас?

#885 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2012 - 07:59 PM

Така... Значи, аз първо да кажа, че не държа на родословието. Влюбих се в кученцето още щом го видях и го обожавам. Мисля, че си изглежда съвсем като немска овчарка, виждам я как расте и не смятам, че й трябва някакъв документ, за да се доказва. Просто съм на мнение, че трябва да се намали броят на неродословни кучета, които се развъздат с единствената цел да се изкара някой лев от това. Все пак, колкото и да прилича на дадена порода, не е ясно какво има в родословното й дърво. Второ, категорично реших да не я кастрирам, независимо дали ще я заплождам или не. Ако има кандидати за такива кученца - добре, но иначе просто ще си я гледам така. Знам, че има много обяви за кученца от всевъзможни породи, които нямат документи, но въпреки това изглеждат красиви, почти по стандарта и хората ги искат. Имала съм 5 кучета, нито едно с родословие. Е, имахме и два клубни добермана, но това е друга история. Искам да знам откъде идва кучето ми, но в същото време не ми трябва хартийка, за да го обичам и да му се радвам. Нора е страхотна, красива, игрива и ми липсва всеки ден, когато не я виждам, тъй като в момента спим всяка вечер на различни места и не мога винаги да си я взимам. Бързо схваща, но още е малка и прекалено енергична, за да спре на едно място и да слуша, но вярвам, че ще стане страхотно куче! Не е много фотогенична, някак не ми харесва как излиза на снимките, но ако успея да я кротна малко и да направя някоя читава, ще пусна пак. Тъкмо навърши 7 месеца.
А, трето - не си продавам кучето на НИКАКВА цена!!!

#886 Потребителят е офлайн   v.a.86 Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2012 - 05:21 PM

Здравейте,имате страхотни кучета...
Това е моят Айрън-3м.20дни
Прикачена снимка
5,5 месеца
Прикачена снимка

#887 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2012 - 07:44 PM

О, страхотен е! Изглежда като мойта Норичка :) Ама си мисля, че ще си остане малко дребничка. Струва ми се, че трябва да е по-едра за възрастта си, ама то ще си покаже, има още да расте :) Днес се заигра с един батко на година и 4 месеца май. Ама и двамата искат да си играят и в същото време и двамата се страхуват един от друг. Бяха много смешни, ама търчаха из двора, докато не капнаха от умора. Много ми се иска да си намери другарчета за игра. Не обичам да я държа вързана, но още нямаме ограда, а тя много се отдалечава от къщата и яде боклуци и нямам друг избор.

#888 Потребителят е офлайн   v.a.86 Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2012 - 08:15 PM

Благодаря ти ENJOY. Айрън също е много палав и не ми позволява да го снимам в по-добра стойка.:)

#889 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 10:44 AM

Малко летни снимки на част от нашите четирикраки любимци :mg_062:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#890 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 08:27 PM

Показване на мнениетоENJOY, в 04 October 2012 - 07:59 PM, написа:

Така... Значи, аз първо да кажа, че не държа на родословието. Влюбих се в кученцето още щом го видях и го обожавам. Мисля, че си изглежда съвсем като немска овчарка, виждам я как расте и не смятам, че й трябва някакъв документ, за да се доказва. Просто съм на мнение, че трябва да се намали броят на неродословни кучета, които се развъздат с единствената цел да се изкара някой лев от това. Все пак, колкото и да прилича на дадена порода, не е ясно какво има в родословното й дърво. Второ, категорично реших да не я кастрирам, независимо дали ще я заплождам или не. Ако има кандидати за такива кученца - добре, но иначе просто ще си я гледам така. Знам, че има много обяви за кученца от всевъзможни породи, които нямат документи, но въпреки това изглеждат красиви, почти по стандарта и хората ги искат. Имала съм 5 кучета, нито едно с родословие. Е, имахме и два клубни добермана, но това е друга история. Искам да знам откъде идва кучето ми, но в същото време не ми трябва хартийка, за да го обичам и да му се радвам. Нора е страхотна, красива, игрива и ми липсва всеки ден, когато не я виждам, тъй като в момента спим всяка вечер на различни места и не мога винаги да си я взимам. Бързо схваща, но още е малка и прекалено енергична, за да спре на едно място и да слуша, но вярвам, че ще стане страхотно куче! Не е много фотогенична, някак не ми харесва как излиза на снимките, но ако успея да я кротна малко и да направя някоя читава, ще пусна пак. Тъкмо навърши 7 месеца.
А, трето - не си продавам кучето на НИКАКВА цена!!!

Това е чудесен отговор. вече съм спокоен за животинката. такъв тъп съвет за кастрация може да ви даде само някой "развъдчик".
Обичайте се и се радвайте на всеки един ден прекаран заедно.
Да ви е жива и здрава дълги дълги години.

#891 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 08:29 PM

Показване на мнениетоv.a.86, в 06 October 2012 - 05:21 PM, написа:

Здравейте,имате страхотни кучета...
Това е моят Айрън-3м.20дни
Прикачен файл IMG_20120804_182958.jpg
5,5 месеца
Прикачен файл IMG_20121003_185031.jpg

Ох как ми се иска да го "намачкам" сладучето

#892 Потребителят е офлайн   jullydjs Икона

Публикувано: 10 October 2012 - 07:36 AM

Бай Арчи на 1 година и 5 месеца,

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#893 Потребителят е офлайн   TROUBLE Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Бокс, бойно самбо, фотография, поезия, музика, кучета, литература и т.н. :)

Публикувано: 15 October 2012 - 04:52 PM

Първата среща между баткото и малката черна напаст, която вече е пораснала напаст...

Първо така:
Прикачена снимка

После такаааа, гушканици... туй-онуй.
Прикачена снимка

#894 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2012 - 02:32 PM

Най-сетне имам малко нови снимки на Норичка, вече почти на 8 месеца. Не са с много добро качество, а и трудно я хващам добре, защото не спира да шава. Сега си намери и другарче. Не знам откъде се появи, ама не ще да си тръгне. Доста го тормози :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#895 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2012 - 10:29 PM

Показване на мнениетоENJOY, в 21 October 2012 - 02:32 PM, написа:

Най-сетне имам малко нови снимки на Норичка, вече почти на 8 месеца. Не са с много добро качество, а и трудно я хващам добре, защото не спира да шава. Сега си намери и другарче. Не знам откъде се появи, ама не ще да си тръгне. Доста го тормози :)

Да ви е жива и здрава сладуранката и да ви радва дълги години.
Аз си търся бебе дългокосместа немска овчарка женска. Преди почти година си отиде домашното ни приятелче. Близо 12 години се радвахме на компанията му и беше второто дете в къщи. Бях се зарекъл да не взимам друго животинче но явно кучето е в кръвта ми пък и не мога да пия кафе без кучешки косми в него.
Ако знаете някой да има подобни бебета моля за инфо на електронен адрес: rikardo_force@abv.bg
Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми.

#896 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 05 November 2012 - 11:36 AM

Mexxa vom Wolpertinger Wald - 2,5 месеца - https://www.pedigree...html?id=1857915

Прикачена снимка

Maxie vom Wolpertinger Wald - 2,5 месеца - https://www.pedigree...html?id=1857913

Прикачена снимка

#897 Потребителят е офлайн   mutangi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2012 - 10:30 AM

Качена снимка

http://www.pedigreed...html?id=1830182

#898 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 24 November 2012 - 12:00 AM

Leron Nuada Rits 19m. :smile:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#899 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 24 November 2012 - 10:35 AM

:wub: :wub: страхотен
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#900 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 24 November 2012 - 11:36 AM

О, много благодарим. :vc_038:
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема