Здравейте, отдавна не писала новости около нас, но нямах компютър доста време и така... А новините са доста. Някои хубави, някои лоши...
Мики най-вероятно е умряла. Или от премръзване, или от глад или някои я е здавил.

Всички кучета около бебетата вече са кастрирани, включително и двете останали кученца - Сара и Тара. В четвъртък с екип на екоравновесие ги заловихме и в понеделник ги върнаха кастрирани, а онази женската с огромния тумор я приспаха.

Около празниците трябваше с дора да кастрираме по спешност черната майка, която кръстих Нала, напомняща ми за лувицата Нала, която сама се бореше срещу мизерията и глада, също като тази душичка. Беше бременна и за малко не я изпуснахме.

Кастриран е и мъжкият, Роко, които се оказа, че има поколения на доста места.

Женската, както и бебетата и са следващите в списъка за кастриране.

Най-невероятното се случи - хванахме Рита, жълтата женска, която и двата пъти избяга като стрела, но този път екипа я намери, докато аз неуспешно се рових из една бодлива тел. Истинско постижение! Не успях да я снимам след кастрацията, защото избяга много бързо, както може да се сетите... Но да ви я припомня

Ами дано не съм забравила някои. Сега ще ви пусна още малко снимки на кученцата на Нала, Блеки и Белушко (още не им знам пола да им се не знае). Те са си много добре, Блеки е загладил косъм даже. Красавци.

----
Кучетата в гробищата нямат край, мога да изпиша още много. Има захвърлени домашни, кучета-мечта, направо са страхотни. Едно умно те гледа, друго се сърди, когато спреш да го галиш и с лапичка закача те, трето ближе ти ръката от благодарност, че просто си му обърнал внимание... Когато някои мине и види цялата върволица от кучета около мен, които ми скачат и ми се радват първоначално се стряскат, после се отвращават и накрая гледат колкото се може по-бързо да отминат. Надявам се поне тук да има хора със сърца, готови да помогнат. Сама не мога да се справя, а на това място кучетата не заслужават по-малко внимание, от всички други. Вярно - не са в приют, където няма слънчева светлина, нито са на улицата, където може да ги блъсне кола, но също имат нужда от храна и подслон, но най-важното от човешка обич.