Снимки на нашите любими шпицове ТЕМАТА, В КОЯТО МОЖЕ ДА ПОКАЖЕТЕ ШПИЦА СИ В СНИМКИ
Публикувано: 05 June 2012 - 11:05 AM
Публикувано: 18 June 2012 - 10:03 PM
Здравейте на всички !
Поздрави от нас с Лъки
Реших да споделя снимка и да се похваля разбира се, защото Лъки вече е на цяла една годинка
И ето как премина рождения ден:

П.С. Не ми се карайте, знам че тортата не е кучешка, но той хапна съвсем мъничко и после го зарадвахме с нови играчки
Поздрави от нас с Лъки
Реших да споделя снимка и да се похваля разбира се, защото Лъки вече е на цяла една годинка
И ето как премина рождения ден:
П.С. Не ми се карайте, знам че тортата не е кучешка, но той хапна съвсем мъничко и после го зарадвахме с нови играчки

<~> ...Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните... <~>
Публикувано: 06 July 2012 - 12:07 PM
Здравейте от нас с Бари!
Тука съм на Кара Дере(Бяла,Варненско) с едното аверче-ще посрещаме July morning

Тука решихме с бате Марто да си поиграем малко.

Но много ожаднях и първото което видях бе бирата.

За моя радост си намерих компания за биричката.

И пред огънчето е добре,ама аз си чакам скаричката да стане.

Повечето спят,ама определено July-ското слънце е много хубаво.

Аз отивам с кака да пазарим,че утре имам рожден ден и трябва да има тортичка.
Тука съм на Кара Дере(Бяла,Варненско) с едното аверче-ще посрещаме July morning
Тука решихме с бате Марто да си поиграем малко.
Но много ожаднях и първото което видях бе бирата.
За моя радост си намерих компания за биричката.
И пред огънчето е добре,ама аз си чакам скаричката да стане.
Повечето спят,ама определено July-ското слънце е много хубаво.
Аз отивам с кака да пазарим,че утре имам рожден ден и трябва да има тортичка.
Публикувано: 20 July 2012 - 05:54 PM
Ех, колко нови попълнения! Здравейте на всички!
Аз от мнооогооо време не съм влизала във форума, но работа, живот... и така.
Моята Франи скоро ще стане на 6 години... времето си лети супер бързо... а все едно беше вчера като я взех.
Нека ви се покажем, за да си спомните кои сме (поне по-старшите посетители на форума)

Неразделни!!!
Аз от мнооогооо време не съм влизала във форума, но работа, живот... и така.
Моята Франи скоро ще стане на 6 години... времето си лети супер бързо... а все едно беше вчера като я взех.
Нека ви се покажем, за да си спомните кои сме (поне по-старшите посетители на форума)

Неразделни!!!
Публикувано: 20 July 2012 - 07:10 PM
rimela, в 20 July 2012 - 07:33 PM, написа:
E-хе, здрасти! Къде се изгубихте?
Много сте готини и ухилени, а на последната снимка им личи на двамцата, че добре си живеят!
Поздрави от нас с Линда!

Много сте готини и ухилени, а на последната снимка им личи на двамцата, че добре си живеят!
Поздрави от нас с Линда!
Еми грабна ни живот, пътувания и работа и все не оставаше време за форума. Ще се опитаме да се поправим!
Виждам и, че вие с Линда продължавате да пускате все хубави, лъчезарни и интересни снимки. И тя си е все същата красавица!
Радвам се, че още има някой от старите форумски муцуни! Поздрави и от нас!
Публикувано: 22 July 2012 - 04:47 PM
Прохладни поздрави от Родопите и язовир Широка поляна! 
И Линда е зяпнала от възторг и предвкусва щастливи преживявания.

"Може ли да се изкъпя?"

"Ех, баня! "Ех, кеф!"

"Ще отида да проверя за катерички!"

"Ще има ли рибка за вечеря? Ти само заложи въдицата, аз ще следя и като клъвне и звънне камбанката - ще ви извикам!"

"Уф, защо мълчи тая камбанка... Обещаха ми пъстърва, а ще ме лъжат със скумрия от консерва - пфу, гадост! Е, аз само малко ще притворя очи - докато дойде рибата... Хрр-р-р...."

"Хайде на разходка!" "Следвай ме, ще ти покажа една залята от язовира къща - казват, че била ловна хижа на цар Борис"

"Я-а-а, и другарче за игра си намерих!"

"Защо изсякоха горите? То за това са избягали катеричките...."

"Да се топна за последно днес, а?"

След толкова емоции сънят е най-сладък!

И Линда е зяпнала от възторг и предвкусва щастливи преживявания.
"Може ли да се изкъпя?"
"Ех, баня! "Ех, кеф!"
"Ще отида да проверя за катерички!"
"Ще има ли рибка за вечеря? Ти само заложи въдицата, аз ще следя и като клъвне и звънне камбанката - ще ви извикам!"
"Уф, защо мълчи тая камбанка... Обещаха ми пъстърва, а ще ме лъжат със скумрия от консерва - пфу, гадост! Е, аз само малко ще притворя очи - докато дойде рибата... Хрр-р-р...."
"Хайде на разходка!" "Следвай ме, ще ти покажа една залята от язовира къща - казват, че била ловна хижа на цар Борис"
"Я-а-а, и другарче за игра си намерих!"
"Защо изсякоха горите? То за това са избягали катеричките...."
"Да се топна за последно днес, а?"
След толкова емоции сънят е най-сладък!
Публикувано: 23 July 2012 - 04:50 PM
Ето така се научи:

Ама беше малка тогава, глупава - лесно се лъжеше!
Но явно й хареса плуването, защото сега сама си скача във водата, когато й е кеф. Ама иначе, в банята за миене на лапи или къпане влиза само под команда, а навън под дъжда абсурд да я изкарам без мрънкане и кисели физиономии.
Ама беше малка тогава, глупава - лесно се лъжеше!
Но явно й хареса плуването, защото сега сама си скача във водата, когато й е кеф. Ама иначе, в банята за миене на лапи или къпане влиза само под команда, а навън под дъжда абсурд да я изкарам без мрънкане и кисели физиономии.
Публикувано: 16 August 2012 - 03:13 PM
zdraveyte na vsi4ki sladki shpi4leta i tehnite stopani.Az se kazvam Max,ve4e sam na 18 meseza,no sam nov tuk.Mama mi e razkazvala za vas,zashtoto tya 4ete tozi forum i az haresvam vsi4ki vi.Tayno si me4taya za nykoya obshta sreshta,za da padne golyama igra./Users/gerituneva/Pictures/iPhoto Library/Originals/2012/max-16 meseza_3/16062012750.jpg

Вход

Горе
Цитиране +