Dog.bg Форуми : Нова кучешка поляна в пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нова кучешка поляна в пловдив добре дошли

#101 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2010 - 11:27 AM

Показване на мнениетоMyDuality, в 05 September 2010 - 03:31 PM, написа:

някой да знае обозначена площадка за кyчета ,район дружба?
винаги съм се чъдела, ако Pлощадката за кв дружба е в другия край na дружба, аз как да стигна до там при положение че е забранено за кучета в градския и при положение че кучето ми е на 4 месеца, до там ако отидеме пеша тя после няма да има сили да си играе ...или ако играе няма да има сили да се вUрнеме ....немога да я нося до там тя ,е 13 кг звучи малко ,но за повече от 10метра немога да я нося гYшната
тези площадки май са за хора с коли :Д

Момиче,влез малко в час,оправи си граматиката или поне....пунктоацията.Чети в коя тема си,преди да питаш.Тук сме майнички,дори и в Пловдив (провинцията) се срещат площадки за кучета а ти,след като имаш куче,би трябвало и да си го регистрирала.Ако ли това все още да ти предстои,там,където ще го направиш,ще ти дадат конкретен отговор.И ...форумът е български.Чудя се по каква причина инфото за теб е на....?!Определено на този език се стараеш да пишеш по-сносно.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#102 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 September 2010 - 06:42 PM

Показване на мнениетоАриел, в 06 September 2010 - 10:32 AM, написа:

Показване на мнениетоMyDuality, в 05 September 2010 - 03:31 PM, написа:

някой да знае обозначена площадка за кyчета ,район дружба?
винаги съм се чъдела, ако Pлощадката за кв дружба е в другия край na дружба, аз как да стигна до там при положение че е забранено за кучета в градския и при положение че кучето ми е на 4 месеца, до там ако отидеме пеша тя после няма да има сили да си играе ...или ако играе няма да има сили да се вUрнеме ....немога да я нося до там тя ,е 13 кг звучи малко ,но за повече от 10метра немога да я нося гYшната
тези площадки май са за хора с коли :Д

Момиче,влез малко в час,оправи си граматиката или поне....пунктоацията.Чети в коя тема си,преди да питаш.Тук сме майнички,дори и в Пловдив (провинцията) се срещат площадки за кучета а ти,след като имаш куче,би трябвало и да си го регистрирала.Ако ли това все още да ти предстои,там,където ще го направиш,ще ти дадат конкретен отговор.И ...форумът е български.Чудя се по каква причина инфото за теб е на....?!Определено на този език се стараеш да пишеш по-сносно.

благораря за информацията
старая се да оправям грешките от керализатора ...
още не съм я регистрирала нали трябва да е на 6 месеца ...
разбрах че става въпрос за пловдив ... но не видях за софия такава тема и за това писках тук
а всички се почъстваха длъжни да ме шамаросат по веднъж online
User's Signature

Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 06:43 AM

Кирилизаторът не е извинение за пунктоациата например.За да те коректират тук доста хора,явно повредата е точно в "твоя телевизор".Нищо-ще те калим набързо и в движение.Има тема за кучешка поляна в С-я.Не бързай като пале пред майка,а първо чети обстойно и после преценявай къде и дали в правилната тема постваш.Потърси в Гуглето или се обади на услуги да питаш за телефона на общината,която те интересува,по въпроса.И още един съвет-сложи си най-сетне кирилица на компа си.Или се постарай да пишеш на такъв,на който тя е инсталирана.Вече и петокласник е в състояние да си я сложи.Дай си малко жега,иначе не само в този форум ще те ядат като горчива краставица заради нечетливите ти постове.
User's Signature

#104 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 11:10 PM

Внимавайте!От днес сутринта са пръскани площадките-в Кичука и в Смирнески със сигурност.Доста кучета се натровиха от препаратите и хората дадоха безсмилено пари да ги лекуват от някакъв фантомен грип пролетта.Един лекар УНГ обаче събра две и две,когато кучето му е било на разходка след подобно пръскане,прочел е внимателно какви са били съставките,бил му е атропин два поредни дена и с това се е приключило.Кучето е било с позивни за повръщане,постоянно изкашляне и хрема.Лично аз поне 2 дена още ще избягвам подобни места,макар че Арес не усети нищо от т.н.грип тогава.
User's Signature

#105 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 September 2010 - 12:28 AM

Моля ви се кажете ми дали е пръскана полянката в кършиака.Утре сутринта ще се срешнем на нея с едно момиче.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#106 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 07:45 AM

А,де?Знаят или в общината там,или в "Паркове и градини".По принцип има закачени известия там,където е пръскано с информация на коя дата,с какво и какъв период от време е препоръчителен за да избягвате третираната площ.
User's Signature

#107 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2010 - 09:46 PM

До кога не е препоръчително да посещаваме Кичука ?!!?
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#108 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2010 - 10:03 PM

Карантинния период изтече днес сутринта. Ние за сега нямаме проблеми.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#109 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2010 - 10:40 AM

Показване на мнениетоАриел, в 05 September 2010 - 09:23 AM, написа:

celevra,колко често и за колко престоявате на въпросната площадка?Забелязали ли сте,че децата си вкарват там колелетата си и дори ги карат,при все,че поне 5 кучета средна порода вътре си играят?Кое е по-здраво-металът или плътта при сблъсък?И защо ги карат там?Друго-ритат топка пак там-за разнообразие.Нищо че играят и извън клетката.Събираме сутрин натрошени бирени бутилки,за да не се наранят кучетата,но някои пак си срезват лапите.Хранят ги с неподходяща храна...да продължавам ли?Върхът е,че сега майките от парка пак събират подписки,че...СМЕ ПУСКАЛИ ДЕЦАТА ИМ ПРИ КУЧЕТАТА В КЛЕТКАТА И ТЕ СЕ ПЪЛНЕЛИ С БЪЛХИ!И после да толерираме тяхното присъствие?Защо?!

Ходим всяка божа вечер и седим там 2-3 часа.Съгласна съм за децата които описваш,въпреки че на нашата площадка не см попадали на такива с колелета или с топки.Имало е често деца ,които са седнали някъде и си говорят,не ни пипат кучетата и не им пречат по никакъв начин.А колкото до моите деца - те са на 3 и на 5 и аз немога да ги оставя сами ,за да си разходя кучето.Немога и да не го разходя или пък да го изкарам да се изпикае пред блока и после пак вкъщи.Така че ще ни търпите-нас лошите майки с децата из кучешките полянки.

#110 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 September 2010 - 08:23 PM

Кога вечер се събират най-много кучета :) ?
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#111 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2010 - 10:14 PM

Сега се събират към 19.30.Колкото и да съм редовна там,досега куче на име Голди не съм срещала там,и смятам че с celevra визираме различни площадки.Имай впредвид,Наде,че ние се съобразяваме едно с работния си ден и после с подходящото като температура навън време.Вече не напича и по-рано идваме.Почне ли да се свечерява лампите в парка не светват дълго след това,става тъмно и некомфортно,особено когато се опитваш да си осветиш,за да намериш "тортичката" на любимеца си и да я почистиш от земята.
User's Signature

#112 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2010 - 10:57 PM

да аз затова питам горе долу кога са най-много .. :) сега режима се променя :) ясно е
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#113 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2010 - 01:10 AM

Здравейте! И аз се присъединявам към искащите градинка за кучета. Интересува ме къде точно се намират изградените вече площадки. Поне от време на време да кара кучо да тича малко на свобода. Разбрах, че има в Кичука, Смирненски и Гребната, но ако може някой да ми обясни по-точно :)
User's Signature

Качена снимка

#114 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 30 October 2010 - 11:36 AM

Вчера за първи път отидохме с нашия пухчо в кучешката градинка в квартал Южен, до парка...мнгого е хубава и оградата е цяла за сега :ab_041: , обаче е адски мръсна .... :dry: имаше хиляди листа, за калта да не говорим, дупки по земята пълни с вода в които наши белчо пропадна и стана целия кален .... :dog: ужас направо... имаше кошче за събиране на акитата, новъпреки това едно хъски с малко момиченце се изходи три пъти , а тя се направи , че не го вижда .... после едни пинчери цопнаха там и препикаха мен и годеника ми :dry: :dry: ох както и да е...въпроса ми е дали има начин да се изчисти ....в смисъл можем ли ние , които я ползваме да я оправим или трябва от общината да я чистят ....
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#115 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 30 October 2010 - 07:13 PM

абе..не смятам че общината цапа,за да чисти тя...а и все пак на стопаните им е добре да е чисто,та..не е много работа

#116 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2010 - 08:17 PM

Аз правя забележка, викам, гоня хора :) като стана свидетел на това ... За съжаление съм конфликтна личност, (не се гордея) но полудявам от невъзпитани, мръсни стопани и без никаква лоялност ! Ние също използваме тази полянка в Кичука.. за съжаление е така. Сега ходим на Младежки хълм по-често, а там е ужас просто. Като тръгна да си взимам фекалийте от кучето ми се смеят ... Според мен въпрос на възпитание :)
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#117 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2010 - 10:10 AM

Показване на мнениетоelsss, в 30 October 2010 - 10:41 AM, написа:

Вчера за първи път отидохме с нашия пухчо в кучешката градинка в квартал Южен, до парка...мнгого е хубава и оградата е цяла за сега :ab_041: , обаче е адски мръсна .... :dry: имаше хиляди листа, за калта да не говорим, дупки по земята пълни с вода в които наши белчо пропадна и стана целия кален .... :dog: ужас направо... имаше кошче за събиране на акитата, новъпреки това едно хъски с малко момиченце се изходи три пъти , а тя се направи , че не го вижда .... после едни пинчери цопнаха там и препикаха мен и годеника ми :dry: :dry: ох както и да е...въпроса ми е дали има начин да се изчисти ....в смисъл можем ли ние , които я ползваме да я оправим или трябва от общината да я чистят ....

На въпросната градинка оградата един алкохолик я сряза близо 18 метра,но го заловиха на место.2 седм.там нямаше ограда,след което конфискуваната мрежа от полицията бе предадена на Общината и още на същия ден бяха дошли майстори да я снаждат наново.Дупките с вода са направени именно от кучетата,които обожават да копаят.Някои-и да цопват в калните локви.Какво значи-пълно с листа...в парка листата са си част от природата и не смятам това за вид замърсяване.Кошчето за събиране на отпадъците си го чистим ние,видим ли някой,който се е заплеснал или се прави на разсеян и не почиства след кучето си-буквално го изяждаме с парцалите и или започва да си чисти,или директно му се заявава,че повече не му е местото там.Има един дядка (бивш военен),свикнал да издава заповеди и понеже "го било гнус да чисти подобни неща",предложи ние да ги чистим вместо него.Мисля,че съм по-устата и от Надедо (на Алек),та му се изрепчих,за малко и да ми посегне,но другите застанаха зад моята позиция и той се изнесе възмутен.И повече не е влизал.Е,още един път си пусна кучето вътре да си свърши работата,понеже,видите ли,то само там предпочиташе и тъкмо се изнизваше,когато една жена на възраст с куче му направи наново забележка,той и подметна да си гледа работата и....си получи фекалиите на кучето запратени буквално в краката му,както вече бе излазъл от клетката.Жената се бе навела,взела и захвърлила по него.Малкото момиче с хъскито ми е ясно кое е и вечно се прави на ощипано,но и него не го оставяме да и мине номера.Затова и вас съветвам,ако станете свидетели на подобна картинка,да не си траете.За локвите...и без дупки,при обилен валеж са събира малко езерце в единия край,понеже по прицип там земята не бе равнна и преди клетката да стане факт.Ние само внимаваме да не си изкълчим крака в някоя от дупките,а за това,че после получаваме кални лапички по дрехите или че някой ни е препикал....е,това са рисковете на живото предаване.Все едно да направя на проблем,че както бях приклекнала преди 3 месеца,самоедът на Надето (Алек) буквално ми изкъпа кръста с уриниране :af_089: .Та това са кучета и се държат точно като такива,а ние да се съобразяваме къде стъпваме,стоим и как сме облечени.Някой да помни ленинските съботници по татово време?Излизаха хората пред и зад блоковете си организирани с мотики и чували и се грижеха за боклуците и тревната площ.Дори децата сега в у-ще ги викат да правят оборки,нали?Ние да не сме родени със златни пъпове нещо?!Кой се сети от нас и се хваща по малко да почисти и този пример определено заразява и останалите.Дори си носим повече торбички,за да услужваме на тези,които в момента не носят.
User's Signature

#118 Guest_navar_*

Публикувано: 31 October 2010 - 10:38 AM

не ,ама просто сме свикнали някой друг да ни върши работата...

#119 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 October 2010 - 11:14 AM

ХхахХАХахХАхаХ :) Да, Ариел наистина е по-устата от мене :) Направо и се възхищавам :) .. харесвам приликата в характерите ни :) .. явно не съм единствената, която полудява от тези работи .. Отностно препикаването :ab_041: :ab_041: :ab_041: вече не го правим :) хах .. На Младежки хълм .. също се прославихме с това :eg_033: вече се отучихме :) ..
Общината :) никога няма да си мръдне пръста за това място :) нейният дълг свърши до тук (да я изгради). Хората явно не оценяват какво имат :) Ние в Тракия като нямаме .. :) милеем за такова място, а хората които го имат го рушат ..
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#120 Guest_navar_*

Публикувано: 31 October 2010 - 04:34 PM

като знам колко струва изграждането на такава поляна-похвално е за общините че го направиха...а оттам нататък,отговорността е наша,на стопаните..защото няма значение дали е общинска поляна,дали е младежкия хълм,или коя да е поляна-ние трябва да си пазим чистота,никому не е приятно да гази в лайна..

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни