Dog.bg Форуми : Нова кучешка поляна в пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нова кучешка поляна в пловдив добре дошли

#161 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 10 June 2011 - 07:06 PM

Може парите да са в Сф, ама явно управниците, които ги е грижа за кучета не са в Сф. Едно момче от квартала пита за едно място, дали изобщо е общинско и дали биха направили кучешка поляна. Чака отговор, понеже писа тея дни. Това е единственото място в квартала, където може да се напарви нещо подобно. И тъпо е, че създават някаква наредба, къде да си разходиш кучета, а дефакто такива места няма, па камо ли да мечтаем за рай както при вас. Абе ужас просто.
User's Signature

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 10 June 2011 - 07:27 PM

само успях да кажа УАУ !!!!!
Във Варна си мечтаем да ни определят място само,пък да го заградят и да го обзаведат така даже не сме и сънували :dh_188:
A това е близкия до нас парк,как да не завидиш http://barkcentraldo....com/index.html
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#163 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 June 2011 - 10:13 PM

Уеййй тази площадка в тракия била прекрасна :wub: Очите ми останаха.
Ще я посетим нея утре-други ден,но тракия хич не я познаваме и дано я намерим.Както обичаме аджилити :wub:
А вижте- http://news.plovdiv24.bg/260535.html

Ще имаме още една полянка :af_089: Идеално ни е мястото.Колелото,водата,кучето и там.Само да бъде готова и ще е цели два декара.Може би като тази в тракия :beer: С нетърпение я очаквам.

Време ми е да платя данък куче :bm_008: явно си заслужава...Засега е само регистрирана при слагането и на чип.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 June 2011 - 10:14 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 10 June 2011 - 07:27 PM, написа:

A това е близкия до нас парк,как да не завидиш http://barkcentraldo....com/index.html

Само дето това май е платено?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#165 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 10:25 PM

да с удоволствие бих ги платила за такъв лукс,жалко че кучовците не са с мен :dh_188:
Май Пловдив и Бургас са най-облагодетелствани такива хубави заграждения.
Някой има ли идея какво трябва да се направи за да се активизира и нашата смотана община Варна да си свърши малко работата?Последния път като ходих до отдел Екология ми обясниха,че няма определени места за разхождане.Някоя молба,жалбика нещо мже ли да се пусне?
Сори за спама... иначе ноември месец живот и здраве ще идваме Пловдив с всичките животни на куп на почивка и с радост ще посетим някоя от тези клетки...стига да ги намерим де :smile:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2011 - 07:08 AM

Сори за офф-а,но кой морски ще се вдигне на почивка точно в Пловдив,освен,ако не е под формата на добро прекарване с добра компания?Тук туризъм няма,освен едни древни камънаци,дето някой се присеща от време на време да ги обяви за свещени едва ли не,ограждат ги,бодват им информационна табела на колко лета са и ние,пешеходците по центъра,скоро трябва да се предвижваме на въздушни възглавници,че всичко под нас е...античност.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#167 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 June 2011 - 02:01 PM

Преди малко се върнахме от полянката в Тракия.
Наистина е много хубава.И аджилитито е по-голямо от миналите полянки.

Имам обаче забележки...
1.На някой места оградата е прекалено висока и като нищо може някое куче да се промуши.Моя кокер се опита,но бях до нея и имаше :eg_033: .Надявам се да се измисли нещо и да се сложат камъни за да не може да се промуши...
2.Торбички вече нямаше.
3.Още при пристигането ни вътре имаше майка и баща с две деца които си скачаха на препятствията.Казаха ми да си пусна кучето и да не се притеснявам ,ноо Вики не обича малки деца и им казах че хапе и те си тръгнаха.След това три лапета пак се помъчиха да влезнат.
4.Самите препятствия са лакирани и се хлъзгат страшно много.При опит кучето ми да се качи на най-високото се подхлъзна и на връщане падна...надявам се с времето от слънцето да не се хлъзгат така.

:rc_036: браво за полянката и затова,че с всяка следваща стават все по-хубави

А ето и малко снимки :wub:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2011 - 06:25 PM

Показване на мнениетоАриел, в 11 June 2011 - 05:08 AM, написа:

Сори за офф-а,но кой морски ще се вдигне на почивка точно в Пловдив,освен,ако не е под формата на добро прекарване с добра компания?Тук туризъм няма,освен едни древни камънаци,дето някой се присеща от време на време да ги обяви за свещени едва ли не,ограждат ги,бодват им информационна табела на колко лета са и ние,пешеходците по центъра,скоро трябва да се предвижваме на въздушни възглавници,че всичко под нас е...античност.

родена съм в Пловдив-слабост ми е ,макар и да не съм живяла там :db_046:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#169 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2011 - 06:54 PM

То накрая роднини да не излезнем. :flagbg: По отношение на забележките-навсякъде по нещо има.Торбичките свършиха веднага и никой не се трогна да сложи пак от Екологията,ама нали все им напомняме за нас лично,отиваме при тях,и ако имат ни ги дават да ги сложим.Като не косят вътре тревата,пак ходим да им обясняваме,че сме оазис сред окосения парк-и веднага се коси.Така-не ги оставяме на мира,за да им напомняме какви са им задължениета.И при нас мрежата не е достатъчно ниска,дребни породи се измушват и черта.Нямаме си нищо,освен една естакада,дето така е скована,че отдолу болтовете продират кучетата,ако минат,а при сгобките има сант луфт и пропадат в него лапичките при хлъзгаво от дъжд и сняг.Имам чувството,че докато се правят,никой кучкар не са го питали става ли,как е...все пак ние ги ползваме и после ще чакате мрежата да ви се запълни.Ние бутаме тухли като бобри-бент.
User's Signature

#170 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2011 - 08:34 PM

Хора дайте някакъв съвет ..
Става въпрос за квартал Тракия .. целият е обрасъл в треви и ОСИЛИ :eg_033: :eg_033: :eg_033: :eg_033:
Всяка вечер пощим кучето и сваляме между 40-50 осила .. Всички осили са окосени и оставени да изсъхват ...
Не е пръскано въобще ... Кърлеж до кърлеж .. с Адвантикс сме .. снощи го сложих не е мокрен .. туко що свалих 2 бр.кърлежи :eg_033:
Какво да правя ? Към кого да се обърна? :eg_033:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#171 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2011 - 03:50 PM

В екото на Тракия търсиш Албена Николова-тя отговаря там,доколкото ми е верна последната информация отпреди 2 месеца.На сайта на общината има телефон за директна връзка с тази секция..Ако искаш,пудри го преди разходки 1 път дневно и с ПИК,вземи си гребена и преди да се прибирате с него го минавай за проверка.Осилите могат да влезнат и да инфектират както ухо,така и лапа.А може доста дни дори да не забележиш как се е забил и е тръгнал под кожата да прави поразии.Говоря ти от лични наблюдения с куче от нашата клетка,което стигна да цепене на половината крак от лапата,за да изчистят гнойта и да премахнат осила причинител.За Арес нашия вет в този пик на кърлежи препоръчваше и пудра ,и каишка наедно.
User's Signature

#172 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 29 June 2011 - 09:05 AM

аз отдавна нямам доверие на каишките,срещу бълхи помагат ,срещу кърлежи-тц..същата работа и с адвантикс и фронтлайн..та нещата остава да се комбинират ..каишка с пудра,адвантикс с айкън..такива нещица

#173 Потребителят е офлайн   Аlex Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2011 - 02:15 AM

Оправиха ли оградата в Тракия ? Последния път видях , хората там разкопали та се опитали да запълнат мястото , ама това не променя факта ,че са си оставили ръцете.

#174 Потребителят е офлайн   gogobyte Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2011 - 07:25 PM

http://news.plovdiv24.bg/267188.html
Аман от некомпетенции в тая община... щял да загради с жив плет... майко мила...
3 месеца нищо ненаправиха и сега ще продължат нищо да не правят... докато сами не си е оправим няма кой.
жалко че им плащаме и взимат пари за това
Прикачена снимка

#175 Потребителят е офлайн   Liutenicza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 07:54 PM

Да възкресим малко забравената темичка :) В какво състояние са площадките в момента ? Може ли да пуснете актуални снимки. Интересувам се конкретно за тази в кичука, защото е най-близко до Коматево :) Но ще се радвам да видя и евентуално поддържаните площадки и в другите квартали. Единствено съм бил на площадката в парка зад второто колело на панаира, м/у карловско шосе и брезовско шосе :) Сравнително съм очарован от състоянието й, здрави мрежи, алея, пейки, бесетка и кошчета, които бяха почистени от "Чистота" докато бях там. Има си тревичка, големи дървета ...и е доста голяма. Но ми е далече и ходих , защото имам познати, които водят кучетата си там. Пък и доколкото разбрах имало подписка от съседната кооперация и щели да е местят на полянката, която е точно до Карловско шосе и ще е цял ден и вечер на припек, защото няма нито едно дърво или пък каквато и да е сянка. Жалко, дано не я преместят.
Качена снимка

#176 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2012 - 09:10 AM

Наскоро дъждовете превърнаха площадката в Кичука в неизползваема-езера, с плуващи в тях кучешки екстременти.То донякъде не мога да обвинявам собствениците, че не си почистват, защото в подобни заблатени условия, те едва ли могат да прецапат и да почистят, без риск да им остане обувката в калта.Иначе новото вътре е, че след като не дочакахме по проект да се монтират 6 пейки до завършването и, с общи усилия си внесохме две-като дарение от частно лице.Пръскано е и почти редовно се коси, само дето трябва да им се развикаме на "паркове и градини",за да влезнат вътре, а да не подминават,сякаш клетката не е част от целия парк там.Заповядайте-вече е изсъхнало,изчистено пак от нас, самите и...весело!
User's Signature

#177 Потребителят е офлайн   Salida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2012 - 11:19 AM

Показване на мнениетоАриел, в 13 June 2012 - 09:10 AM, написа:

Наскоро дъждовете превърнаха площадката в Кичука в неизползваема-езера, с плуващи в тях кучешки екстременти.То донякъде не мога да обвинявам собствениците, че не си почистват, защото в подобни заблатени условия, те едва ли могат да прецапат и да почистят, без риск да им остане обувката в калта.Иначе новото вътре е, че след като не дочакахме по проект да се монтират 6 пейки до завършването и, с общи усилия си внесохме две-като дарение от частно лице.Пръскано е и почти редовно се коси, само дето трябва да им се развикаме на "паркове и градини",за да влезнат вътре, а да не подминават,сякаш клетката не е част от целия парк там.Заповядайте-вече е изсъхнало,изчистено пак от нас, самите и...весело!

Здравейте. За коя полянка в Кичука говорите? И можете ли да ми кажете други кучешки полянки в Кичука, по-специално до Събота пазара?
User's Signature

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2012 - 06:55 PM

Полянка е силна казано- намира се в парк "Кронщат" на ул. "Славеви гори" и близко до задния паркинг на пицария "Верди".Друго оградено място за кучета в този квартал няма, а проектите си отлежават вече 3-та година.
User's Signature

#179 Потребителят е офлайн   Salida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2012 - 08:16 AM

Показване на мнениетоАриел, в 13 June 2012 - 06:55 PM, написа:

Полянка е силна казано- намира се в парк "Кронщат" на ул. "Славеви гори" и близко до задния паркинг на пицария "Верди".Друго оградено място за кучета в този квартал няма, а проектите си отлежават вече 3-та година.

:(
User's Signature

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   Liutenicza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2012 - 08:31 AM

Цитат

Заповядайте-вече е изсъхнало,изчистено пак от нас, самите и...весело!

Със сигурност ще дойдем близките дни, само да мине още малко време, че преболедувахме Кашлица и сега внимаваме да не заразим някой друг куч. Към колко часа се събирате през почивните дни?

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни