Нова кучешка поляна в пловдив добре дошли
Публикувано: 09 November 2009 - 10:03 PM
Публикувано: 10 November 2009 - 12:41 PM
Публикувано: 11 November 2009 - 03:56 PM
Е, ще се постарем
Благодаря на г-н Здравко Димитров, ей така се правят нещата!

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 11 November 2009 - 04:18 PM
Ако не съм на Давидково съм там, иначе тая вечер ще направя сефтето с малкия на поляната.Много ме устройва

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 12 November 2009 - 09:29 AM

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 15 November 2009 - 10:43 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 23 November 2009 - 07:56 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 23 November 2009 - 08:06 PM
май не е е западен ??
западен е смирненски,а тук вече има изградени три площадки за кучета.?
май говориш за южен?
Грешката е моя-прав си!В Южен съм,но всяка сутрин идваме на полянката до Младежкия хълм и у-ще"Елин Пелин".Сега ще сложа и аз снимки от там.Също имаше деца,които ритаха в мрежата топка,но ги помолих учтиво да ни оставят насаме с кучо,за да можем да"тренираме"и те си излязоха.За късмет,се оказаха от възпитаните.Направих лека оборка на боклуците и закачих една торбичка за тях,а след мен и друг е направил същото,така че днес освен акита,теренът си бе чист.Искам и аз такъв кмеееееееееееет!Браво,Здравко,евала!

Публикувано: 24 November 2009 - 04:36 PM
Публикувано: 24 November 2009 - 07:28 PM
Така,така-и аз избеснявам и не оставам длъжна на нито един дъртанян,който реши да ми праи забележки що кучето ми е нагазило тревата близо до оградата му и да не пикаело по корите на дърветата.Относно има ли в район Тракия подобна площадка-мне,няма,но може да има,понеже общинарите там са отзивчиви.Като пример ти давам да прочетеш част от форума на община Тракия.Там има светлина в тунела и от вас зависи,дали ще ви изведе на правия път.От вас-тракийци.Снимките,които съм сложила на горния си пост са от терен близо до р-нт "Центръл Парк2"на Младежкия хълм,в най-западната част на парка,точно след жп.линията.В центъра съм чувала за една в градската градина,но още не съм я видяля,а често прекосявам парка.
"Цитат(Администратор @ Oct 13 2009, 07:30 AM)
Бих искал да попитам има ли в нашия район регламентирана площ за разхождане на домашните любимци,където да не се разхождат притеснени майки с колички,истерични баби и крещящи при вида на куче над 20кг.тежко.Плащаме си таксите,за да можем да си разхождаме домашните любимци,но ни нападат разни"съвестни"граждани по повод"акита",за които не отговаряме,понеже проблемът с бездомните кучета е решен само на ниво кастрация и точно заради техните нечистотии си го "отнасяме"редовните данъкоплатци.Вкратце-къде е позволено да си пусна домашния любимец?-има площадки за деца,където нагледно са поставени и табели,забраняващи пребиваване,дори преминаване на кучета.Обратното-има ли табели,позволяващи така да се изразя-да се ползват като кучешки площадки?
Администратор
Advanced Member
Група: Root Admin
Коментари: 130
Регистриран: 1-April 09
Град: Пловдив
Потребител N: 2
Приемаме критиката като предложение за изграждане на площадка за среща на притежателите на домашни кучета и място за тренинг на най-добрия приятел на човека. Ще помогнете много на администрацията, ако отворите отделна тема във форума (както това стана с Детския фамилен център, който проект е на път да бъде осъществен след три месеца публични дискусии тук www.trakia-plovdiv.com/forum/index.php?showtopic=140 ). Възниква въпросът къде ще е най-удобното място за тракийци и любимците им с подходящ свободенобщински терен, какво да има на тази площадка, да бъде ли предоставена за стопанисване на някакво сдружение или да е просто място за срещи, да има ли заграждения. Изграждането на подобни площадки за кучета беше експериментирано преди време в подножието на Младежки хълм (Джендема). След време пейките, кошчетата, оградките за връзване на любимците и пр. бяха унищожени, а самите собственици на кучата предпочетоха да се събират на стотина метра от официалната площадка. Така че моля да обсъдите с други собственици на кучета къде, как и какво, след което да предложите и конкретен проект, който да е удобен за всички заинтересовани страни. Този форум е именно за такива публични обсъждания.
Кметът инж. Матев е готов лично да участва в организирано с ваше съдействие публично обсъждане по темата, а след избистряне на идейния проект да съдейства и за неговата реализация. . "
Айде,тракийци,подхващайте кмета си,дето бил готов да ви помогне и ще се радваме на резултати и при вас!

Публикувано: 13 December 2009 - 07:19 PM
Интересното тук е,че доколкото ми стана ясно,община Тракия си няма ни една подобна полянка,но админът на техния форум дори си позволява да нарече тези от Западен-"смешни" или както там според него-"за отбиване на номера".

Публикувано: 13 December 2009 - 08:12 PM
Личното мнение на администратора няма никакво значение, ако хората искат същите полянки, ще направят същите полянки. Ако може и по-добри.. ами там май няма да стане, имайки предвид реакциите във форума.

Вход

Горе
Цитиране +