Цитат
Цитат
Незнам какво са се юрнали с тези регистрации и поставяне на чипове все безполезни работи нищо което да е от полза за кучето.След време така бързащите да се регистрират ще почнат да се чудят как да се спасят от постоянно растящия данак . Ще почнат да се издават фалшиви бележки за намаляване или неплащане на този данък. Какво излиза сами си създават прлоблеми . Вместо с тези пари да купим нещо полезно за нашите другарчета.А и безполезния чип се изважда без проблем.Но въпроса не е до изваждане то а до гаврата със съществото което ни обича.Защо не сложи те чип на мъжа или на жената а защо не и на детето ви bash bash bash
Мъжът, жената и детето си имат ЕГН. Чипът се явява кучешкия му еквивалент. Иначе - за ползата - сега не ми се рови в темата, но някой беше посочил, че ако в даден квартал искате примерно да се направи място, където спокойно да разхождате любимците си - има разлика дали там по документи има 10 или 1000 кучета.
bash bash Вярва те ли че това може да се случи, че ако в даден квартал искате примерно да се направи място, където спокойно да разхождате любимците си - има разлика дали там по документи има 10 или 1000 кучета.А по въпроса с ЕГН не ели по добре да притежавате чип но питам се да ли ще сте съгласни Нямам намерение да ви убеждавам всеки да решава както жела е АЗ ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРИНЦИП ТОВА КОЕТО НЕ Е ДОБРО ЗА МЕН НЕ БИХ НАПРАВИЛ ЗА НИКОИ НАИ ВЕЧЕ ЗА ЛЮБИМОТО СЪЩЕСТВО!!! Пожелавам ви приятна регистрация и чипиране с надеждата някого кога ли да има градинка .А прес това време? bash bash