Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#201 Потребителят е офлайн   Didushka Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 30 June 2010 - 04:55 PM

Здравейте и от мен, съвсем нов член във форума.
Рая е на 3 години и 2 месеца и съвсем скоро стана мама за първи път. Няма родословие и ви моля за оценка като хора с професионален поглед над тази порода.
Благодаря предварително !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#202 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 08 July 2010 - 10:14 AM

Не съм професионалист и не мога да ви дам професионално мнение. Кучето е хубаво, като всяко куче..., но не е ротвайлер.
Обичам породата, но обичам и всички останали кучета. Тъжно ми е като чуя за поредното домашно заплодено куче. В условията на свръхпопулация е меко казано ненужно да се развъждат неродословни кучета. И не от някакъв снобизъм, а защото улиците и "приютите" са пълни с кучета, плод на домашно развъждане. Кучета, които е трябвало да имат дом, но са се оказали ненужни и са били изхвърлени или кучета, появили се по грешка от некастрирани неродословни кучета. Знаете ли за една година колко ротоподобни /като вашето куче/ се появиха по приютите? Знаете ли, че имаше и такива, които умряха в болка и мизерия, защото никой не ги поиска и не се погрижи за тях?
Хората, които полагат грижи за развитието на породата и се занимават, както казвате, професионално, не биха допуснали тяхно куче да се озове нежелано на улицата или в някой приют... и това е една от многото причини тяхното развъждане да е правилно, за разлика от Вашето.
Станалото станало, не искам да се заяждам... не е и моя работа да Ви съдя, надявам се само, че ще се замислите над изписаното и ще спрете да развъждате ненужно. Помислете, че вместо някой да прибере нуждаещо се ротоподобно от приют, ще вземе Вашите бебета, просто защото сте решили, че искате кучето да роди, а кучетата в приютите ще продължават да измират... и някой ден може тези бебета или техните малки да се окажат там със същата съдба.
User's Signature

Качена снимка

#203 Потребителят е офлайн   Didushka Икона

Публикувано: 08 July 2010 - 01:39 PM

Разбрах вече, че хора като мен, които се допитват до ''по-опитните'' във вашите очи са абсолютни престъпници и коравосърдечни вредители на породата ВИ.
Моля модовете да изтрият снимките, които съм публикувала.
Повече нямам какво да кажа в този форум.

#204 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 01:54 PM

А защо по-опитните е в кавички? Нима наистина мислите, че си заслужават кавичките? Говорим си за форум, в който пишат членове на националния клуб на ротвайлера, от тях ако няма какво да научите...
Не се сърдете на хората тук, спрете се малко преди да поставите емоцията над разума, поразгледайте темите тук, помислете, огледайте се около вас, помислете отново, посетете всичките кученца на вашата кучка след 1 месец, след 5 месеца, след една година, за да видите в какви условия живеят и честно пред себе си си признайте дали мнението ви е същото, както сега.
Хубаво е, че се учим. Лошото е, когато за това сме избрали грешния път.
Късмет на бебетата. Ще им е нужен...
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#205 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 08 July 2010 - 02:18 PM

Didushka, не съм искала да Ви обидя, а да обясня как виждам нещата. Не съм опитна в породата, просто съм любител. Имам обаче поглед върху последствията от развъждането и понеже форумът е място за споделяне и разясняване, реших да го направя. Жалко, че реагирате така, вместо да се замислите. Аз също пожелавам късмет на бебетата на кучето Ви, както и на техните бебета и така до n-то коляно, което ще се появи, ако не вземете мерки още сега. Ако имате желание можете да прочетете информация за кастрацията, има ветеринарни клиники, които са поместили мнението на ветеринари в сайтовете си. Нарочно не давам линк, за да не се сметне за реклама.
User's Signature

Качена снимка

#206 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 04:15 PM

Показване на мнениетоDidushka, в 08 July 2010 - 12:44 PM, написа:

Разбрах вече, че хора като мен, които се допитват до ''по-опитните'' във вашите очи са абсолютни престъпници и коравосърдечни вредители на породата ВИ.

Момент Моля,защото в момента плача безутешно.... :dh_188:
Не мога да проумея тази емоционална неуравновесеност или по скоро глупава тактика....Първо да се задават тъпи въпроси,после да изиграеме за Оскар ВъзмУтена и ОгОрчена.... :ud_009:
Какво да Ви кажа....Със сигурност тук никoй не се събужда с идеята да обижда някои или да се заяжда,но когато се четат случаи като Вашия някак си натyрално му идва на човек... :mg_062:
Имам 2 ротвайлера с родословие не до 9-то ,а до 29-то коляно,закупени от едни от най елитните развъдници в Италия,с родители шампиони и т.н.Преди известно време се допитах до един специалист,как стоят нещата със заплоjдането ееееи така информативно,не че имам намерение все още да предприемам подобни важни стъпки.
Беше ми обяснено доста обстойно и интелигентно за какво става на въпрос и фактора,че съм дала един чувал с пари и имам незнам си какви родословия,въобще не е достатъчен.Посъветваха ме какво да предприема и естествено ме предупредиха,че има възможност и да не ми се даде одобрение за разплод.
Преразказвам един теоретичен разговор еиии така за цвят,а и щото ми се пише нещо днес. :ae_085:
Та извода е ,че ако се стигне до компетентно мнение,че по добре НЕ...първата ми работа ще е да отида и да ги кастрирам.Кратко,точно и ясно мисля. :mg_062:
Да видим сега дали ще се опитате да вникнете в това,което се опитвам да кажа или още повече ще пробвате с тактиката мнооогооо обидена...
...Предполагам сега разбирате,защо хората реагират на вашият пост с недоволство.Единственото,което Ви МОЛЯ от сърце,да се поинтересувате,да почетете повечко по темата и после ,ако претендирате ,че сте отговорен и стабилен човек да вземете правилното решение и да кастрирате кучето.Хем и за нея по добре,ще и спестите един куп бъдещи неприятности,хем и Вие можете да се впишете в графата...Отговорен и загрижен двукрак индивид :ba_025: .

P.С....И защо модератора да Ви трие снимките,всъщност да Ви призная,проблема не е в четирикракото съкровище... :ea_103:
Хайде със здраве и дано следващия път да се тръгне с правилната стъпка.. :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#207 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 09:48 PM

Показване на мнениетоDidushka, в 08 July 2010 - 11:44 AM, написа:

Госпожице Didushka,обърнахте се към хората с питане.Отговориха Ви,ама видиш ли отговора не Ви хареса...мда,затова всички,които искат да запазят породата са Ви омразни.
НО тука идва мястото да са сетите,че за да го има вашия "ротвайлер",много хора преди Вас са избирали и заплождали само най-качествените кучета от породата! :md_064: Сигурна съм,че някъде назад,много назад,вашето куче е внучка на животно с родословие,което Ви дава възможност да оприличите Вашия любимец на ротвайлер.Само,че с "кучилото,произведено от Вас" малките ги отдалечавате все повече от тези прародители с родословие и колкото и да се "пънете" да ги изкарате ротове,това ще бъде още по-навъзможно :mg_062: пък и сигурно сте "произвели" и някой от бъдещите обитатели на Сеславци. :zz_020:

Е,радвайте се.Честито!Произведохте следващите "тъмни субекти" набедени да бъдат ротвайлери!А също,може би и излъгахте поредните хорица,взимащи животинчетата,че им продавате ротвайлери! Още веднъж - ЧЕСТИТО! :zz_020:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#208 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 July 2010 - 01:04 AM

оф аман вече :eg_033: :zz_020:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#209 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 11:13 PM

Цитат

От: marinela Email: marin...@abv.bg Дата: 2010-07-21 ZDRAVEITE VZEMAX SI ROTVAILER DNESKA STAVA NA 40 DENA BIXTE LI MI KAZALI KOGA SE BIE PARVATA IMUNIZACIQ I OB6TO KOLKO TRQBVA DA SE BIQT NA VAJNOTO ZA TOVA KU4E MNOGO 6TE SAM VI BLAGODARNA AKO PI6ETE NA E-MAILA MI BLAGODARQ PREDVARITELNO

мила родна картинка... ето затова, куче само от клуба...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#210 Потребителят е офлайн   Govedarov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 July 2010 - 11:59 PM

Бих искал да ви представя моя ротвайлер който е чисто породист и е на 2 месеца

"My dog Michael" все още не съм напълнил галерийята, но има снимки

#211 Потребителят е офлайн   espinoza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ротвайлер, пор, ситроен, PHP, MySQL
Публикувано: 01 August 2010 - 08:38 AM

Добре де, като ни го представяте поне кажете кои са му елитните родители от там нататък можем и сами да си направим извода колко е

Цитат

чисто породист

User's Signature

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?

#212 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 04:20 PM

Показване на мнениетоGovedarov, в 01 August 2010 - 12:04 AM, написа:

Поредният откровен идиот.

Съществително нарицателно име, мъжки род.
  • Деградация на личността.
  • мед. слабоумие, психическа болест, съпроводена с разрушаване на нормалната умствена дейност.

Етимология
гр. “частно лице, прост човек
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#213 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2010 - 05:09 PM

Показване на мнениетоGovedarov, в 31 July 2010 - 10:04 PM, написа:

''И евентуално за тези които имат интерес и следят развитието на Майкъл, за в бъдеще
ще имат възможност да се сдобият с негов потомък! '' - от сайта. Явно имате намерения да го развъждате. Хора кога ще се научите НЯМА РОДОСЛОВИЕ= НЯМА ПОТОМСТВО. Стига сте разваляли породата. :eg_033:

#214 Потребителят е офлайн   Govedarov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 August 2010 - 08:19 PM

KOKO_ko, в 01 August 2010 - 03:25 PM, написа:

идиот[/font].

Съществително нарицателно име, мъжки род.
  • Деградация на личността.
  • мед. слабоумие, психическа болест, съпроводена с разрушаване на нормалната умствена дейност.

Етимология
гр. “частно лице, прост човек

Интересното е, че има много нещастници като тебе които на компютъра са голяма работа, но нямат смелоста да го кажат в очите...

#215 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2010 - 08:47 PM

Бъди сигурен ,че Коко би ти го казал и в очите.Както и повечето съфорумци аман от такива като тебе дето развъждат на килограм.
Като ти е породисто кучето от кой развъдник е и кои са му родителите???????????
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#216 Потребителят е офлайн   Govedarov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 August 2010 - 07:51 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 02 August 2010 - 07:52 PM, написа:

Бъди сигурен ,че Коко би ти го казал и в очите.Както и повечето съфорумци аман от такива като тебе дето развъждат на килограм.
Като ти е породисто кучето от кой развъдник е и кои са му родителите???????????

Абе само в развъдници ли има породисти кучета бе.... Много сте интересни... и не си мислете, че като научите имената на родителите ще го разберете какво е и от каде идва
1-во не съм го взел от развъдник...
2-ро кучето съм си го докарал от германия ЛИЧНО!
и мога да ви уверя, че ми лежи доста повече пари от колкото се предлагат тука.
3-то не е малко че познавам човека който си ги развъжда в къщи и ако ви е за ши*аният документ може да се изкара на всякаде.
Разбира се, че имам съртификат не мога да мина граница без него....!!!
а определено знам как стоят работите в развъдниците и как им правят документи и родословие...

А относно страницата не съм я правил аз и определено не понасям изрази като "идиот" и т.н Особенно от хора който дори не ме познават.

#217 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2010 - 07:57 PM

Мисля че сам си отговорихте на въпроса.истопородни кучетА има само в развъдниците да.Щом си ги развъждат домашному няма смисъл да продължаваме нататък и моя рот е много красив ама не се сърдя като ми кажат че не е родословен.И определено няма да го развъждам-първо за да не създавам още нещасници по улиците и 2-ро от кучето си пари НЕ вадя!!!!!!!!!!
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#218 Потребителят е офлайн   Govedarov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 August 2010 - 08:11 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 03 August 2010 - 07:02 PM, написа:

Мисля че сам си отговорихте на въпроса.истопородни кучетА има само в развъдниците да.Щом си ги развъждат домашному няма смисъл да продължаваме нататък и моя рот е много красив ама не се сърдя като ми кажат че не е родословен.И определено няма да го развъждам-първо за да не създавам още нещасници по улиците и 2-ро от кучето си пари НЕ вадя!!!!!!!!!!

:)
е като е развъждано в домашни условия, значи е мелез тъй ли? Хах не съм казал, че правя бизнес с него имам си достатъчно доходен бизнес и нямам интерес да правя развъдник вкъщи... а като се замисля в България има ли нещо за което да не трябва да заплатиш някаква сума?

#219 Потребителят е офлайн   espinoza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ротвайлер, пор, ситроен, PHP, MySQL
Публикувано: 03 August 2010 - 09:25 PM

Само едно ще те попитам - на родителите правени ли са снимки за тазобедрена дисплазия? То, че от всяко дърво свирка не става си го знаем. Искрено се надявам поне да са се постарали да им направят някакви изследвания. А ти чистосъвестно си написал в сайта му, че ако някой желае след време може да получи поколение от кучето ти. На това какво разплождане му се вика?
П.П. Я някой му е спрял сайта на горкото кученце или ти пак толкова съвестно си го изтри?
User's Signature

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?

#220 Потребителят е офлайн   Govedarov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 August 2010 - 10:37 PM

Казах че не съм го правил аз.. а моя племенник ...Относно снимките нямам си и на идея дали са правени такива. Както и да е не ми се разправя повече с глупости. Всеки си има мнение, видях вашето по въпроса какво е. А със сигорност тези по развънниците в България не 100% ви дават това което ви предлагат. Не изключвам и не претендирам , че има доста читави кучета и там, но познавам хора от които са изкопували кученца за по 80-100 лв за развъдници и след което им се прави фълшиво родословие и се създава ИМЕ! След което се продават за по 4-500лв и нагоре... А относно хората от които съм го взел са доста сериозни и в продължение на поколения си ги отглеждат вкъщи, нищо че не е РАЗВЪДНИК, това не означава че човека си ги закучва с ред и без ред на разни "ХЕЛИКОПТЕРИ" така да се изкажа... И определено не си мислете, че в домашни условия не може да се изгради ИМЕ. Имам съсед които се занимава цял живот с НЕМСКИ ОВЧАРКИ и само от това си вади хляба, но според вашите мнение и това няма да са породисти кучета. :)

А ако може някой така любезно да ми предложи елитен развъдник и съвсем случайно да мина някой ден когато съм по свободен да разгледам какво повече могат да ми предложат там!

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни