KOKO_ko, в 04 August 2010 - 08:29 AM, написа:
Колебаех се дали да се включа, но нека внеса малко пояснения, относно реакцията ми ... гледам изведнъж се оказа, че сайтът на ТВОЕТО куче не бил правен от теб...сега пък и съвсем изчезнал...
Та в този твой сайт бяха копирани цели страници от сайта ми, без дори да се сетиш да изтриеш името на развъдника ми. А то за мен е не по-малко ценно от твоя "доходоносен бизнес", че да ме разбереш.
Та поради това: контролирай малкия си племенник, сърди се на него и внимавай какво пише от ТВОЕ име. И ако не е достатъчно порасъл да разбере смисъла на понятието "ИДИОТ" го изчакай да порасне и му предай моите сърдечни поздрави.
С уважение: Орлин Миланов
P.S.
И по темата РАСОВИ КУЧЕТА: ако искаш да имаш расово куче, а не куче Майкъл, стой тук при нас и с радост ще ти посочим, как да се сдобиеш с истинско такова. Без значение дали ти харесва или не: тук има немалко хора, които знаят що е РАСОВ РОТВАЙЛЕР, за разлика от теб ... нищо лично и без всякакво желание да се заяждам.
Приятел виж сега.. Казах ти истината не аз правих сайта съжалявам ако племенника се е сдобил с информация от твоя сайт, дори не съм обърнал внимание какво пише... Относно сайта, НЕ работи понеже аз забраних да работи... Извинявам се пак ако има копирана информация, не съм я копирал аз, а дори си нямам на идея как се прави сайт, а относно него съм намерил човек на когото да платя известна сума за да ми направи личен сайт, плюс това аз имам и кавказки овчарки и е напълно нормално да покажа моите кучета на хората не смятам, че това е забранено а за вашето мнение, то си е ваше... не мога да го променя и не съм човека който ще ви карам да си го промените... Дори не съм и мислил да изкарвам пари от тях, в смисъл такъв, че без пари не може, но както казах не залагам на тях. И цената която съм заплатил за него ми е пределно ясно, че не мога да си я взема от него или дори и да мога ще бъде с поколения на ред и най-вероятно няма да се усети нищо. Определено кученцето не е за изхвърляне, не съм и казал че бих го оставил на произвола на съдбата. Ветеринарнният център ми е по (Г*за) така да се изразя, естествено, че ще полагам грижи за него и се надявам да израсне живо и здраво, все пак не се знае още е на 2 месеца и всичко е възможно... а за бизнеса Имам фирма за дограма която е не малка в пловдивка област, няма да казвам името понеже тук не е мястото за реклама на такъв тип хоби. Вярно, че казах на момчето да ми направи сайт, понеже той ми каза, че е достатъчно добър да го направи и не съм и предполагал, че ще краде информация, предполагам, че за обща информация относно породата никои не би направил проблем, понеже за това е ИНТЕРНЕТ. Да добиеш представа(както пожелах и аз)...
А истината беше, че аз исках да си представя кучето и то що годе очаквах мнение, явно че сте запознати с това повече от мене, спор няма... но ме подразни факта, че се отнесохте към мен като към малко дете което не знае азбуката. Е да ама не съм от този тип хора, а с удоволствие ще мина да ми представите расови поколения като вашите когато имам време.
п.с А така информативно да ме въведете в темата, искате да кажете, че в България има имена които се броят на пръстите на едната ръка със породисти кучета?