Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#81 Потребителят е офлайн   lionyeli Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 May 2009 - 05:45 PM

Показване на мнениетоlionyeli, в May 18 2009, 03:43 PM, написа:

тогава определено ще ми е трудно да изненадам приятеля си!
Мерси за инфото!!!

Да подчертая само че не говоря за парите, а за това че едвали ще ми го поверят, май няма да бъде изненада и ще трябва да му кажа.

Заглавието на темата е променено от мод.
Моля, ползвайте опция "Редактор", когато искате да допишете нещо към предишния си пост. Форумът по-малко се натоварва така. Успех в търсенето и подбора на малко и сладко ротвайлерче.

#82 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 05:52 PM

Показване на мнениетоlionyeli, в May 18 2009, 06:43 PM, написа:

тогава определено ще ми е трудно да изненадам приятеля си!
Мерси за инфото!!!

Но все пак трябва да знаеш,че бъркането ти в джоба не свършва само с купуването на ротчето,трябва да го храниш с висок клас храна за да израстне здраво и красиво ! Да не говорим пък и за пакостите които ще направи и това не включва посещенията при ветеринар ! Може да се обърнете към ето тези двама потребителя:(това са Коко и Benyb,хора с опит и идвамата имат развъдници за Ротвайлери.Ако пък видиш кучетата им направо ... дори само на снимка си личи че са си РАСОВИ) Ето ги и сайтовете им: http://www.bgrott.com/ http://www.allegrodivace.com/ ! Ето ги и профилите им където можеш да им пишеш ЛС ако искаш да ги попиташ нещо: http://forum.dog.bg/...p?showuser=2400 http://forum.dog.bg/...hp?showuser=100 ! Надявам се да съм ти помогнал !
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#83 Потребителят е офлайн   lionyeli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 06:00 PM

знам как стоят нещата , имахме красавец ,който ни го дадоха на 6мес. тъй като хората неможеха да го гледат, в момента съм на работа иначе бих качила снимки - найстина беше много красив, но за жалост поживя само една год. и знам какво е да даваш и безумни пари по лекари и накрая неможаха да го спасят. Пък и приятелят ми е гледал и преди това също, тъй че сме наясно , просто незнам колко пари вървят сега.
мерси за помоща!

#84 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 06:09 PM

От какво е умрял вашият любимец ? Смисъл видях наименованието на болеста,но какви симптоми имаше ? Радвам се че съм ви помогнал ! :))
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#85 Потребителят е офлайн   lionyeli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 06:21 PM

ми не го държаха мусколите на краката, ходи за около минута и пада, сърцето му почваше да бие като лудо, това нещо продържава за около минута след коета става продължава и така всичко се повтаря, непомня точно какво беше , но му изчезва някакво вещество което го кара до това състояние. А най лошото е че за да се докаже тази болес трябваше някакъв прах който съответно разбирасе го няма в БГ.И така след дълго ходене по мъките исключвахме вички болести с тези симптоми и накрая остана само тази гадна миастениа гравис, но явно вече беше късно един ден пребирайки се от поредния преглед кучето просто все едно ни изчака да влезнем за малко до вътре и като излезнахме вече беше починало.
Искам само да кжа също , че лично мен до преди да преди да ни го дадат ме беше страх от тези кучета, но след него им се възхищавам много!

#86 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 08:41 PM

Откъде се сдобихте с предишното куче? Зоомагазин? Познат/приятел?

#87 Потребителят е офлайн   gazdata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2009 - 11:31 PM

Показване на мнениетоgazdata, в Jul 6 2009, 11:07 PM, написа:

от софия е.даже сега тарся транспорт до там 4е моята коли4ка не е за дълаг път:)питал сам и за имената на родителите,или развадника(може да помогнете)ако ги знаете--а семеиството което ми го дава има няколко ку4ета и мисля 4е са добри-но сам питал за имената поне.искам да знам какво имам-не 4е 6те го зарежа ако не е идеално.мерси

сега ми пратиха снимка-лошо ка4ество ама е товаПрикачена снимка за сега

#88 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 07:29 AM

Показване на мнениетоgazdata, в Jul 7 2009, 12:31 AM, написа:

Прикачен файл 06_07_09_2159.jpg за сега

Както предположих - МЕЛЕЗ. И то страховит...побързай да си вземеш обратно парите ако изобщо си го плащал...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#89 Потребителят е офлайн   gazdata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:09 AM

казвате-4е със сиг.не е рот:(пари нямаше да давам.просто се понавих пове4ко.

#90 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 07 July 2009 - 09:25 AM

gazdata, единственото общо между това кученце и ротвайлер е....., че и двете са кучета. Ако искаш истинско ротвайлерче се порови из форума, има информация за клубни кучила.
На собствениците на това куче можеш спокойно да им теглиш .... /жалко за животинчето, кой знае на кого ще го пробудат и каква ще е реакцията като стане ясно, че не е рот/.
User's Signature

Качена снимка

#91 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:30 AM

Показване на мнениетоgazdata, в Jul 7 2009, 10:09 AM, написа:

казвате-4е със сиг.не е рот:(пари нямаше да давам.просто се понавих пове4ко.

да, казваме и мисля, че го разбра и без този безсмислен уточняващ въпрос. и да...утре като се "понавиеш повечко" си приготви малко парици, че от л...йна статуя не се прави.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#92 Потребителят е офлайн   nikita_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 July 2009 - 12:24 PM

Здравейте, преди 2 седмици си взех женско ротвайлерче. На 11-ти става на 3 месеца. Не съм гледала до сега кучета, а видях малко по нагоре, че са се опитали да излъжат едно момче с куче което не е ротвайлер. ЩЕ може ли да погледнате моята Тара, за да съм спокойна, че не са ме излъгали. Взех я от зоомагазин. Човека има развъдник. Каза че кочилото е внос от Чехия. Тара има татуйровка на ухото, а като отида за последната ваксина на 22-ри ще ми дадът и документа за родословието. Казаха ми да и давам 10 дни калций, след това 10 дни почивка през която витамини, а през 15 дни хапче против глисти. Напоследък е много игрива. Затварям я на терасата и докато я пусна вътре при мен се мята на краката ми и почва да си играе - хапе, драска и ръмжи понякога. Предполагам че и се играе защото още не я извеждам навън и и е скучно. Не знам колко пъти на ден трябва да я храня и какъв грамаж, но сега ще доразгледам форума. Предполагам ще има някаква информация, защото като я взех ми се стори слабичка, после пък мн дебела, сега пак ми се струва слабичка. Притеснява ме обаче, че като седне понякога и трепери едно от предните крачета. Дали нещо не е наред? Ето една нейна снимка, а Тук съм качила повече :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Качена снимка

Save-darina.org - Спаси, дари на...

#93 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 02:23 PM

Показване на мнениетоnikita_, в Jul 7 2009, 01:24 PM, написа:

...видях малко по нагоре, че са се опитали да излъжат едно момче с куче което не е ротвайлер. ЩЕ може ли да погледнате моята Тара, за да съм спокойна, че не са ме излъгали. Взех я от зоомагазин. Човека има развъдник. Каза че кочилото е внос от Чехия. Тара има татуйровка на ухото, а като отида за последната ваксина на 22-ри ще ми дадът и документа за родословието.

Качена снимка

Това куче определено НЕ Е РОТВАЙЛЕР. Може и да има в себе си кръв от ротвайлер, но в крайна сметка не е. Просто ще прилича на куче от нашата порода когато порасне и толкоз. И да...излъгали са онова момче, сега са излъгали и Вас. Винаги е така. Само се чудя как хората се сещат да питат СЛЕД КАТО СЕ СЛУЧИ БЕЛЯТА, а не преди това...вземането на куче от магазин е драма, многократно обсъждана, вкл. и в нашия форум. Покупката на такова куче от своя страна НЯМА НИКОГА НИЩО ОБЩО С РАЗВЪДНИК (в какъвто и да е вид...освен ако не говорим за люпилня за мелези, продавани като расови кучета за малко пари) ... колкото до татуировката... такава всеки може лесно да направи, а когато става дума да бъдат излъгани лековерни хора като Вас, нещата са много лесни за търговеца...и да не забравя: ЦЕЛИ КУЧИЛА НЕ СЕ ПРОДАВАТ, а оттам и НЕ СЕ ВНАСЯТ ... това само за сведение...нито от Чехия, нито от Унгария, нито отникъде...та по този повод: добре дошли в отбора на прецаканите.

Всичко написано дотук е без всякакво желание за заяждане. Оставам с надеждата да си направите верните изводи, ако можете да си вземете поне парите обратно ... и сърдечно моля: не ни казвайте, че ще си го обичате каквото и да е кученцето...в това никой не се съмнява, повярвайте ми ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#94 Потребителят е офлайн   Izida4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2009 - 10:05 PM

Здравейте, преди 2 седмици си взех женско ротвайлерче. ЩЕ може ли да погледнате моята Тара, за да съм спокойна, че не са ме излъгали. Взех я от зоомагазин. Човека има развъдник. Каза че кочилото е внос от Чехия.

Може да не е чист ротвайлер, но това не е причина кучето да се чувства пренебрегнато и неискано и необичаноо :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#95 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 05:12 AM

Показване на мнениетоIzida4, в Jul 7 2009, 11:05 PM, написа:

Здравейте, преди 2 седмици си взех женско ротвайлерче. ЩЕ може ли да погледнате моята Тара, за да съм спокойна, че не са ме излъгали. Взех я от зоомагазин. Човека има развъдник. Каза че кочилото е внос от Чехия. Тара има татуйровка на ухото, а като отида за последната ваксина на 22-ри ще ми дадът и документа за родословието.

Може да не е чист ротвайлер, но това не е причина кучето да се чувства пренебрегнато и неискано и необичаноо :ea_103:

Надявам се да ти е олекнало от глупостта, която изръси ... чети внимателно писаното и не създавай излишно напрежение. Хората сами поискаха да чуят истината и смятам, че добре направиха. А дали кучето ще се чувства "пренебрегнато и неискано и необичаноо" аз лично не знам. Това само то би могло да си знае ... За мен по-важното е, излъганите хора да потърсят сметка на т.нар. български развъждач от Чехия ... нищо друго.

п.с.

Ако имаш някакви напъни за безсмислени спорове, ползвай говорилнята.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#96 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 07:54 AM

Цитат

nikita Здрасти, преди няколко дена ми каза че кучето ми не е рот, а човека от зоомагазина ми беше казал че по късно ще ми даде документа за родоловието и реших да го питам кога ще е това по късно и му казах, че го искам, за да видя какво ще ми каже и да разбера кои са родителите и кой е развъдника от където ги е внесъл. Не било цяло котило, явно аз не съм разбрала. Каза че ходи до Чехия всяка събота и че тази ще ходи до същия развъдник от където се предполага че е взел Тара. Оказа се, че кученцето няма издаден документ за родословието, защото излизало по скъпо да вземе кученце от там.Развъдника издавал родословието и слагали задължително и чип. За това той вземал кученцата по ефтино, но без родословието. Сега ми каза, че не ми е нужно по принцип, но ако настоявам ще поиска да издадът документа, но трябва да го платя. Въпроса ми е наистина ли този документ се плаща? Не върви ли с кучето? И да му дам ли пари за да разбера кои са родителите и кой е развъдника и да мога да проверякакво е кучето все пак, ако не е рот както казвате. Благодаря предварително за отговора.
Качена снимка

...Бля-бля-бля...Пожелавам приятно слушане на по-нататъшни измислици от магазинера...дето се вика "на рамо да си го носите" като сте си го избрали...ако се беше поровила из форумите ПРЕДИ да предприемеш хода "ПОКУПКА НА КУЧЕ ОТ МАГАЗИН" сега нямаше да се налага да пиша на ПОРЕДНАТА ИЗМАМЕНА...Хора като теб явно трудно се примиряват с факта, че са били измамени. Ако имаш още размисли по темата го направи тук, а не на лични. Ти си добър ПОРЕДЕН пример за това, какво се случва на всеки, закупил СТОКА от магазин...и за пореден път: НЕ, КУЧЕТО ТИ НЕ Е РОТВАЙЛЕР! Вече ти го казах и не е нужно да задаваш безсмислени контролни въпроси, от отговорите на които нито ще си по-малко измамена, нито и кучето ти ще стане по-малко измислено ... или приемаш тези факти или ни ставаш поредния активен враг, дето ще ни обяснява как много си обича кучето, без значение, че не било расово!

Пожелавам също и хубави почивни дни!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#97 Потребителят е офлайн   espinoza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ротвайлер, пор, ситроен, PHP, MySQL
Публикувано: 11 July 2009 - 08:58 AM

Деца, деца вземете се в ръце. Аз дори като реших морски свинчета да си купувам, бях изчела тон литература преди това. Не, че разбирам от расови ротвайлери, ама след поредните два случая за няма и пет дена, не се сдържах. :wb_052:
User's Signature

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?

#98 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 July 2009 - 08:59 AM

Oт пребиваването си във форума разбрах, че купуването на куче (независимо от породата) от зоомагазин или ферма е слабо казано нередно. Тъй като до преди две години не знаех дори за съществуването на форума и аз си взех куче от жена, която не може да го гледа без родословие и купено преди това от магазин. Породата е без значение, но за да го запазим живо си беше цяло начинание и най-вероятно щеше да ми излезе по-евтино да я купя от развъдник, но не мие там мисълта.

Колкото и приказки да се изприказват (в нашия случай напишат), не означава, че изведнъж хората ще започнат да си купуват родословни кучета и че пазара за "мелези" ще замре изведнъж. този преход би трябвало да стане бавно и постепенно (в БГ доста бавно). Винаги ще има хора, казващи "моето куче си е мое, аз много го обичам нищо че е смесица от десетина породи", а малко ще разберат (като мен :)), че запазването на породата е важна.

Моята сладуранка ще бъде кастрирана, за да не стане грешка :)

И все пак поздрави на всички сладки муцинки, независимо от рода им. Обичайте ги и ги нацелувайте :)
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#99 Потребителят е офлайн   nikita_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2009 - 05:23 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jul 11 2009, 10:38 AM, написа:

определено кученцето не е ротвайлер,аз намирам черти на НОК в главата,а и в цвета на кафявото...както и да е
за пореден път се пише,ама кой да чете..
колкото и да се мъчите да убедите себе си че кучето за което сте платили ХХХ лева е това за което са ви го продали,то няма да стане такова,в този случай ротвайлер....обичайте си го такова ,и нека следващият път не направите същата грешка-пишете,питайте,интересувайте се...ако бяхте писали тук-щяхте да получите информация

Благодаря за отговора. Това ме интересуваше, а не глупостите които ми пише KOKO_ko.

МОД.

Моля те да запазиш самообладание. Тук е прието да се смята, че обидени потребители като теб пишат глупости, бъди сигурна!

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Качена снимка

Save-darina.org - Спаси, дари на...

#100 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 08:09 PM

Показване на мнениетоnikita_, в Jul 11 2009, 06:23 PM, написа:

KOKO_ko искаш да пишa във форума, а не на лични. Оки ще пиша в тази тема, понеже преднишния ми пост го премести тук. Първо пиши на кирилица, защото латиницата ме дразни. Къде в съобщението което ти пратих виждаш да те питам дали кучето е ротвайлер или не? На този въпрос вечe ми отговори и не съм спорила за противното. Въпроса ми беше съвсем друг. Ако не можеш да ми отговориш кажи и ще попитам някой по компетентен. Не съм закупила стока от магазин както се изразяваш ти. Това е кученце, живо същество. Ако за теб кучетата се стока, търговия и начин за вадене на пари, за мен не е така. От постовете ти из форума които прочетох или се хвалиш колко много разбираш или се държиш отвратително с хората чието куче според теб не е чист рот. Казваш ми че Тара не е рот и да си вземам парите. Дори и да не е, това не значи че не заслужава дом и човек който да я обича, не значи че трябва да я захвърля само заради мнението ти, че е стока с която са ме прецакали. Айде остани и ти със здраве.

Точно така...не е ротвайлер. И да не вземеш сега да не си го обичаш заради този факт!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »