nikita_, в Jul 7 2009, 01:24 PM, написа:
...видях малко по нагоре, че са се опитали да излъжат едно момче с куче което не е ротвайлер. ЩЕ може ли да погледнате моята Тара, за да съм спокойна, че не са ме излъгали. Взех я от зоомагазин. Човека има развъдник. Каза че кочилото е внос от Чехия. Тара има татуйровка на ухото, а като отида за последната ваксина на 22-ри ще ми дадът и документа за родословието.
Това куче определено
НЕ Е РОТВАЙЛЕР. Може и да има в себе си кръв от ротвайлер, но в крайна сметка не е. Просто ще прилича на куче от нашата порода когато порасне и толкоз. И да...излъгали са онова момче, сега са излъгали и Вас. Винаги е така.
Само се чудя как хората се сещат да питат СЛЕД КАТО СЕ СЛУЧИ БЕЛЯТА, а не преди това...вземането на куче от магазин е драма, многократно обсъждана, вкл. и в нашия форум. Покупката на такова куче от своя страна
НЯМА НИКОГА НИЩО ОБЩО С РАЗВЪДНИК (в какъвто и да е вид...освен ако не говорим за люпилня за мелези, продавани като расови кучета за малко пари) ... колкото до татуировката... такава всеки може лесно да направи, а когато става дума да бъдат излъгани лековерни хора като Вас, нещата са много лесни за търговеца...и да не забравя:
ЦЕЛИ КУЧИЛА НЕ СЕ ПРОДАВАТ, а оттам и НЕ СЕ ВНАСЯТ ... това само за сведение...нито от Чехия, нито от Унгария, нито отникъде...та по този повод: добре дошли в отбора на прецаканите.
Всичко написано дотук е без всякакво желание за заяждане. Оставам с надеждата да си направите верните изводи, ако можете да си вземете поне парите обратно ... и сърдечно моля: не ни казвайте, че ще си го обичате каквото и да е кученцето...в това никой не се съмнява, повярвайте ми ...