Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#101 Потребителят е офлайн   rezzmetezz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 July 2009 - 08:31 PM

Може ли да попитам защо изчезна това което беше написала nikita,то беше доста интересно особенно с цитата?

#102 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 08:37 PM

А тук ( Dog.bg - Форуми > Клубни форуми > Национален клуб Ротвайлер) прието ли е модераторите да се заяждат с потребителите? Защото на мен, а и едва ли не само на мен, ми прави впечатление грубото отношение на KOKO_ko, който използва привилегии, които му се предоставят като модератор, вместо да спазва реда да преминава да преминава към откровено му заяждане с член на форума.
User's Signature

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   rezzmetezz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 08:39 PM

Точно така,дори си спомням че беше измислил нова дума маймуница или нещо подобно и там където той беше писал на маймуница го изтриха веднага.ЗАЩО???!!!

#104 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 08:57 PM

де да знам ,незащитавам коко,но мисля,че в конкретния случай не се е заяждал.Просто казва нещата такива каквито са.
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#105 Потребителят е офлайн   nikita_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 11:11 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Jul 11 2009, 09:09 PM, написа:

Показване на мнениетоnikita_, в Jul 11 2009, 06:23 PM, написа:

KOKO_ko искаш да пишa във форума, а не на лични. Оки ще пиша в тази тема, понеже преднишния ми пост го премести тук. Първо пиши на кирилица, защото латиницата ме дразни. Къде в съобщението което ти пратих виждаш да те питам дали кучето е ротвайлер или не? На този въпрос вечe ми отговори и не съм спорила за противното. Въпроса ми беше съвсем друг. Ако не можеш да ми отговориш кажи и ще попитам някой по компетентен. Не съм закупила стока от магазин както се изразяваш ти. Това е кученце, живо същество. Ако за теб кучетата се стока, търговия и начин за вадене на пари, за мен не е така. От постовете ти из форума които прочетох или се хвалиш колко много разбираш или се държиш отвратително с хората чието куче според теб не е чист рот. Казваш ми че Тара не е рот и да си вземам парите. Дори и да не е, това не значи че не заслужава дом и човек който да я обича, не значи че трябва да я захвърля само заради мнението ти, че е стока с която са ме прецакали. Айде остани и ти със здраве.

Точно така...не е ротвайлер. И да не вземеш сега да не си го обичаш заради този факт!

Обичам си кучето. А ти какво разбираш под обиден потребител? Обидена съм от начина по който пишеш. И аз съм модератор (на цял форум, не на раздел) и колкото и да ме изнерви някой му отговарям с добър тон на въпросите. Дори и да са глупави и безмислени. Така че вземи се замисли как отговаряш на хората, защото не само на мен пишеш по такъв начин. И спри във всеки пост да пишеш едно и също - че кучето не е ротвайлер. ТОВА ГО РАЗБРАХ! Задавам ти съвсем различни въпроси, а ти ми повтаряш едно и също. Ако не можеш да отговориш на някой въпрос просто не пиши. Това не е заяждане, писане на глупости или губене на самообладание от мен.Изразявам мнение. Ако загубя самообладания ще пиша по много по различен начин. И защо триете част от поста ми? Искаше да пиша тук и пиша тук. Ти ме копираш, копирам и аз. За това моля да не триеш/триете мненията ми и да оставиш цялото съобщение, а не само това което пиша аз. Ако те е срам от нещо защо ме караш да пише във форума, а не ми отговори на лични?

Качена снимка
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Качена снимка

Save-darina.org - Спаси, дари на...

#106 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 July 2009 - 11:24 AM

Цитат

А ти какво разбираш под обиден потребител? Обидена съм от начина по който пишеш. И аз съм модератор (на цял форум, не на раздел)

Айде стига с тия фукни "И аз съм модератор". Аман! И аз съм активна в други форуми, но никъде не се фръцкам, че съм мод ... някъде. А като не ми харесва форума, в който съм влязла - това си е мой проблем. :tb_195: Не занимавам аудиторията с личните си настроения, дори и когато ми е скучно. :z_125:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#107 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 11:28 AM

"а и кучето ти няма да стане по-куче"

А какво ще стане - котарак, хамстер, магаре...? Е това ако не е откровено заяждане, аз не знам какво да го нарека. И що за поведение на модератор е подобно отношение, че и написано на латиница?
User's Signature

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Качена снимка

#108 Потребителят е офлайн   nikita_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 11:35 AM

Показване на мнениетоdmm, в Jul 12 2009, 12:24 PM, написа:

Цитат

А ти какво разбираш под обиден потребител? Обидена съм от начина по който пишеш. И аз съм модератор (на цял форум, не на раздел)

Айде стига с тия фукни "И аз съм модератор". Аман! И аз съм активна в други форуми, но никъде не се фръцкам, че съм мод ... някъде. А като не ми харесва форума, в който съм влязла - това си е мой проблем. :tb_195: Не занимавам аудиторията с личните си настроения, дори и когато ми е скучно. :z_125:

Не са фукни както се изрази. Само исках да подчертая отношението му към потребителите. Форума го харесвам. Много е добър. Не харесвам отношението на колегата ви модератор.
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Качена снимка

Save-darina.org - Спаси, дари на...

#109 Потребителят е офлайн   rezzmetezz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 11:42 AM

Ако трябва да сме честни,никой не го харесва,аз спрях да качвам снимки и да пиша тук заради него и другите постепенно ще го направят доколкото виждам.Няма човек в тоя форум с който Коко да не се е заял,и селското му отношение не му прави чест.И моля другия мод да не го защитава ми нека разгледа всичко което е писал и особенно последните теми и там с маймуницата на която е писал и после се трие това да не ставаме смешни вече ма повече от това едва ли може.

#110 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 July 2009 - 12:07 PM

Стига с тая ваша черупчеста покривка, която все се пропукна в тоя форум и все сте обидени. От това страда само собствената ви себичност. За кучето, неговото правилно развитие и социализация нищо не чета напоследък. Нали уж ги обичате, ама много бързо се засягате като ви се каже, че сте започнали нещата отзад напред.
Явно трябва и да попитам - тук за кучета ли си говорехме или що? :ud_009:

И не си мислете, че тук един мод е адвокат на друг мод, само защото е съгласен с него!
А вендетата, която сте поели просто е смешна.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#111 Потребителят е офлайн   rezzmetezz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 12:10 PM

i az taka vikam smeshno e samo edno i sushto da se obqsnqva na vseki ne moje li da se govori poveche za kuchetata i za neshta svurzani s tqh a i oshte neshto iskam da popitam dumata melez vuv pozvoleno li e da se polzva ili pomqr primerno

#112 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 01:11 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jul 12 2009, 01:52 PM, написа:

айде да се върнем на темата...

Точно така, нека се върнем на темата ... а тя е "ротвайлер ли е кучето ми" и "дали и аз не съм измамен". Надявам се да ви олекна: резметезз и новопръкналия се борец за свобода при нас фи_ре. По повод "маймуницата" да кажа само на обидения резметез, че така съм писал ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ на потребителя никита. Не и във форума. Просто писах от чужд компютър където фонетичната азбука не си беше на мястото. И защото взетият мой цитат е именно от лично съобщение, а не от писано от мен ВЪВ ФОРУМА си позволих да го махна. Тук както виждате гледам да пиша както си му е реда - на кирилица...

Апропо, дотук със "селското" ми търпение. Всякакви коментари извън темата ще бъдат трити. Предните откровени глупости, засягащи единствено егото на измамената от търговци на кучета никита оставям за да им е добре на всички, които искат да ме наплюят и изядат с парцалите.

Пожелавам на всички мир, спокойствие и един приятен завършек на почивните дни. И не забравяйте: всичко е само една илюзия, породена в собствените ни глави ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#113 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 07:59 AM

Показване на мнениетоstoiannik, в Apr 23 2008, 08:54 PM, написа:

Като е вързан е много зъл ,но все пак е бебе

Един расов ротвайлер НИКОГА не е зъл като бебе! Ето още едно доказателство за това, до какво води омелезяването на една порода!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#114 Потребителят е офлайн   Ariel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 12:42 PM

Здравейте искам и аз да се включа в тая тема и да питам:това малко кученеце което ни подариха преди повече от един месец и се казва Тина и голяма беля и много любвеобвилна -ротвайлер ли е ?Съжалявам за лошото качество на едната снимка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#115 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 01:23 PM

Показване на мнениетоAriel, в Jul 13 2009, 01:42 PM, написа:

...ротвайлер ли е ?

Поне по външни белези прилича на такъв. Ако си има и съответните документи, които да го удостоверяват, със сигурност ще можете да знаете, че имате расово куче...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#116 Потребителят е офлайн   Ariel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 01:30 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Jul 13 2009, 12:23 PM, написа:

Показване на мнениетоAriel, в Jul 13 2009, 01:42 PM, написа:

...ротвайлер ли е ?

Поне по външни белези прилича на такъв. Ако си има и съответните документи, които да го удостоверяват, със сигурност ще можете да знаете, че имате расово куче...

Благодаря за отговора.Това не е расова куче със сигурност защото няма такива документи,но .............ще си я обичаме такава каквато е.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#117 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 02:23 PM

Показване на мнениетоAriel, в Jul 13 2009, 02:30 PM, написа:

..ще си я обичаме такава каквато е...

Тази мантра ме преследва и в съня ми ... е, добре, айде обичайте си я...то оставаше и да не си я обичате каквато си е...всъщност някъде става ли дума за любовта, пречупена през призмата на чистопородното развъждане, или само аз виждам призраци??? :tb_195: :tb_195: :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#118 Потребителят е офлайн   espinoza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ротвайлер, пор, ситроен, PHP, MySQL
Публикувано: 13 July 2009 - 02:55 PM

Незнам дали е за тази тема или за РОТ говорилнята, но искам да попитам. Днес за пореден път попаднах на мнение, че хората си вземат куче с родословие от снобизъм. Защо в България се мисли така?
Всъщност и аз мога да дам 200-300 лева ей сега веднага и да си взема "ротвайлер" (дори преди два дена ми подаряваха един с бяло петно на гърдите), но предпочитам да поизчакам година две, за да съм сигурна, че ще имам куче от социализирани родители и с минимален риск за наличие на наследствени заболявания.
User's Signature

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?

#119 Потребителят е офлайн   Ariel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 02:58 PM

Аз в никакъв случай не искам да споря с когото и да било.Просто исках мнението на хора които разбират повече от мен от тази порода(която аз обожавам).Че кучето не е породисто това е ясно,никой няма да подарява породисто куче( тя съвсем случайно попадна при нас).но че е хубавица това се вижда и се надявам да израстне едно спокойно и уравновесено куче.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 03:29 PM

Показване на мнениетоAriel, в Jul 13 2009, 03:58 PM, написа:

Аз в никакъв случай не искам да споря с когото и да било.Просто исках мнението на хора които разбират повече от мен от тази порода(която аз обожавам).Че кучето не е породисто това е ясно,никой няма да подарява породисто куче( тя съвсем случайно попадна при нас).но че е хубавица това се вижда и се надявам да израстне едно спокойно и уравновесено куче.

:ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8