НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...
Публикувано: 11 July 2009 - 08:37 PM

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 12 July 2009 - 11:11 AM
KOKO_ko, в Jul 11 2009, 09:09 PM, написа:
nikita_, в Jul 11 2009, 06:23 PM, написа:
Точно така...не е ротвайлер. И да не вземеш сега да не си го обичаш заради този факт!
Обичам си кучето. А ти какво разбираш под обиден потребител? Обидена съм от начина по който пишеш. И аз съм модератор (на цял форум, не на раздел) и колкото и да ме изнерви някой му отговарям с добър тон на въпросите. Дори и да са глупави и безмислени. Така че вземи се замисли как отговаряш на хората, защото не само на мен пишеш по такъв начин. И спри във всеки пост да пишеш едно и също - че кучето не е ротвайлер. ТОВА ГО РАЗБРАХ! Задавам ти съвсем различни въпроси, а ти ми повтаряш едно и също. Ако не можеш да отговориш на някой въпрос просто не пиши. Това не е заяждане, писане на глупости или губене на самообладание от мен.Изразявам мнение. Ако загубя самообладания ще пиша по много по различен начин. И защо триете част от поста ми? Искаше да пиша тук и пиша тук. Ти ме копираш, копирам и аз. За това моля да не триеш/триете мненията ми и да оставиш цялото съобщение, а не само това което пиша аз. Ако те е срам от нещо защо ме караш да пише във форума, а не ми отговори на лични?

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Save-darina.org - Спаси, дари на...
Публикувано: 12 July 2009 - 11:24 AM
Цитат
Айде стига с тия фукни "И аз съм модератор". Аман! И аз съм активна в други форуми, но никъде не се фръцкам, че съм мод ... някъде. А като не ми харесва форума, в който съм влязла - това си е мой проблем.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 July 2009 - 11:28 AM
А какво ще стане - котарак, хамстер, магаре...? Е това ако не е откровено заяждане, аз не знам какво да го нарека. И що за поведение на модератор е подобно отношение, че и написано на латиница?

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 12 July 2009 - 11:35 AM
dmm, в Jul 12 2009, 12:24 PM, написа:
Цитат
Айде стига с тия фукни "И аз съм модератор". Аман! И аз съм активна в други форуми, но никъде не се фръцкам, че съм мод ... някъде. А като не ми харесва форума, в който съм влязла - това си е мой проблем.

Не са фукни както се изрази. Само исках да подчертая отношението му към потребителите. Форума го харесвам. Много е добър. Не харесвам отношението на колегата ви модератор.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Save-darina.org - Спаси, дари на...
Публикувано: 12 July 2009 - 11:42 AM
Публикувано: 12 July 2009 - 12:07 PM
Явно трябва и да попитам - тук за кучета ли си говорехме или що?

И не си мислете, че тук един мод е адвокат на друг мод, само защото е съгласен с него!
А вендетата, която сте поели просто е смешна.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 July 2009 - 01:11 PM
navar, в Jul 12 2009, 01:52 PM, написа:
Точно така, нека се върнем на темата ... а тя е "ротвайлер ли е кучето ми" и "дали и аз не съм измамен". Надявам се да ви олекна: резметезз и новопръкналия се борец за свобода при нас фи_ре. По повод "маймуницата" да кажа само на обидения резметез, че така съм писал ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ на потребителя никита. Не и във форума. Просто писах от чужд компютър където фонетичната азбука не си беше на мястото. И защото взетият мой цитат е именно от лично съобщение, а не от писано от мен ВЪВ ФОРУМА си позволих да го махна. Тук както виждате гледам да пиша както си му е реда - на кирилица...
Апропо, дотук със "селското" ми търпение. Всякакви коментари извън темата ще бъдат трити. Предните откровени глупости, засягащи единствено егото на измамената от търговци на кучета никита оставям за да им е добре на всички, които искат да ме наплюят и изядат с парцалите.
Пожелавам на всички мир, спокойствие и един приятен завършек на почивните дни. И не забравяйте: всичко е само една илюзия, породена в собствените ни глави ...
Публикувано: 13 July 2009 - 12:42 PM
Публикувано: 13 July 2009 - 02:23 PM
Ariel, в Jul 13 2009, 02:30 PM, написа:
Тази мантра ме преследва и в съня ми ... е, добре, айде обичайте си я...то оставаше и да не си я обичате каквато си е...всъщност някъде става ли дума за любовта, пречупена през призмата на чистопородното развъждане, или само аз виждам призраци???

Публикувано: 13 July 2009 - 02:55 PM
Всъщност и аз мога да дам 200-300 лева ей сега веднага и да си взема "ротвайлер" (дори преди два дена ми подаряваха един с бяло петно на гърдите), но предпочитам да поизчакам година две, за да съм сигурна, че ще имам куче от социализирани родители и с минимален риск за наличие на наследствени заболявания.

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?
Публикувано: 13 July 2009 - 02:58 PM
Публикувано: 13 July 2009 - 03:29 PM
Ariel, в Jul 13 2009, 03:58 PM, написа: