Dog.bg Форуми : Сеславските пит и ризен

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Сеславските пит и ризен Измъкнахме ги

#61 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 December 2009 - 09:23 AM

Цитат(bushkata @ Dec 18 2009, 12:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 12:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Има!
Къде?

Спри да ме проверяваш за всяко действие!!!
http://obiavi.zooman...a...d=1&lang=bg
http://www.topobiavi...adno248420.html
3
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#62 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 December 2009 - 09:57 AM

Извнявай Раста, досега не съм си позволявала да изказвам мнение, относно начина по който се грижиш а животните, но е крайно време изцяло да преосмислиш дали въобще имаш тази възможност.

Двете обяви са пуснати едва преди два дни - кучето е при теб от доста повече време. Освен това отново явно са пуснати след като кучето няма да има къде да остане след нова година - тоест ще го дадеш на кой да е!!!

Животното кастрирано ли е?

Въобще прехвърлянето на едно животно от един на друг човек не се нарича осиновяване, а оттърваване от отговорността.
Конкретно за Ризена - пише, че има възможност за осиновяване и в страната, как ще провериш стопаните?

Никой не проверява всяко твое действие, макар, че ако имаше така възможност с удоволствие бих се възползвала. Не се оправдавай за Бруно, защото има достатъчно свидетели видели и помирисали състоянието на Бруно.

Това не е първия случай, за съжаление няма и да е последния. Вземи се в ръце и престани да мъчиш животните.

#63 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 December 2009 - 10:30 AM

Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 09:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Има!
Къде?

Защо не, като лъжеш като цигане - постоянно.

Трите персийки, които преди време купи и беше пуснала обяви, че продаваш, когато те попитах що за глупости вършиш, ти ми отговори:
Цитат
1. Котките които купих тогава кастрирах преди да попаднат в нови домове

Тъй като едната от тези котки се казва Алберт, да се чуди и мае човек, как кастриран котарак си търси гадже.

Целта на всичко това изобщо не е повишен интерес към теб, а единствено да ти кажа, че не вярвам на една твоя дума. Което пак не би ми пукало, ако не беше във вреда на четирикраките покрай теб.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#64 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 11:35 AM

Цитат(bushkata @ Dec 18 2009, 09:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 09:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Има!
Къде?

Защо не, като лъжеш като цигане - постоянно.

Трите персийки, които преди време купи и беше пуснала обяви, че продаваш, когато те попитах що за глупости вършиш, ти ми отговори:
Цитат
1. Котките които купих тогава кастрирах преди да попаднат в нови домове

Тъй като едната от тези котки се казва Алберт, да се чуди и мае човек, как кастриран котарак си търси гадже.

Целта на всичко това изобщо не е повишен интерес към теб, а единствено да ти кажа, че не вярвам на една твоя дума. Което пак не би ми пукало, ако не беше във вреда на четирикраките покрай теб.

Алберт и малката са кастрирани при Явор в Драгалевци,жена му- Джанис е кастрирана при Димов в НКЦ!
Горан след нова година няма да остане на улицата, няма да се даде и на първия проявил интерес към него(тъй като вече беше отказан на няколко човека), а също мисля и , че кучетата имат право да живеят и на други места освен в София и да-ако се появат готини хора с добри условия за гледането му извън Сф-ще им го дадем!

Отделно-за мойте котки, Бренда и игуаната не берете грижи-нещастно животно нямам в нас...
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#65 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 11:48 AM

Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 11:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Алберт и малката са кастрирани при Явор в Драгалевци

Бля-бля, няма такова нещо. То вече няма и значение.

п.п. В тази връзка, се чудя, дали продължавайки да взимаш нови животни, които изискват нови финанси, не си помислила да дадеш поне някаква част от парите, които дължиш на Явор. Човек би трябвало да си изчисти сметките и след това да продължава. Да не говорим, че така режеш желанието на лекарите да помагат на други нуждаещи се, като им разсрочват плащанията, защото да не си получиш 1200 лв си е сериозна работа.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#66 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 11:53 AM

Цитат(bushkata @ Dec 18 2009, 09:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 11:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Алберт и малката са кастрирани при Явор в Драгалевци

Бля-бля, няма такова нещо. То вече няма и значение.

Ти ли си тази , която знае какво има и какво няма, при положение, че не си ги виждала дори тези животни? Мога и със стопаните им да те свържа ако искаш да провериш дали са или не са кастрирани??? Ако те интересужа толкова силно-имаш на Явор координати-може и при него да провериш!
User's Signature

#67 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 11:56 AM

Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 11:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
имаш на Явор координати-може и при него да провериш!

Това и направих.
Спирам да се занимавам с теб. Изводите - да си ги прави всеки сам.
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 12:14 PM

Цитат(bushkata @ Dec 18 2009, 09:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 11:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
имаш на Явор координати-може и при него да провериш!

Това и направих.
Спирам да се занимавам с теб. Изводите - да си ги прави всеки сам.

Не си проверила 100% , защото ако си проверила-няма да пишеш това сега! Ще ти хвана Алберт и Джанис(щерката не е в Сф) и ще ти ги плесна увас,да видиш , че са кастрирани и да спреш да бръщолевиш глупости!!!!!
User's Signature

#69 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 12:20 PM

tb_195.gif
User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 18 December 2009 - 12:28 PM

Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 12:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не си проверила 100% , защото ако си проверила-няма да пишеш това сега! Ще ти хвана Алберт и Джанис(щерката не е в Сф) и ще ти ги плесна увас,да видиш , че са кастрирани и да спреш да бръщолевиш глупости!!!!!

Бе ти нали обеща да не пишеш повече тук?!
Спри да лъжеш ... и да се излагаш. ma_006.gif

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#71 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 01:27 PM

Сериозно пиша за последно в тази тема!

Разменихме си по 1 ЛС със съфорумник (няма да спомена ника-ако иска-нека пише,кой е)
Извинявам се, че без разрешението му поствам изречение от ЛС-то му, но не мога да се сдържа!

Цитат
Че Бруно на операционната маса + че е оповръщал, се оказва, че мат'ряла не е от гранулирана храна. Къде ли са отишли 15кг. храна, която Албена ти даде за него?!(това беше риторично)

Държа да кажа, че Бруно не е лизвал нищо друго освен суха храна унас и , че от храната , която Албена донесе в нас никой, подчертавам НИКОЙ освен Бруно не е ял!!! На ден е ял по 2 метални контейнерчета от нея (1 контейнерче е идея по-голямо от кофичка от кисело мляко-както Албена ме инструктира да му давам)!
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   Bebe_mi6ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2009 - 01:33 PM

може би е била диетична тази храна ... 14 кг. не се правят с по 2 купички на ден а със - 2 на ден :) .
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#73 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 01:38 PM

Почивка, след малко продължаваме по темата.

Съжалявам, че я заключих точно преди един току-що регистриран да се изкаже. Май се сещам какво щеше да съдържа поста.
Нека си говорим за кучета вече.
User's Signature

#74 Потребителят е офлайн   nadroy Икона

Публикувано: 19 December 2009 - 10:23 AM

Обръщам се към "хората" които по такъв грозен и отвратителен начин нападат Ани /Rasta/.
Незнам защо сте останали с такова грешно впечатление за нея. Аз лично я познавам и съм бил няколко пъти в тях, познавам и Бренда и котките и игуаната и всички те си живеят много добре. Ани е добър човек и наистина обича животните и съм сигурен че дава максимума от себе си да се грижи и помага на всяко едно изпаднало в беда. Това че няма достатъчни финансови възможности не означава че трябва да престане да обича и да се грижи за животните.
На тоя или тая които толкова се притесняваха за ризена Горан, да не останел на улицата, искам да кажа че той е добре при Тони и по-скоро тя би останала на улицата от колкото Горан.

Мисля че всички Вие, ако поне малко обичате животните и имате мъничко съвест трябва да намерите начин да се извините на Ани. Пожелавам Ви успех!

#75 Потребителят е офлайн   antkam Икона

Публикувано: 19 December 2009 - 10:57 AM

Не мога да повярвам, хора! Приличате на глутница хиени. Съвестта ми към Ани ме кара да ви обясня някои неща, макар че изобщо не го заслужавате и винаги съм избягвала да общувам със смешни хора като вас. Алберт и Джанис бяха при мен, взех ги от Ани некастрирани с уговорка за скорошна кастрация. Ани ми гласува доверие за това, тъй като се познаваме отдавна и живеех 1 етаж над нея. Скоро след това реших, че ще е прекрасно да имам котенца от Алберт и пуснах обявата за "гадже", последва спор с Ани и аз склоних, че по-добре да се кастрира, както и направихме при Явор в Драгалевци. Джанис беше кастрирана малко по-късно.
При Горан положението наистина е напечено, защото има малко време, а той е с проблемен характер, но на улицата няма да остане, както няма да се случи с нито едно животно, което е било при мен или при Ани. Имам възможност да проверявам кандидат-осиновители от цялата страна, така че забележката на anfs е излишна. Изобщо спрете да си мислите, че само вие можете да се грижите, задомявате и обичате животни!
Не мога да повярвам, че сте способни да изпишете толкова клюки, слухове и обиди по адрес на човек, раздаващ се докрай за животните. Аз съм свидетел на грижите и вниманието, които тя отделя на всяко животно (включително на това с какво се хранят, как се лекуват и т.н.) и мога да ви кажа, че на ваше място бих се закопала от срам заради глупостта си, злобата и долното поведение!

#76 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2009 - 11:12 AM

Цитат(antkam @ Dec 19 2009, 10:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Алберт и Джанис бяха при мен, взех ги от Ани некастрирани с уговорка за скорошна кастрация. Ани ми гласува доверие за това, тъй като се познаваме отдавна и живеех 1 етаж над нея. Скоро след това реших, че ще е прекрасно да имам котенца от Алберт и пуснах обявата за "гадже", последва спор с Ани и аз склоних, че по-добре да се кастрира, както и направихме при Явор в Драгалевци. Джанис беше кастрирана малко по-късно.

Лично говорих с Явор вчера. Ако е станало недоразумение и той не помни поради някакви причини за това - се извинявам. Особено ако Раста има пръст в това, да кастрираш Алберт.

За другото мнението ми е същото - няма време, постоянно пътува, според това, което пише тук и постоянно се търси на кого да прехвърли животните. Няма финанси за лечение и храна, а това че е длъжница на клиники не улеснява воденето на животните на лекар. Когато са налице горните фактори просто не прибираш животни, защото не можеш да им помогнеш. Много хора изпадат в ситуация да молят за помощ, особено когато става дума за пари, хората тук помагат много в това отношение. Но когато имаш такива проблеми по-добре спри, издължи се и тогава, ако се задават по-добри за теб дни - продължи. Несериозно е да взимаш възторжено животни и в повечето ти теми да има "помагайте, трябва да пътувам, остават на улицата" или "идва си баща ми, трябва да ги махна" и това най-редовно.
Има варианти - да предлага временен дом на животни, за които някой поема лечение и храна, има такива. Но това, при положение, че може да поеме престоя без да се окаже, че след две седмици трябва да бъде махнато животното. И при положение, че каквото е дадено за това животно ще отиде точно за него, ако трябва да бъде лекувано - ще бъде точно както е казано.
Другото са детски работи, "прибрах кученце, ама мама не дава". Ми не прибирай тогава.
User's Signature

#77 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2009 - 11:29 AM

Не взимам страна, но не мисля, че форумът е за това, за да се коментират в него лични мнения. За това има ЛС.

#78 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 December 2009 - 02:55 PM

Цитат(Rasta @ Dec 17 2009, 09:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А за търкащите си клавиатурите да кажа:
През мен не знам колко кучета минаха вече И НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯ НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА ДА ХРАНЯ КУЧЕ!!! НЕ съм си го позволила и сега за Бруно! Ако не съм искала да се оправи момчето-нямаше да го вадим от Сеславци!!!
Бруно последно беше хранен в 18:00 предната вечер (операцията беше в 14:00 на другия ден), с Agalina се чухме в 11:00 сутринта и тогава му махнах и купата с водата. А по въпроса за опашката и състоянието и, смея да кажа,че там вина нямам.

Цитат
и го е къпала с каквото трябва и му е превръзвала опашката
ама той така си смърди и що ли не се подобрява

Това няма какво да го коментирам...Кучето е къпано с каквото трябва,а за подобряване....о и идея си нямаш каква промяна има в Бруно от деня на изваждането му до днес!

На тва имам май право на отговор .Ще го направя - довечера или утре ,като имам повече временце
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#79 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 December 2009 - 01:29 PM

Не ми се искаше да се разправям и да правим поредния цирк.Обаче след горната наглост на Раста :
1.Кучето повърна около 2 литра тъмно червеникаво кафява гнус ,с консистенция на боза ,с видими следи от миниатюрно надробени костици ,такива няма като повърне куче яло гранули.Свидетели са трима вет лекари и едно момиче студентка вет медицина .За това ,че кучето беше набумкано като пред разстрел е и резултатът по тапицерията на колата ми - литрите пикня ,които горкото изпика на задната ми седалка , докато го карах за операция -беше се нальоколо с течности, също като пред разстрел.В събота оставих на портиера на блока на Раста и нейната постелка и одеало - смърдящи неща, по които бяха почти половината от повръщаното и пикнята на неялото и непило куче Бруно.
2.Макар ,че на Раста е било обяснено от лекарите преди дни да не храни и не пои кучето в деня за операция (свидетел е Албена),а аз пак и се обадих сутринта в деня на операцията -не беше 11, както пише тя ,а в 9 ч.мога да го докажа като си взема разпечатката на телефона от оператора.което и ще направя.Там ще се видят още доста мои обаждания по това време, нa които раста не отговаряше-беше казала ,че ще дойде да прибере с кола кучето след операцията в 16.30 ч. , а не си вдигаше телефона на моите позвънявания до 18.30 ч. когато благоволи да вдигне и получи дъългата ми благословия.
3.За третирането на опашката къпането и мазането.Аз и Aлбена закарвахме Бруно на вет.И двете бяхме изумени, че кучето смърди на леш.И двете не сме толкова тъпи, че да приемем, че животно гледано в дом така си смърди.Още повече, че му беше предписано от лекрите да бъде къпано през 5 дни с имаверол .Което няма как да е правено и животното да осмърди наоколо на пикоч и лайна.вечерта след операцията съм го трила с мокри бебешки кърпи, докато ме заболяха ръцете , защото в къщи не се дишаше от неговата смрад.За предписания за мазане спорил всеки ден -нямаше и следа от намазвaния, да не говорим ,че спорилът си и мирише на карамфил...
Опашката .Изял си я бил.Малко парченце кожа.нямаше ме в Бг и Албена трябваше да закара кучето на лекар.Превързали ,почистили и т.н.И казали ,че превръзката трябва да се сменя всеки ден или поне на 2 дни.казали са го на пълнолетен и предполага се разумен човек -раста.Когато се върнах и поех смяната, за да заведа кучето се оказа ,че кучето си стои с несмена вмирисана превръзка 2 седмици!Ами не знаех.лекарите не са длъжни да ми звънят на мен -все пак те са го казали на нея!Последствието е некроза и отрязани прешлена от опашката.
За мазането.Ясно е, че не e мазано от Раста.От 5-6 дни кучето е в нов приемен дом.мажат го всеки ден ,което е свършило чудеса ,защото белезите по лицето му са вече спомен.Снимка ще сложа по-късно .
Отделно, че за тези 5-6 дни в новия дом кучето е качило килограми .Вече не му стърчат ребрата и тазобедрените кости, както беше след в пъти повече дни под грижите на раста(.Доста форумци видяха трансформацията .
Така ,че Раста ти си лъжкиня и безхаберница.

п.п.До сега не исках да си спомням как питоподобното куче ,което ти дадахме с Анелия роди щото нещо си.. ти пак замота тогава.Защо умря другия питбул обгрижван от теб ,май Джони се казваше.сега вече знам защо-защото ти си пълна безхаберница.На теб животно не трябва да ти се дава НИКОГА.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#80 Потребителят е офлайн   antkam Икона

Публикувано: 25 December 2009 - 04:01 PM

Не искам повече да се намесвам в това, пиша само за да споделя хубава новина за Горан - има си вече супер дом с много коректен и търпелив собственик, който като истински татко се отнася с разбиране към всички дивотии на Горан. Почти бях изгубила надежда, че това е възможно, особено след като преди седмица ни го върнаха в деня на даване, защото бил ухапал новата стопанка...
Бях решила напук да ви пиша, че съм го продала на незаконен развъдник, но толкова се радвам за него, че всичко негативно ми мина. smile.gif
Весели празници!

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни