- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Много котета търсят дом!
Публикувано: 25 November 2009 - 06:19 PM
Най-малките са на 3 месечна възраст, има на 5 месеца и на годинка. Всички са социализирани, обезпаразитени и с хигиенни навици. Повечето обичат да се гушкат, но има и едно плашливичко (голяма красота), което с повече любов и внимание би станало невероятен приятел!
Ако искате да ги видите (може пък някое от тях да е точно ВАШЕТО коте), обадете се на посочения телефон за директна връзка с жената. 0876192977 - Юлето
Ето и малко снимки на част от разбойниците.
Публикувано: 25 November 2009 - 06:23 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 November 2009 - 06:48 PM

Публикувано: 25 November 2009 - 06:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 25 November 2009 - 07:33 PM

Публикувано: 02 December 2009 - 10:29 PM

Дали ще успея да помогна - незнам! Но ще опитам!
Разбрах също, че съм оплескала някой работи, за други не е моя вината, но все пак проблема остава! Та сега ще мисля как да се разбера с Юлия за да почнем да кастрираме момичетата, а не момчетата. Ако все още кастрациите са безплатни в Лозенец, ще е голямо удовлетворение! Утре ще позвъня и ще разпитам. Лошо ще бъде обаче, ако няма безплатен обяд и тогава май ще ми се наложи да поискам финансова помощ от народа.
Аз за момента ще помогна с малко храничка, защото 30 котки едва ли се изхранват лесно, било то и само с хляб

Ако някой има възможност да даде някаква храна, котетата ще му бъдат много благодарни

Иначе най-трудното остава за последно и междувременно - котенцата търсят дом, сериозно и спешно! На всичкото отгоре една от котките била родила, ей така незнайно, едно котенце (добре че е едно душичката).
Иначе за момента чакам снимки и поне докато съм на работа (а аз съм почти всеки ден), ще мога да разпращам обяви де що може. За съжаление повечето котки са пораснали, а в БГ това си е проблем.
Ами това е в общи линии - положението е кофти

Приемам всякакви съвети

Публикувано: 02 December 2009 - 10:36 PM
Пс: Защото никога не съм водила животните си за кастрация

около 80 е за момиче (без преференции)
Публикувано: 02 December 2009 - 11:04 PM
Единствено кастрационния център в Студентски град почива за малко през лятото!
Благодаря!
Надявам се да се спогодим с нея и да действаме по въпроса.
Публикувано: 02 December 2009 - 11:19 PM
Трудно е да се даде съвет в тази ситуация, но това, което е сигурно е, че преди търсенето на дом трябва да е кастрацията. Домът се намира трудно, а с подобни снимки в подобна обстановка, да не кажа невъзможно, а кастрацията ще предотврати раждането на още мъченици.

Публикувано: 02 December 2009 - 11:36 PM

Вече имам нови снимки на котките:
Прикачени снимки
Публикувано: 03 December 2009 - 05:39 PM

Тя отказва да кастрира момичетата, според нея опасността идва от мъжкарите, които можели да оплодят малките женски, които били заедно, ама всъщност не били заедно за момента.. и т.н. и т.н. На всичкото отгоре от кастрационния център и били казали да изчака "докато си тръгнат немците"

Хайде сега кажете какво да направя, ако имате идеи... Да и спечеля доверието може и да стане, може и да не стане. Не веднъж е правила кофти номер с котките, не само сега ами и преди. Вариант има - да ги открадна и да ги нося на вет и по приемни домове и т.н.

Казах и, че има кандидат от Пазарджик, а тя каза "Не става", дори след обяснение от моя страна, че ще проверим щателно. Имах още един кандидат, той се скри някъде.

Публикувано: 04 December 2009 - 12:05 AM

Публикувано: 04 December 2009 - 02:03 AM

Стискайте палци!
Публикувано: 21 December 2009 - 03:22 PM
Не съм си мислила, че някой може да направ такова нещо. А на всичкото отгоре и да не дава да му се помогне и да си стиска котките, при положение, че очевидно ги измъчва.
Това любов към животните ли е или някакво болно мислене?!
Няма ли някаква организация в България, която да има правото да отнема животните от такива собственици??!
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »