Здравословни проблеми
Публикувано: 09 July 2010 - 12:32 PM
Публикувано: 09 July 2010 - 01:19 PM
Публикувано: 09 July 2010 - 03:43 PM
Chiita, в 09 July 2010 - 03:38 PM, написа:
Факта ,че се е разпространило по цялото тяло е достатъчен да посетите отново лекар.
Да,точно там е проблема,че вчера го водих за това вече 2-ри път,а те ми казват пак да си го мажа с йод и глицерин...при положение,че се лющи все повече и,че 1-я път беше само на врата ,а сега по цялото тяло. Явно трябва да опитам още веднъж и ако пак не му обърнат внимание да го водя другаде за изследване... Благодаря за отговора
Публикувано: 10 July 2010 - 11:32 AM
има и други коментирани многократно...
Малко е трудно да се сравняват , защото имат различни прицелни точки и действие.
Интересно кога му е слаган Фронтлайна ,че вече не му действа?
Публикувано: 10 July 2010 - 11:08 PM
Valka, в 09 July 2010 - 03:48 PM, написа:
Факта ,че се е разпространило по цялото тяло е достатъчен да посетите отново лекар.
Да,точно там е проблема,че вчера го водих за това вече 2-ри път,а те ми казват пак да си го мажа с йод и глицерин...при положение,че се лющи все повече и,че 1-я път беше само на врата ,а сега по цялото тяло. Явно трябва да опитам още веднъж и ако пак не му обърнат внимание да го водя другаде за изследване... Благодаря за отговора
Според мен смени лекаря, не може да вижда, че няма ефект от това мазане и да те кара да продължаваш с него....
Публикувано: 15 July 2010 - 12:07 PM
RS6, в 10 July 2010 - 11:13 PM, написа:
Valka, в 09 July 2010 - 03:48 PM, написа:
Според мен смени лекаря, не може да вижда, че няма ефект от това мазане и да те кара да продължаваш с него....
Да, това направих-смених доктора. Новата д-ка ни изписа шампоан на Вирбак -противоалергичен и там за всякакви кожни раздразнения...вече е мнооого по добре. Почти нищо не остана от лющенето. Каза,че дори е възможно и от йода да се е влошил толкова ...абе много накадърни доктори има....
Публикувано: 26 August 2010 - 10:07 AM
Публикувано: 26 August 2010 - 01:34 PM
ПП: Сега видях в гугъл, че е някакъв разтвор. Нещо подобно ли е на сиропа бонхиксин, защото ние сега му даваме от него от снощи и ми се струва, че има подобрение.
Благодаря, Чийта, винаги за всички имаш полезен съвет.
Публикувано: 30 August 2010 - 01:39 PM
Моля ви кажете ми имате ли някакви отзиви за препарата?Не е за пренебрегване и цената на продукта - 12,00 лв. пипетата.
Не ме интересуват парите ,дано Джестърчето да се оправи ,но вече си мисля ,че докторите си правят експерименти на нашия гръб.А по принцип съм доволна от Вета.
Публикувано: 01 September 2010 - 12:42 AM
моето момиче е бяло и има доста алергии за 1-та разбрах че е към метални неща ....сама я тествах с един метален кайш ,които и го поставиих съвсем за малко за да видя как и седи , e след като го свалих изведнъж цялата беше като издрана от котка и зачервенa...
също така ветеринаря каза че има съмнение, че моята има алергия към трева и слънце ....
като цяло и излизат много пъпки ...и отделно на ръка на определени места винаги и излизат червени петна....
та знам че най доброто решение вместо да yмyвам е по-добре да пожелая кожен тест .... за да видя в крайна сметка от какво са всичките тези нещ ...но ще е възможно ли да ме орентирате каква е цената на такава процедyра ?
лекаря ми даде 1 мазило ВЕТЕYЗАН 25лв (100мл) върви адски бързо а не е евтино , на него пише че е за гUбички , краста , охапвания от комари и бълхи ....и кожни алергии , хронични екземи........
Публикувано: 01 September 2010 - 11:02 AM
Теста стува 30 лв, понеже и моята красавица има кожен проблем -чеше се до само нараняване

с какво ли не сме я мазали ,специални гранули ,ефекта е почти нулев. Ветеринарите казват ,че има неустановена алергия към какво -мистерия-

Публикувано: 01 September 2010 - 11:57 AM
В крайна сметка нас ни интересува да са ни живи и здрави кучетата за да им се радваме.
Публикувано: 01 September 2010 - 12:13 PM
MyDuality, в 01 September 2010 - 12:47 AM, написа:
моето момиче е бяло и има доста алергии за 1-та разбрах че е към метални неща ....сама я тествах с един метален кайш ,които и го поставиих съвсем за малко за да видя как и седи , e след като го свалих изведнъж цялата беше като издрана от котка и зачервенa...
също така ветеринаря каза че има съмнение, че моята има алергия към трева и слънце ....
като цяло и излизат много пъпки ...и отделно на ръка на определени места винаги и излизат червени петна....
та знам че най доброто решение вместо да yмyвам е по-добре да пожелая кожен тест .... за да видя в крайна сметка от какво са всичките тези нещ ...но ще е възможно ли да ме орентирате каква е цената на такава процедyра ?
лекаря ми даде 1 мазило ВЕТЕYЗАН 25лв (100мл) върви адски бързо а не е евтино , на него пише че е за гUбички , краста , охапвания от комари и бълхи ....и кожни алергии , хронични екземи........
Тестовете, доколкото знам от моя вет, струват около 250 лева и са само за най-често срещаните видове алергии. Няма гаранция, че ще открият на 100% от какво е алергично именно твоето куче. Също така не се произвеждали в България и трябва да се поръчват от чужбина, което също вероятно ги оскъпява. Когато аз исках такъв тест, ветеринарят ми ме убеди, че няма смисъл по тези причини и че кучето трябва да си преодолее алергията. Биха му някакви инжекции и му купих хубава храна и се оправи.