Привет, привет
Изчетах по-голямата част от темата, но някои неща не ми станаха ясни. Извинявам се, ако въпросите ми са глупави
1. От каква възраст може да се започне триминга
2. Сресвате ли козинката с четка и ако Да, с каква по-точно. Моята принцеса е мъничка, но много и пада козинката и ми се искаше с нещо да сресвам, за да предотвратим наслояването на косми по нас и в цялата къща

Имам котка с почти същата дължина на козинката, но структурата на космената покривка е съвсем различна и не става с нейният гребен. Препоръчаха ми в един зоомагазин уж четка за кокер, но тя само заглажда козинката без дефакто да сваля косъма.
3. В каква посока се подрязва вътрешната част на ухото - нямали космите да падната вътре ( видях, че много назад сте пускали клипчета и снимки, но при мен повечето неща не се отварят)
4. Какъв шампоан да и взема (нещо от което ста доволни) и имали нужда за по-късокосместите да се ползва балсам? Идея си нямам каква ще стане като порастне малката, но за момента козинката е относително къса.
Май това са за момента. Ноктенцата ги подрязах вчера, аз използвам нокторезачка, че с нея имам тренинг от котката

Лапките мисля да ги подстрижа в края на юни когато започнем да излизаме по разходки.
Прилагам и снимка, за да ни видите козинката