Подарявам мъжки дог
Публикувано: 12 December 2009 - 08:27 PM
Здравейте на всички, кучето е при мен. Невероятно куче ,много умно ,красиво и да кажем съм щаслив ,че е вече при мен! Много бързо се адаптира опозна къщата ( и вече я пази а е само от някоко часа тук) много добре се разбраха с рота и обръщат всичко нагоре с краката
ангажирам се след като премне еуфорията в къщи да пиша пак и да кача снимки!

Публикувано: 12 December 2009 - 09:10 PM
Цитат(the_saint @ Dec 12 2009, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички, кучето е при мен. Невероятно куче ,много умно ,красиво и да кажем съм щаслив ,че е вече при мен! Много бързо се адаптира опозна къщата ( и вече я пази а е само от някоко часа тук) много добре се разбраха с рота и обръщат всичко нагоре с краката
ангажирам се след като премне еуфорията в къщи да пиша пак и да кача снимки!

ЕЕеее страхотна новина! Честито! Сигурно сте много щастливи с такова прекрасно животно вйъщи

Публикувано: 14 December 2009 - 11:14 AM
Както обещах ето ни пак . При нас всичко е наред, Ричи се оказа куче мечта ! вече е равноправен член на семейството. И все едно е тук от 4 години а не само от два дни
качвам снимки от малкото моменти в които може да се хване на едно място.Предпочете стаята на рота вместо самостоятелна! както ще видите от снимките любовта им е голяма
дога има малко проблеми с краката но не е нищо страшно , малко са му изнежени възглавничките и при по дълга разходка ги разранява! е това е за сега.

Публикувано: 14 December 2009 - 12:01 PM
Душички златни, търси си другарче явно и не му се седи сам
Успех с бандата и мнооого щастливи моменти заедно

Публикувано: 17 December 2009 - 10:12 PM
Благодаря на VESI за пожеланията, те вече са реалност! Приятните мигове са в изобилие! момчето се чувства добре . Благодарим на предишния стопанин за великолепното възпитание и любов която е дал на момчето! малкия рот Сет се учи от батко си и вече ляга сяда по команда, това което ние не постигнахме до момента! пускам снимка от тази вечер след храна как си дремват на покривката за хранене

Публикувано: 26 December 2009 - 07:45 PM
Благодаря на всички за добрие думи и пожелания! дано повече хора вземат такива решения и приемат в семейството си по още една душа! Радостта е голяма и се радвам , че Ричи ни направи негово семейство, което е по важното. Всеки може да храни куче но да се създаде връзка ........това е друго!
Публикувано: 26 December 2009 - 10:58 PM
Хей, наистина се радвам за вас....
Не е лесно да се гледа гигант. Имах щастието да се грижа , за едно гигантче за седмица ..при положение че бяхме в голяма къща....и аз имам опит с молоси....
Е , НЕ Е ЛЕСНО!
Размера има значение понякога !
Радвам се че има хора като вас....не е лесно ...знам го...НО Е ХУБАВО!
!!!ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!
Не е лесно да се гледа гигант. Имах щастието да се грижа , за едно гигантче за седмица ..при положение че бяхме в голяма къща....и аз имам опит с молоси....
Е , НЕ Е ЛЕСНО!
Размера има значение понякога !
Радвам се че има хора като вас....не е лесно ...знам го...НО Е ХУБАВО!
!!!ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!
Публикувано: 01 February 2010 - 04:51 PM
Ехх, това се казва кеФ
Толкова щастливи изглеждат двамата, страхотно е че са комбина в игрите и в белите ли са така

Толкова щастливи изглеждат двамата, страхотно е че са комбина в игрите и в белите ли са така

Публикувано: 01 February 2010 - 05:24 PM
Браво на Вас! Зная какво щастие да има човек повече от едно куче
Играят, забавляват се... весело става