Стани приемен стопанин - спаси един живот! Шанс за кучета от изолаторите
Публикувано: 03 February 2010 - 10:50 AM
Малкото и толкова любимо съкровище Биймър си отиде тази нощ, тихо и скромно, какъвто е и краткият му живот, без да се оплаче, ненатрапчиво, без да потърси помощ, в съня си. Не мога да опиша с думи колко го обикнахме, колко сме съсипани и каква е болката, че не успяхме да му помогнем. Дано си на по-добро място, мое прекрасно малко момче, където го няма изрода, наричан човек, и ада, наречен Сеславци.
Публикувано: 03 February 2010 - 10:58 AM
О, колко съжалявам... а ми изглеждаше, че ще се оправи, след като изхвърли глистите... ех, как не можа да дочака хубавия си живот това кученце!
Pepi71, кураж! И много-много благодаря за това, което правите.
Pepi71, кураж! И много-много благодаря за това, което правите.
Публикувано: 03 February 2010 - 11:56 AM
Много гален, много гушкан, много целуван, макар и за три дни. Спеше в леглата ни, а майка ми му пееше детски песнички.
Моля се с Айя всичко да е наред. Сутринта минах да я видя, казаха че е по-добре, а и така изглеждаха и тя, и Мирка - въртят ми дупета, просят ласки. Днес се надявам да си я взема.
Моля се с Айя всичко да е наред. Сутринта минах да я видя, казаха че е по-добре, а и така изглеждаха и тя, и Мирка - въртят ми дупета, просят ласки. Днес се надявам да си я взема.
Публикувано: 03 February 2010 - 12:06 PM

Почивай в мир Биймър :

Публикувано: 03 February 2010 - 01:05 PM
Пепи, съжалявам за бебчо.
И все пак -макар и за кратко, беше на топло, обичан, милван. Сигурна съм, че си е отишъл с любов и признателност към вас в мъничкото си сърчице
Борбата продължава. Това са новите измъкнати от там бебенца, дано имат късмет. Тяхното спасение от Сеславци дължим на нашите приятели от BSAPP -Primul908 и ninachup. Благодаря ви, момичета
Ринго, Самурай и Киара се радват на гостоприемството на доброволци в BSAPP, далеч от столичната суетня. Няколко дни след пристигането им в приемния дом, хората са разбрали, че всъщност Ринго е тяхното куче, така че, той вече е осиновен
И все пак -макар и за кратко, беше на топло, обичан, милван. Сигурна съм, че си е отишъл с любов и признателност към вас в мъничкото си сърчице

Борбата продължава. Това са новите измъкнати от там бебенца, дано имат късмет. Тяхното спасение от Сеславци дължим на нашите приятели от BSAPP -Primul908 и ninachup. Благодаря ви, момичета

Ринго, Самурай и Киара се радват на гостоприемството на доброволци в BSAPP, далеч от столичната суетня. Няколко дни след пристигането им в приемния дом, хората са разбрали, че всъщност Ринго е тяхното куче, така че, той вече е осиновен

Публикувано: 03 February 2010 - 01:14 PM
Pepi71, ужасно съжалявам за малчо
Да почива в мир и да помни любовта, с която е бил изпратен!
Успех на всички останали геройчета и техните хора!

Успех на всички останали геройчета и техните хора!
Публикувано: 03 February 2010 - 01:40 PM
Имах гадното предчувствие, че това ще се случи. Pepi71, поне не е бил сам и на студа, вие направихте максималното за този мъник. Най-тежко ти е на теб сега, разбирам, случвало ми се е и на мен на няколко пъти - взема двечки, едното си отива след няколко дни. Много е гадно.
Дано Айя е здравичка, и другите бебенца също. Те са по-големички, трябва да имат сили да се справят.
Няма да забравя майка ти как го гушкаше, точно като бебе, и тя е прекрасен човек, кой знае как преживява и тя този ужас.
Грижите за Айя ще притъпят болката от загубата на Биймър, надявам се.
Дано Айя е здравичка, и другите бебенца също. Те са по-големички, трябва да имат сили да се справят.
Няма да забравя майка ти как го гушкаше, точно като бебе, и тя е прекрасен човек, кой знае как преживява и тя този ужас.
Грижите за Айя ще притъпят болката от загубата на Биймър, надявам се.
Публикувано: 03 February 2010 - 05:53 PM
Ая има апетит, днес не е акала като фонтан, очакваме новини от Пепи, която си я взе по обед, за да не е бебето само в клетка...
Колкото и да поддържам климатика на 26 градуса, друга е топлината от гушкането
Колкото и да поддържам климатика на 26 градуса, друга е топлината от гушкането

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 03 February 2010 - 06:11 PM
Огромен апетит, през две минути проверява дали не се е появило нещо в паничката. Жаждата - не по-малка. Разстройство все още има, но значително по-слабо и без кървене. Стресирана, наплашена, най-добре се чувства, когато се скрие под нещо. Послушна - позволи да почистим ненормално мръсните и миришещи ушенца, дълго да опипам кривичкото краченце, което като оздравее ще снимаме. Ето я спящата красавица: