Благодаря ви за милите думи.Ние сега се връщаме от вет.Лапката всъщност зараства доста добре,но ще си личи,че е сцепена.Точно на възглавничката няма как да се зашие или залепи освен ако не се обездвижи лапата за доста дълго време.Вета ми каза,че няма смисъл стига да зарастне добре няма да му пречи.Даде ни йодена паста с която да го мажеме.Рон има хрема и разстройство,което се дължи на настинката.Имаме си хапчета за разстройството вече.Трябва да ви кажа,че той е много мило и възпитано куче.Само навън иска да върши работа,въпреки че сутринта за малко да се наака в къщи.Не успя много но беше много нещастен и ние бързо изхвърчахме навън.За хапчетата за опезпаразитяване вета каза най-добре да му дам след 10 дена,за да не се получи кофти дублиране,и ваксина след месец пак поради същата причина.Иначе сме много щастливии двукраки и четирикраки

Посреща ни с неистова радост,2 пъти успя да обърне масата в хола,но аз имам тренинг,не е страшно

Снощи мъжа ми дробеше ядене на Кери и изпусна едно парче на земята а Рон го налапа на бързо,и той по навик веднага му го взе от устата,защото малката такива неща си ги крие ако не са и от паницата.Рон реагира само с

.Е получи си го после де :) Днес навън за първи път му чух гласа.Хора,все едно топ гърмеше :)
Ето го и него,той е страхотен,той е красив,той е великодушен