не знам кой-кой е, но е повече от ясно кой си е забил муцуната във фотоапарата и е оставил петно на обектива
Стани приемен стопанин - спаси един живот! Шанс за кучета от изолаторите
Публикувано: 09 March 2010 - 10:32 PM
Публикувано: 09 March 2010 - 10:34 PM
Друго си е да си имаш холандска баба! Получаваш колетчета от време на време, това-онова. Много са красиви пуловерчетата, постарала се е жената. И сега в този студ - точно навреме.
А най-добре ще им е на децата, когато въобще заминат при баба си - а дано да е по-скоро!
Публикувано: 09 March 2010 - 11:11 PM
Затопли и нашите души тази холандска дама, да е жива и здрава !
Публикувано: 10 March 2010 - 11:41 AM
Младежът Тито вече вдига краченце като пишка, е само в къщи ама.
И по важното днес ни беше първата разходка след ваксините и след първоначалната паника все пак успяхме до ъгъла на тротоара и после беж обратно .
Ето и малко нови .
КАто начало какво заварих като се прибрах снощи !!!!!
t=317153:SL371294.JPG],
И сега !!!!!!!!!!! Молим за внимание !!!!!!
Вижте колко сме пораснали !!!!
Публикувано: 10 March 2010 - 11:54 AM
Искам да благодаря за финансовата помощ която ми оказа Жана която покри по-голямата част от остатъка за лечението и 699. Elizd : 20 лв. за Тито и Вито.
И още на Милена за съветите как да позагладим стърчащите кокали на Вито. След 10 дневна инвазия вече има резултат
Вече тежат по 6кг. като след болеста бяха останали по 2 малко.
И така пофукахме се малко, да вървим да работим
7165:SL371310.JPG],
=317171:SL371324.JPG]
Публикувано: 10 March 2010 - 01:54 PM
И какво - направили са партия с баткото, и дерибействат! Но, да са живи и здрави, така се расте
Публикувано: 10 March 2010 - 06:19 PM
И какво - направили са партия с баткото, и дерибействат! Но, да са живи и здрави, така се расте
Ами вече ми е мъчно че няма да са при мен, единствено ми беше досадно тичането с лопатката и парцала.
Да за моя голяма изненада се коалираха доста успешно с баткото , даже с него се разбират по добре отколкото по между си.
Вито се оказа много ревнив и недай си боже да гушна Тито. Става лошо, започва да подскача и да го хапе.
Иначе така свикнах с тях, те постоянно са ми по петите.
Публикувано: 19 March 2010 - 11:31 AM
А аз явно трябва да си сменя "партизанското име" с голямата ревла.
Ама какво да се прави Любоффффф необяснима...............
wub: обичам ги малките мишоци.
Публикувано: 23 March 2010 - 01:11 PM
Za 12-te bebeta novinite sa to`no 50/50. Parvovirozata ne gi otmina i 6 ot tqh si zaminaha
Да помоля за пореден път - пишете на кирилица.
мод

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 23 March 2010 - 05:12 PM
Za 12-te bebeta novinite sa to`no 50/50. Parvovirozata ne gi otmina i 6 ot tqh si zaminaha
Да помоля за пореден път - пишете на кирилица.
мод
nqmam kirilica v momenta, tova e edinstvenata prichina, nadqvah se da kirilizirate posta, peace
Tака написан пост - със скоби и апострофи не може да бъде кирилизиран.
Форума има кирилизатор, тук има подобна "услуга".
Не виждам защо мод трябва да преправя постовете, за да са годни за четене.
мод

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 23 March 2010 - 05:29 PM
А защо ваксините на малките чак след две седмици ще се слагат?
Публикувано: 24 March 2010 - 05:44 PM
А защо ваксините на малките чак след две седмици ще се слагат?
Така каза доктора, към 10-ти. Между другото вече имам клавиатура, мога да пиша на воля

Вход

Горе
Цитиране +