Kate2009, в 25 January 2010 - 07:30 PM, написа:
Днес д-р Станкова извади три бебета - за двете ще поема финансова грижа - надявам се да се справя сама- при нужда от помощ ще пиша в форума.
Това са сладките хулиганчета от снимката на Кикита - момиченца - кръстихми ги Флъфи, Кейт и Мари.
Сладурите за момента са добре и дано са все така.
Надявам се много на позитивната енергия и подкрепа на хората от форума.
Помните ли тази история? Слава богу малките имаха шанс и сега са щастливи. Само че е справедливо да се знае и една не толкова хубава част от историята. И понеже Мариета не е писала още, а и не знам дали би го написала, ще пиша аз.
Kate2009 все още не е покрила разходите по престоя и подготовката на малките. Не само това, но отказва да покрие предварително уговорената цена за престоя им. Днес я чакахме 30 минути при уговорена среща, за да даде поне 100тината лева, които след много издирване по телефона се е съгласила да даде. Еми върза ни тенекия, а телефона естествено не се вдигаше. Доколкото знам за тези кученца са дадени 200 лева в самото начало, сметката, която остава е 570. Което е храна, престой, ваксини, паспорти, чипове. Само сметнете колко излиза това в клиника и друг хотел.
Всеки изпада в затруднение, но да започнеш да се криеш е меко казано грозно. И накрая да кажеш, че няма да платиш, ще дадеш 100-тина лева и това е. А иначе да си голям спасител на душичките. Да не говорим, че Мариета не би отказала разсрочено плащане, ако поне я беше попитала как да плати.
Грозното в случая е, че човекът, който ги отгледа и изправи на крака, е вътре с двата крака и трябва да проси за парите си. Сега се излиза с изказването, че много са стояли, преди да тръгнат. Само че предварително е говорено, че точен срок за заминаване няма. И всички приемни стопани го знаем.
Не се прави така.
Ако това беше някой друг, такава постъпка щеше да затвори вратите за всички други нещастници.
Нека Kate2009 ме опровергае, ако нещата не са такива.
Но мисля, че най-малкото е редно да се извини и да спре да се крие.