Стани приемен стопанин - спаси един живот! Шанс за кучета от изолаторите
Публикувано: 17 August 2011 - 02:31 PM
Чудесни сте! Цялата компания!
Още ли няма никакъв интерес към разкошния Енцо? Той е просто куче-мечта! Толкова добра душица...
Стискам ви палци!
И, Ма-ти, много благодаря за всичко което правите - ти и семейството ти, за Енцо!
Много дълго се проточи временния му престой при вас, дано скоро да се появят и неговите Хора!
Пожелавам ви го от сърце!

Още ли няма никакъв интерес към разкошния Енцо? Той е просто куче-мечта! Толкова добра душица...
Стискам ви палци!
И, Ма-ти, много благодаря за всичко което правите - ти и семейството ти, за Енцо!

Пожелавам ви го от сърце!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 18 August 2011 - 08:59 AM
Точно. Аз мисля така да експлоатирам Чарлюхата през зимата. Само едни ски ще си сложа.
Ma-ti, поздрави от нас и ви очакваме отново по нашите полянки!
Ma-ti, поздрави от нас и ви очакваме отново по нашите полянки!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 20 October 2011 - 10:27 AM
Ма-ti, страхотни сте! И Енцо, и вие!
Наистина не мога да си обясня, как за цяла една година не се намери дом за този чаровник
- толкова усмихнат, весел и позитивен е - всеки път, като го погледна и аз се усмихвам. :)
Надявам се, че поговорката "всяко зло за добро" действа с пълна сила тук...и дългото чакане всъщност си има причина!
Прекрасен...
Наистина не мога да си обясня, как за цяла една година не се намери дом за този чаровник

Надявам се, че поговорката "всяко зло за добро" действа с пълна сила тук...и дългото чакане всъщност си има причина!
Прекрасен...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 20 October 2011 - 10:40 AM
Mamiha, в 20 October 2011 - 10:27 AM, написа:
Ма-ti, страхотни сте! И Енцо, и вие!
Прекрасен...
Прекрасен...

и аз се присъединявам към Mamiha
Енцо е

а на товето семейство

не само за него

Публикувано: 20 October 2011 - 10:48 AM
Енцо е най-чаровното куче, което съм виждала! На живо ръси любов и чар!
Много готска торта, двамата с Капи изглеждаха супер доволни от празничната трапеза
Много готска торта, двамата с Капи изглеждаха супер доволни от празничната трапеза

Публикувано: 30 October 2011 - 07:32 PM
Ma-ti, семейството ви е уникално! "Благодаря!" в случая е прекалено слаба дума, за да изразя това, което искам да ви кажа... Това, че Енцо (междудругото - лице на АРС не само за днешното Хелоуин парти, а и за месечния пица-ден, 15ти) е при вас вече 1 година, а все още няма кандидати за него, които да се радват на уникалната му усмивка, е просто загадка и за мен... Дано все пак чакането си заслужава. А при вас е на прекрасно място, в това никой няма съмнение!