Помощ за Рижа нарочно ударена от кола котинка
Публикувано: 28 December 2009 - 05:27 PM

Публикувано: 29 December 2009 - 01:40 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 December 2009 - 02:36 PM
Иначе Рижа се държа послушно при вета, ама тегли майните на Галя в движение

п.с. Глая, баш по твоя вина ще е бил вчерашният пропуск, да знаеш

Публикувано: 29 December 2009 - 02:42 PM

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 29 December 2009 - 02:44 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 December 2009 - 03:33 PM

Публикувано: 29 December 2009 - 05:24 PM
При Галя има и едно прелестно черно коте-Фют,което се самонастани в къщата в Брестник и като гледам няма намерение даже на двора да излезе

Още малко да порасне и на тази Фютка трябва да се предвиди кастрация,а в нашия район такива безплатни няма.
При мен има още бройки календари-ако някой реши да вземе от тях може да помогне стига да поиска:)
А иначе ето я Рижа от преди 2-3 дни

Много ми се иска ако може да си намери дом някъде навън,където ще я обичат такава каквато е...
Публикувано: 29 December 2009 - 05:31 PM

Публикувано: 06 January 2010 - 11:16 PM
Във връзка с това искам да кажа, че март месец в Пловдив котки ще кастрира екип на "Четири лапи". Искрено се надявам повече хора да им съдействат и да се възползват от тази чудесна възможност!
......
Знам, сложно е, но просто да го имате предвид като вариант.
Публикувано: 08 January 2010 - 12:20 AM
Утре, ако Галя е свободна, ще отидем. Ще й се обадя сутринта да се разберем.
За съжаление и утре ще ме пържат НАП-а, та не знам в колко ще приключа, но поне другите спешности ги отметнах.
Публикувано: 08 January 2010 - 08:37 AM
Публикувано: 08 January 2010 - 07:44 PM
Публикувано: 11 January 2010 - 04:06 PM
Публикувано: 11 January 2010 - 04:08 PM
Публикувано: 11 January 2010 - 04:53 PM
Не разбрах - какво значи "вторично придобита", от какво?
И защо трябваЛО е? Сега не може ли? И това значи, че другия лекар не си е свършил работата?
С крива челюст може и да е ок, може и да не е. Може да започне да се подува венеца, ако се дразни от зъбите, да се налага вадене на зъби, да не дъвче храната си както трябва и да има проблеми със стомах и кой знае още какво. Все неща, които можеха да се избегнат, ако всичко се направи когато и както трябва.
Не може ли да се поправят нещата вече или е късно?

Публикувано: 11 January 2010 - 05:51 PM
Точно поради това,че може да има евентуални усложнения,Рижа трябва да е под наблюдение около два месеца.
На 15 ще се маха телта и ще бъде кастрирана.
Публикувано: 19 January 2010 - 09:32 AM