Пудел Мистър Раста на улицата
Публикувано: 17 December 2009 - 09:12 PM
Щом е страхлив, гледайте да го хванете от пръв път, иначе ще стане много трудно. А със сигурност ще го хванете от пръв път, ако успеете да го вкарате в затворено пространство (с храна, разбира се) - вход, обезопасено дворче, някакво помещение. Той е дребен, ще му метнете едно одеало, и готово.
Щом успеете да го уловите, на момента трябва да го метнете в клетката. В кашон няма да стане, много е рисковано. Дори да е с намордник, те така хубаво ровят с предните крачка, все ще успее да си направи дупка. И ако успее да избяга с намордника, това значи почти сигурна смърт.
Мога да услужа с клетка, но съм в София, как да стане? Питайте местното дружество за защита на животните, би трябвало да имат поне една клетка.
А бялата приятелка от последната снимка кастрирана ли е?
Публикувано: 17 December 2009 - 10:35 PM

Ама утре ще сме двете ,с Илка, тя е човекът тук дето влиза в глутниците и лови разгонените женски без да трепне,вярвам че ще се справим,само да се намери клетка.
За Снежанка ще разпитам утре.Тя е сладурана,само да и свирнеш и тича да те целува и да ти муши носле в ръкава,яде от ръка с финес,много е нежничка и деликатна

Публикувано: 18 December 2009 - 12:19 AM

Публикувано: 18 December 2009 - 02:48 PM

Остана най-важната част и направо вече не ме свърта на едно място.Сега е момента много да стискате палци,тръгвам на важна и опасна мисия.
Публикувано: 18 December 2009 - 03:08 PM
Остана най-важната част и направо вече не ме свърта на едно място.Сега е момента много да стискате палци,тръгвам на важна и опасна мисия.
Ти също си една от страхотните !!! Стискам здраво палци !!!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 18 December 2009 - 07:52 PM
Утре пак съм там,ще го пращам без придружител като го хвана,вече като има клетка няма да има проблем.Страшен студ е тук,сега влизам и още ме болят костите от студеното,горките кученца как спят навън не знам.Бялата принцеска беше там,свита на кравайче под един стол на Плаза.Много ни се зарадва и ни придружаваше в обиколките.Ето да видите каква е сладурана

Публикувано: 18 December 2009 - 08:05 PM
А бялата красавица няма ли кой да я си я вземе у дома, прекрасна е. И каквато е доверчива, доста неприятности я чакат на улицата.
Публикувано: 19 December 2009 - 12:42 PM

А Снежанка подстригвана ли е или е с по-къса козинка? Защо не пуснеш за нея обява в Бездом?
Публикувано: 19 December 2009 - 01:54 PM

После ще пиша пак че в момента няма как
Публикувано: 19 December 2009 - 03:12 PM

Боже, колко му била силицата... Аз очаквах да има преследване, ухапани, екшън, панаири, а то... Слаба ракия е този Марли.
Само сега внимавайте да не ви изфинтира - уж се е предал, издебва да се поразсеяте, и духва нанякъде.
Браво, че успяхте да го спипате, това сериозно. Ще е на топло момчето по празниците, нали?
Публикувано: 19 December 2009 - 03:18 PM

Ще чакаме информация от нея и ще помагаме за каквото трябва.
Момчето ще пътува в азтобус, в багажното,такъв е плана.Нали не е опасно за него?
Публикувано: 19 December 2009 - 03:21 PM
И аз това си мисля, през цялото време, дали там ще е наред, но съм чувала, че така ги превозват в автобусите, в клетки в багажното. Така ми предложиха от няколко фирми и на мен лятото. Дано всичко е наред.