Случаят Жорко и Жужка Или опити за социализация
Публикувано: 18 January 2010 - 11:33 PM
Цитат(neofly @ Jan 18 2010, 09:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Бих го нарекла-Изискана вечеря

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 19 January 2010 - 08:15 AM
Голямото плюскане, чудесно клипче! Нека видят тези с по 1-2 кучета от какво се лишават. Развеселихте ме от сутринта, а ме чака натоварен ден. Всички кученца са страхотни, ама Жорко си ми е слабост, нищо, че е тръгнал да се превръща в кюфте, пак е с "к".
Стаси,
.
Стаси,
Публикувано: 19 January 2010 - 11:14 AM
Ахахаха е не, не просто! Живакът на термометъра, отчитащ градуса на настроението ми, просто изхвърча нагоре!
А музикалното оформление - още една червена точка за Стаси и The Cat Empire!
Много готино начало на деня
А музикалното оформление - още една червена точка за Стаси и The Cat Empire!
Много готино начало на деня

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 24 January 2010 - 09:07 PM
ох, ох!
три пъти започвах да пиша, три пъти триех...
малката жушка-мушка (както я знаеше тук нашата банда) - толкова смела, толкова мила ...
цял ден днес я мисля (нали знаете онзи момент, който, от къде се е взел не е ясно и защо точно той, а не друг, ама винаги остава запечатан)
та... карам се аз нещо на Жужка, че не слуша, а тя се сърди и скрибуца. пълзи там нещо, прави се на много засегната. правя се, че изобщо не ме интересуват нейните оплаквания по въпроса. тя помрънка, помрънка, дойде и ме гледа дали ми е минало... усмихна се на смешната й жаловита физиономия, а тя скача и се радва, все едно е дошло вечерното раздаване на храната. пито-платено!
и така, хора, добре че жорко остава, да крепи настроението на бандата вкъщи!
а на Жужка, казах й една изпитана магия на ухото, като тръгвах, тя си знае... дано я помни и да е много щастлива!
жужка на идване

жужка на тръгване

три пъти започвах да пиша, три пъти триех...
малката жушка-мушка (както я знаеше тук нашата банда) - толкова смела, толкова мила ...
цял ден днес я мисля (нали знаете онзи момент, който, от къде се е взел не е ясно и защо точно той, а не друг, ама винаги остава запечатан)
та... карам се аз нещо на Жужка, че не слуша, а тя се сърди и скрибуца. пълзи там нещо, прави се на много засегната. правя се, че изобщо не ме интересуват нейните оплаквания по въпроса. тя помрънка, помрънка, дойде и ме гледа дали ми е минало... усмихна се на смешната й жаловита физиономия, а тя скача и се радва, все едно е дошло вечерното раздаване на храната. пито-платено!
и така, хора, добре че жорко остава, да крепи настроението на бандата вкъщи!
а на Жужка, казах й една изпитана магия на ухото, като тръгвах, тя си знае... дано я помни и да е много щастлива!
жужка на идване

жужка на тръгване

Публикувано: 24 January 2010 - 10:01 PM
Осъдената на смърт Жужка - помилвана и интернирана в Холандия. Сигурна съм, че няма да страда за квартал Бенковски, нито за изолатора. Е, може да се сеща от време на време за Жорко и Стаси - но само, докато си намери нови приятели в далечната страна. А това ще стане много скоро, Жужка е толкова миличка. Успех, бебе!
Публикувано: 24 January 2010 - 10:53 PM
Леле какъв изтерзан поглед...и каква промяна
На добър час в новия живот! Стаси-всички тези минали през къщите ни(при мен родени-при теб-много по-благородно,защото спасени от смърт) завинаги остават в сърцата ни...и си остават "нашите кучета" за почуда на стопаните им
Публикувано: 25 January 2010 - 12:02 AM
Какъв ти "Бенковски": Жужка беше уникална днес на летището. Ходеше си прекрасно на повод и се държеше като някой, който бърза за полет - чедо на цивилизацията. Не се притесни изобщо и се мушна като пич в клетката... Ех-х-х! "Ж" като Жителка на Амстердам!!! Честито на всички!

Вход

Горе
Цитиране +