Кучешките дрехи - за или против
Публикувано: 19 May 2011 - 10:30 AM
vitaminka1- ще ни оплетеш ли и на нас една като порастнем малко ? Страхотна е шапчицата. С шиенето по мога да се справя, но в плетенето хич ме няма. Пък ако не е много нагло и можеш и за щерката да оплетеш същата, за да са в тон, ще си безценна (естествено ще си платим)
ето за тези 2 принцеси става дума :)
ето за тези 2 принцеси става дума :)
Публикувано: 31 October 2011 - 09:23 PM
Носите ли дъждобранчета при мокро време и топли дрешки зимата? Притеснявам се, че идва голям студ и първата и разходка ще е в студа, страх ме е да не настине - тя е тооолкова мъничка..
Да предложите нещо?
Публикувано: 01 November 2011 - 02:41 PM
Разгледай в зоомагазините или онлайн зоомагазините.Има огромен избор от дрехи
Вики ми е голяма вече,но зимата и есента при по-студено време я обличам,защото иначе бърза веднага да се прибира и да застане на топло до печката
.
Пък ако ти cе отдава шиенето можете да измислите нещо или ако имате бебешки дрехи останали
Вики ми е голяма вече,но зимата и есента при по-студено време я обличам,защото иначе бърза веднага да се прибира и да застане на топло до печката
Пък ако ти cе отдава шиенето можете да измислите нещо или ако имате бебешки дрехи останали
Публикувано: 07 November 2011 - 08:16 PM
Хора не сте в ред -идете на лекар. Не си изнежвайте кокера. Едно дъждобранче за да не се мокри от дъжд и мокър сняг е достатъчно. какви са тези глупости с пуловери , дрешки, ушанки, кожуси.Слагайте им и валенки ./ ако няки=ой не знае какво е валенки мога да го светна/. Кокера държи на студ стига да не е мокър вир вода .
На минус 18-20 гр е като подводницая в снежните преспи - изчезваи по някое време се показва 1 глава като перископ над снега за д асе огледа и пак потапяне . Аз се вкоачанясвам след 40-50 мин разходка в този студ , а господинчото не ще да се прибира..
Измокрен и на вятър лесно настива, но не го оставям така.
Ще помоля да не обиждате в този форум!
За вас не е нужно, за някои кучета е наложително да се сложи дреха.
Ще помоля за повече разбиране и култура.
Мод
На минус 18-20 гр е като подводницая в снежните преспи - изчезваи по някое време се показва 1 глава като перископ над снега за д асе огледа и пак потапяне . Аз се вкоачанясвам след 40-50 мин разходка в този студ , а господинчото не ще да се прибира..
Измокрен и на вятър лесно настива, но не го оставям така.
Ще помоля да не обиждате в този форум!
За вас не е нужно, за някои кучета е наложително да се сложи дреха.
Ще помоля за повече разбиране и култура.
Мод
Публикувано: 24 November 2011 - 10:39 AM
Не съм поръчвала ,но се оказа че бебешките жилетки на дъщеря ми му пасват идеално пък и ръкави си имат!И аз мислех ,че е е излишно изнежване обличането ,но като беше болен няколко дни сега си стои облечен!То температурите са си ниски ,няма да се изнежи от една жилетка ,а и той я дърпаше отначало , сега му е добре и въобще не я хапе ,свикна си!
Публикувано: 07 January 2012 - 10:23 AM
Vicktoriya, в 14 December 2011 - 05:27 PM, написа:
Имаше тук едни координати на една жена, която прави дъждобранчета. Има ли някой скорошна информация за нея и ако може да даде имейл или телефон. 
Сияна Витска, телефона и: 0888 99 86 02 , праща ги по куриер с наложен платеж.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 18 August 2012 - 09:32 AM
Здравейте! Бих искала да насоча вниманието ви към нашата форумна инициатива - темата
Това е част от виртуалното продължение на "Кучкар-бутик, коткар-базар". Събраните средства ще бъдат насочени изцяло за лечение на бездомни кучета, болни от дирофилария - ужасната болест, която срещаме все по-често. Дрехите и аксесоарите са нови, в оригинална опаковка! Чудесна възможност да подготвите за есента домашния си любимец с топло и кокетно облекло и същевременно да помогнете на друго куче в нужда.
разпродажба на дрехи и аксесоари за кучета . За тези, които не ползват фейсбук, слагам по-долу снимки на дрешките (чисто нови са, неразопаковани):
25 лв., размери L, XL и XXL
20 лв., размер XL
15 лв., размер XX
15 лв., размер XX
18 лв., размери XL
14 лв., размер XXL
14 лв., размер XXL
10 лв., размери М и L
20 лв., размери L, XL
16 лв., размери L, XL
10 лв., размер L
10 лв., размер L
15 лв., размер XL
Размери: L = 33 см. гръб на дрешката,48 см при гърдите и 31см. обиколка врат; XL= 36 см./54см./34см.; XXL =41 см./60см./40см.
комплект нагръдник и повод - 18 лв.
9 лв.
Това е част от виртуалното продължение на "Кучкар-бутик, коткар-базар". Събраните средства ще бъдат насочени изцяло за лечение на бездомни кучета, болни от дирофилария - ужасната болест, която срещаме все по-често. Дрехите и аксесоарите са нови, в оригинална опаковка! Чудесна възможност да подготвите за есента домашния си любимец с топло и кокетно облекло и същевременно да помогнете на друго куче в нужда.
разпродажба на дрехи и аксесоари за кучета . За тези, които не ползват фейсбук, слагам по-долу снимки на дрешките (чисто нови са, неразопаковани):
Размери: L = 33 см. гръб на дрешката,48 см при гърдите и 31см. обиколка врат; XL= 36 см./54см./34см.; XXL =41 см./60см./40см.
Публикувано: 21 August 2012 - 09:09 PM
Ооо, искам, искааам!
Само от първото ли моделче (като по-зимно вариантче) има XXL? Че на нашата дунда най-малко XXL й трябва.. :)) И ако може размери някакви, да я премеря. Ще пиша и във фейсбук, за всеки случай.

Вход

Горе
Цитиране +