Dog.bg Форуми : Специална тема

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Специална тема

#101 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 29 February 2012 - 10:02 PM

Що бе Фурия, аз нищо не разбирам.Вкарвам най смотаните кучета, не тренирам, не ходя по изложби, не контактувам с други развъдчици, не следя нищо. От къде ще знам аз нещо. Обсъждат ме. Искат ми мнение, което виж не било важно. Пък и добре ,че не съм го казала.Щот тогава хептен нямаше на спят. И не стига че не се интересувам от никой ,ами постоянно съм им трън в очите. И ми се правят ,виждаш ли те на обидени. Вместо аз да се сърдя.
Боже опази.....Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   dragomira Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 29 February 2012 - 11:29 PM

Furia_S
Само не разбирам защо продължавате със саркастичните подмятания?! Зададох елементарен въпрос и се опитвам да поддържам нормалния тон, ще ви помоля да не се опитвате да ме провокирате, защото нямам намерение да се набърквам в конфликтите ви, които толкова добре поддържате, точно вие госпожо!

ИА, искрено се зарадвах на малката и знам, че никой не е имал за цел да опорочава появата И. Много ще се радвам да ги срещнем с Баро, когато И минат всичките ваксинки!
Аз просто не виждам смисъл във всички тези разправии! И казвам само, че много по лесно е когато нещо се гради с общи сили, самосиндикално нищо не става! Но в крайна сметка всеки със собствените си разбирания... Мислех, че тук ще намеря хора, които просто обичат животинките си(може би това не е най-точното определение за нашите приятели,тъй като те са се превърнали в част от семействата ни, в момента в, който са прекрачили прага на вратите ни), а се сблъсках с нещо съвсем различно!

#103 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 29 February 2012 - 11:34 PM

dragomira
Само не разбирам защо не прочетете внимателно тази тема, за да ви се поизяснят някои неща, а пък после с удоволствие ще обсъдим саркастичните ми подмятания.

http://forum.dog.bg/...b0/page__st__40

Апропо, човек, на кого то са му върнали кучето ако посмее да ме упрекне че съм уговорили оценките само защото моето куче е спечелило от неговото не заслужава грам уважение според мен. но аз съм стара генерация, за днешните млади явно това е норма.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#104 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 March 2012 - 12:04 PM

Показване на мнениетоdragomira, в 29 February 2012 - 11:29 PM, написа:

ИА, искрено се зарадвах на малката и знам, че никой не е имал за цел да опорочава появата И. Много ще се радвам да ги срещнем с Баро, когато И минат всичките ваксинки!
Аз просто не виждам смисъл във всички тези разправии! И казвам само, че много по лесно е когато нещо се гради с общи сили, самосиндикално нищо не става! Но в крайна сметка всеки със собствените си разбирания... Мислех, че тук ще намеря хора, които просто обичат животинките си(може би това не е най-точното определение за нашите приятели,тъй като те са се превърнали в част от семействата ни, в момента в, който са прекрачили прага на вратите ни), а се сблъсках с нещо съвсем различно!

Драгомира, напълно нормално е да защитиш приятелка , иначе нямаше да си и такава. Аз обаче това го правя когато съм напълно убедена в правотата на думите му , иначе му правя лоша услуга. Мисля ,че освен че трябва да прочетеш цялата тема, прочети и постовете от първият, така ще получиш пълна картина. Включи и писанията по скайп и интригите на живо.Ще ти стане ясно за какво иде реч. Аз обаче нямам намерението да превъзпитавам някой, това го правят родителите до първите седем. Далеч не ми е работа, а и не мисля да се занимавам повече с такъв човек. Пак казвам, убедена съм ,че си разумна жена и много добре съзнаваш ситуацията,както повечето тук. Дори и да не я изричаш на глас или пишеш във форума, знам, че вързваш две и двеста. Лошото с случая, че самочувствието граничи с глупост.Човек който не си отчита грешките и ги повтаря след бол компромиси е несериозен в очите на другите.И трябва ли на мен да ми пука ,че пръстите и изпреварват мозъка.И като ти правят компромиси ги мисли за даденост, и правиш хората на глупаци. Айде стига моля ти се....

Когато Фурия написа ,че никое бебе не е посрещнато така, се замислих и реших да проверя.Наистина, всяко едно без значение дали е родословно или не., дали прилича на чау или не ,щом е обявено се посреща с отворени обятия. Защото няма значение дали ти носи победи или ти е просто любимец, то твоята радост и част от семейството. Нима аз обичам по малко ИЯ от другите две, та тя е тази която запали искрата в мен за този порода. Даде ми такава радост и удоволствие, ще да лудна по породата. И тук не става отново въпрос само,че е показана лоша слава на бащата на моето бебе,точно когато то влиза в бг. За която аз знам,че се говори.И не реагирах така,може сама да ти каже.Ами че, те уверяват и търсят мнението и после и вместо да кажат от се беси забележки, те правят поредната интрига. И добре ,че не съм казала точно какво мисля.Целта да се скарат хората и да се разделят ли е? Каква е тя и за какво се прави всичко тава.

Да много си права,че всички които сме влюбени в породата трябва да сме заедно и да работим за една кауза. Това беше и първоначалната идея. Защото никой с никой не е конкуренция, кучетата до този момент са коренно различен тип, че да се конкурират. Въпрос на гледна точка обаче.Идеята на Клуба беше да обменяме опит, да се учим една друга, да се организират семинари и да се пуска инфо полезно за всички.И за любители и за тези които се опитват да работят професионално. Защото всички сега се учим по един или друг начин. И всеки трябва да се пробва да е полезен с нещо.Знаем дережето на породата в бг, и трябваше да сме заедно. Дали един човек не може да промени нещата е въпрос на виждане. Моето е такова- да правя каквото трябва, а то ще става каквото ще. Или с други думи. Една птичка пролет не прави,но в много случаи прокарва цяла пъртина. Въпрос на желание и работа. И аз съм убедена ,че който иска ще го разбере и ще се включи за иначе общото име и кауза.

Надявам се да си ме разбрала правилно. Това е последният пост който се напънах да напиша по този въпрос за въпросният човек. За мен нещата приключиха. Нямам време за губене в глупости. Лек и успешен ден.

#105 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 06:32 PM

Понеже тук е "говорилня" да питам МОД как да си съобразя и да си преместя отговора, заедно с поста на човека, който пита? Имаше въпрос в темата и аз отговарям, а работа на модератора е да следи и да мести постовете, не да шари с червено! Или не трябва да отговоря на човека, понеже отговора не се харесва?! Така излиза, защото предупреждение няма пусналият темата в грешен раздел а този който отговаря. :dh_188: Смятам забележката за неуместна и искам да ми се обясни как и какво да пиша, защото утре и бан може да получа.

#106 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2012 - 06:47 PM

Лошото е ,че имате 672 поста и до сега не сте се научили как пускате постове. Та и търсите под вола теле.
За да не се чудите друг път. Натискате бутона цитирам и премествате поста си в желаната тема.
Варианти има, желание Не.
И за това правим и от мухата Слон.
Не знам защо сте си въобразили,че модераторите нямат друга работа ,освен да местят постовете ви.
Длъжни са и да предупредят, и пишат в червено.
Други въпроси, или просто ще си прочетете правилата на форума.

#107 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 06:51 PM

Не знам защо ми се държи такъв тон. Много добре знам кое как се мести и как се трие.. С цитат ще изместя ли поста на потребителя и дали ще съм съобразил за раздела в който го цитирам, или пак според МОД ще се окаже грешен? Как да разберем? Аз не съм се предложил за модератор и не съм поел ангажимент, а който го е направил си носи отговорност. Предупреждение може да пишете на този който пуска темите не където трябва, не на мен. Аз не съм длъжен да управлявам раздела-форума и не искам без да нарушавам правилата да ми се пишат предупреждения. :wb_052: Затова искам да ми се махне предупреждението.

#108 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2012 - 07:09 PM

Как няма да ви държа тон? Какви са тези измишльотини дето пишете в други теми.
Вместо да си вземете поука, вие май си нямате друга работа та си търсите теми за писане.

Показване на мнениетоvalnata, в 25 March 2012 - 06:36 PM, написа:

МОД ми мести мнението и ме предупреждава, защото съм насочил човека към развъдника.

На мен обаче времето ми е ценно. Смятам че достатъчно ви обясних.Ето ви и правилата на форума http://forum.dog.bg/...D1%82-01022008/ прочете те си ги.

Обръщам ви внимание и на това и смятам предупреждението за повторно

4. Сериозни административни нарушения:
а) Спречкване с Аминистратор или Модератор, след получаване на предупреждение, води моментално до повторно предупреждение.

б) Публично оспорване на модераторска намеса, от страна на нарушител или друг потребител няма да бъде толерирана и ще бъде наказана с предупреждение.

#109 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 07:19 PM

Ех, поне МОД(който и да той) да беше цитирал правилото в което пише, че да отговаряш в тема пусната от друг потребител, в грешен раздел е грешно.. Къде и с кой МОД се спречквам, аз дори не знам кой е МОД тук..И моето време е ценно и понеже виждам, че МОД не може да се обоснове спирам да пиша в тази тема.

#110 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2012 - 07:37 PM

Не се прави на интересен. Много добре знаеш ,че аз съм мода,щом те предупреждавам повторно, иначе нямаше да пишеш разни простотии и лъжи по темите. Що не се преместиш отново в темата за Общото събрание, и да мирясаш.
Спри да пълниш темите с глупости.

#111 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 07:42 PM

Не пълня темата с глупости и не ме пращай по разните ви събрания! Не ме интересуват кавгите ви! Нямам вашите амбиции и не знам кой е МОД. Искам правилата да се спазват и да ми се махне предупреждението, защото не е на място. Като си МОд е хубаво да си вършиш работата, не да набеждаваш и предупреждаваш хора, които нищо не са направили.

#112 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2012 - 07:54 PM

Не те интересува темата, като не си компетентен що пишеш там?Не знаеш ,ама да кажеш.
Престани да пълниш темите с глупости, и да ръсиш лъжи и клевети по други.

#113 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 08:01 PM

Не съм писал че от вашият форум изчезват мнения! Изчезват от други форуми, затова писах в другата тема. Не съм компетентен ли? Ти знаеш ли, че ме пращаш по "събрания" и ме намесваш във вашето "Хоби"? :ab_041: Не е ли развъдника регистриран в БРФК? МОД ли казва кой е компетентен и кой не? Това не е ли форум..Какво некомпетентно съм написал? Насочих човека и му обясних, че кученцата там са "истински", това е всичко. Лъжи и клевети ръсиш ти и наказваш без причина.

Излишните постове не се пишат заради мен. Казах на човека, че кученцата са от легитимен развъдник и всичко започна.. :zz_020:

#114 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2012 - 08:15 PM

Аз ли те пращам по събрания ,или ти си първа писта във въпросната тема, която всъщност не те интересува.
Последно те предупреждавам престани да пишеш клевети или ми обясни това

Показване на мнениетоvalnata, в 25 March 2012 - 08:01 PM, написа:

Лъжи и клевети ръсиш ти .

Не си наказан , а поста ти е изместен. Или и това не съзнаваш.
Съжалил бил, и аз съжалих ,че изобщо тръгнах да ти обяснявам . Въпреки, че не съм длъжна.
Но явно си имам тинейджър на среща

#115 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 08:17 PM

Това с червено защо е? Това е предупреждение и не съм виновен, че нямам права да ви модерирам раздела, иначе щях да изместя мненията и да предупредя който трябва. Явно тинейджър си ти щом реагираш така.. Спокойно, няма повече да спомена въпросният развъдник. Мир да има..

#116 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2012 - 08:21 PM

За въпросният развъдник съм обяснила ясно на момичето как да стигне до него. Винаги са давани кординати . Не прави нови интриги, офицялно те предупреждавам,че ако не престанеш ще взема мерки. Намери си друга работа ако нямаш.

#117 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 08:26 PM

Никакви интриги не правя!!! за въпросният развъдник писах пръв и получих предупреждение. Изобщо не го познавам и не искам да го познавам, така че интриги не правя. Недей ме заплашва, защото нищо лошо не съм направил, ясно ли е? Вземи мерки и спри да ме предупреждаваш.

Не си получил предупреждение, че си писал за въпросният развъдник, а че не е в подходящатата тема да обясняваш как се търсят снимки. И поста ти беше преместен.
Това е . Преживей го.
Мод.

#118 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2013 - 06:53 PM

ОТНОВО УЖАСНИ СНИМКИ И БЕДСТВАЩИ ЖИВОТНИ ЗАТВОРЕНИ В КОНЦЛАГЕРА "КАМЕНАР". ТОВА МОМИЧЕ ПРИЛИЧА НА ЧАО ЧАО... ВЕРОЯТНО ИЗОСТАВЕНО ИЛИ ИЗХВЪРЛЕНО... ЖИВОТНИТЕ В ИЗОЛАТОРА СА МНОГО, НА НА СТРАНИЦАТА СЕ ПУБЛИКУВАТ САМО 10-ТИНА...ОСТАНАЛИТЕ ПРОСТО ИЗЧЕЗВАТ В НЕЗНАЙНА ПОСОКА БЕЗ СЛЕДА ОТ ПРЕСТОЯ СИ ТАМ... ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ ТЕЗИ ОБРЕЧЕНИ НА ГЛАД И УЖАС НЕЩАСТНИЦИ... ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ РАЗСЕЛЕНИ В НЯКОЯ ГОРА И ДА ЗАВЪРШАТ ЖИВОТА СИ В НЯКОЯ КАНАВКА... ОТ ГЛАД ИЛИ ОТ ГУМИТЕ НА ПРЕМИНАВАЩИ АВТОМОБИЛИ... ТЕХНИТЕ ОЧИ НЕ СА ПО-МАЛКО ТЪЖНИ... В ТЕХНИТЕ ОЧИ СЕ ВИЖДА ЦЕЛИЯТ УЖАС ОТ ПРЕСТОЯ НА ТОВА ЗАБРАВЕНО ОТ БОГА МЯСТO

Пишете с малки букви. Така все едно ,че се карате на съфорумците, а и нищо не ви се разбира!! Нито къде се намира кучето , нито за какво става въпрос. Просто, общи приказки за които всички знаем.
Мод.!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#119 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 10 January 2013 - 07:43 PM

tanq_aira

Гоаспожица фантазьорка от Русе, нашата порода се нарича чаУ-чаУ. Не чаО-чаО.
Вие достатъчно под различни никове лъгахте хората тук че имате родословни чаУ-чаУ, като крадяхте снимки от официални сайтове на известни развъдници и ги представяхте за ваши кучета, например като тук: http://forum.dog.bg/...post__p__967730

Твърдеше че тези кучета са твои красавец и красавицата:
http://forum.dog.bg/...post__p__967751

По-старите тук сме толкова свикнали с многото ти лъжи, измами, фантазии, че вече не вярваме на поредният ти сигнал, дори и да казваш истината. Приказка за лъжливо овчарче нали я помниш?

Е,хора, ако толкова ви липсва внимание, то поне названието на породата го научете.
Ако копирате чуждо съобщение, то поне го редактирайте така, че правилно да се изпише породата. Моля ви, поне този труд си дайте.

Защото след тази ваша лъжа

Показване на мнениетоtanq_aira, в 27 July 2011 - 08:27 PM, написа:

добър вечер мъжкия сме го взели от развъдник Bon Triumph
а женската е от развъдник Ле Паш ние не живеем във България идваме само лятото само за 2 седмици на море и планина и се връщаме във Палма де Майорка

аз дори не смея да повярвам че във всяко ваше съобщение има поне зрънце истина.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#120 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 04:11 PM

Показване на мнениетоtanq_aira, в 10 January 2013 - 06:53 PM, написа:

ОТНОВО УЖАСНИ СНИМКИ И БЕДСТВАЩИ ЖИВОТНИ ЗАТВОРЕНИ В КОНЦЛАГЕРА "КАМЕНАР". ТОВА МОМИЧЕ ПРИЛИЧА НА ЧАО ЧАО... ВЕРОЯТНО ИЗОСТАВЕНО ИЛИ ИЗХВЪРЛЕНО... ЖИВОТНИТЕ В ИЗОЛАТОРА СА МНОГО, НА НА СТРАНИЦАТА СЕ ПУБЛИКУВАТ САМО 10-ТИНА...ОСТАНАЛИТЕ ПРОСТО ИЗЧЕЗВАТ В НЕЗНАЙНА ПОСОКА БЕЗ СЛЕДА ОТ ПРЕСТОЯ СИ ТАМ... ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ ТЕЗИ ОБРЕЧЕНИ НА ГЛАД И УЖАС НЕЩАСТНИЦИ... ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ РАЗСЕЛЕНИ В НЯКОЯ ГОРА И ДА ЗАВЪРШАТ ЖИВОТА СИ В НЯКОЯ КАНАВКА... ОТ ГЛАД ИЛИ ОТ ГУМИТЕ НА ПРЕМИНАВАЩИ АВТОМОБИЛИ... ТЕХНИТЕ ОЧИ НЕ СА ПО-МАЛКО ТЪЖНИ... В ТЕХНИТЕ ОЧИ СЕ ВИЖДА ЦЕЛИЯТ УЖАС ОТ ПРЕСТОЯ НА ТОВА ЗАБРАВЕНО ОТ БОГА МЯСТO

Пишете с малки букви. Така все едно ,че се карате на съфорумците, а и нищо не ви се разбира!! Нито къде се намира кучето , нито за какво става въпрос. Просто, общи приказки за които всички знаем.
Мод.!!!

https://www.facebook...&type=1&theater

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема