Подхвърлена от съседи на стълбището, Лара открива отворена врата и намира нас. Имаше си и нашийник, но стопани не намерихме. Сега е моето любимо същество и част от семейството ми. Висока е 55 см. и тежи 20кг.

Публикувано: 17 December 2009 - 03:12 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 04:26 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 08:18 PM
 сега просто не си представям живота без него
  сега просто не си представям живота без него   

Публикувано: 25 December 2009 - 07:49 PM

Публикувано: 25 December 2009 - 07:49 PM

). Иии... постоянно мрънка и си говори нещо, все е недоволна. НО като цяло е една малка ГушлиВка
  ). Иии... постоянно мрънка и си говори нещо, все е недоволна. НО като цяло е една малка ГушлиВка   

Публикувано: 30 December 2009 - 11:06 AM

Публикувано: 30 December 2009 - 03:38 PM

Публикувано: 30 December 2009 - 03:54 PM
 Щяха да я вземат на някаква пречиствателна станция, където постоянно тровели кучета.
  Щяха да я вземат на някаква пречиствателна станция, където постоянно тровели кучета. 

Публикувано: 30 December 2009 - 04:39 PM
 Вече бях  изгубила надежда когато случайно видях обявата ''Подаряват се полу-шпицове'' и направо ми светнаха очите. Толкова бях щастлива.Но проблем, майка ми не искаше куче. След 1 ден рев и мрънкане ми разреши.
  Вече бях  изгубила надежда когато случайно видях обявата ''Подаряват се полу-шпицове'' и направо ми светнаха очите. Толкова бях щастлива.Но проблем, майка ми не искаше куче. След 1 ден рев и мрънкане ми разреши.    Чухме се с жената по телефона и отидохме до тях.  Като стигнахме само гледам 6-7 топчета как се въргалят по земята. Протегнах ръка и Ръфо първи ми докосна ръката и си казах '' Това е моето куче''. Името го избрахме защото много обичаше да ръфа краката на масата.
  Чухме се с жената по телефона и отидохме до тях.  Като стигнахме само гледам 6-7 топчета как се въргалят по земята. Протегнах ръка и Ръфо първи ми докосна ръката и си казах '' Това е моето куче''. Името го избрахме защото много обичаше да ръфа краката на масата.   

Публикувано: 02 January 2010 - 04:26 PM

Публикувано: 27 January 2010 - 04:04 PM

Бубка обича свободата, обича горите, обича да гони сърни и зайци, обича да рови и влиза в дупки, не обича да изпълнява команди
 Бубка обича свободата, обича горите, обича да гони сърни и зайци, обича да рови и влиза в дупки, не обича да изпълнява команди   Весело е в къщи с тези две маймуни
 Весело е в къщи с тези две маймуни   

Публикувано: 29 January 2010 - 11:36 PM
 Освен това, човек трябва да отделя време предимно на хубавите емоции, а не обратното, както за съжаление, често правим...
  Освен това, човек трябва да отделя време предимно на хубавите емоции, а не обратното, както за съжаление, често правим... Казах им да си намислят нещо,което много желаят, да ми го кажат отрано, за да събирам пари, и при влизането в хубава гимназия, ще им го подаря. Дъщеря ми посиска лабрадор, задължително светъл. Тя винаги си е мечтаела да има куче, а аз обичам кучета - та сключихме сделката. И ето, че тя влезе в гимназия, от която аз съм изключително доволна, и дойде моят ред да се реванширам за усилията на детето. Единственото, за което я помолих, е да изчака до пролетта - с цел да може хем да е навлязла малко в ученето, хем да може да обръща по-сериозно  внимание на кучето си. Защото то беше само за нея, аз само щях да поизчиствам акита понякога
  Казах им да си намислят нещо,което много желаят, да ми го кажат отрано, за да събирам пари, и при влизането в хубава гимназия, ще им го подаря. Дъщеря ми посиска лабрадор, задължително светъл. Тя винаги си е мечтаела да има куче, а аз обичам кучета - та сключихме сделката. И ето, че тя влезе в гимназия, от която аз съм изключително доволна, и дойде моят ред да се реванширам за усилията на детето. Единственото, за което я помолих, е да изчака до пролетта - с цел да може хем да е навлязла малко в ученето, хем да може да обръща по-сериозно  внимание на кучето си. Защото то беше само за нея, аз само щях да поизчиствам акита понякога   И си чакаме ние двенките пролетта на 2010 годинаааа....
 И си чакаме ние двенките пролетта на 2010 годинаааа.... Тя е едно котенце. Едно същество, което се старае във всяка една минута да ни изкаже огромната си обич и признателност, едно голямо домошарче
  Тя е едно котенце. Едно същество, което се старае във всяка една минута да ни изкаже огромната си обич и признателност, едно голямо домошарче   

Публикувано: 06 February 2010 - 04:34 AM