Галерия Снимки и видео
Публикувано: 25 April 2012 - 09:44 PM

Аз пък направо ще ви облея с бебешки снимки! Една от кучиците ни, вече кастрирана ги роди тези двете преди време. /Най- накрая пак отвориха приюта тук и успяхме да кастрираме женските, само едничка ни остана. / Ели, по- дългокосместата отиде в новия си дом в неделя, пък Роби, късокосместия рабойник го отпратихме вчера по живо, по здраво.

И най- любимата ми тематика: Дете с куче

Публикувано: 25 April 2012 - 09:45 PM
Публикувано: 10 May 2012 - 01:44 PM

А ето го и него самия, на 2 годинки от можеби най-старата порода на света - "Приятел":
Публикувано: 19 May 2012 - 09:40 PM
Публикувано: 27 June 2012 - 02:55 PM

Много се старая - манджичките му се отразяват видимо чудесно, ще придобие правилната форма, виждам го аз. Тези дни даже ще го водя в офиса да го премеря, защото в името на психичното си здраве, все не си взимам кантар за вкъщи.

Тази, заедно с горната, е от вчера:

А това изглежда толкова зле, защото го изрязах, че на снимката нещо души в далечината, но това е от първата разходка и се вижда добре телосложението:

Лошото беше, че тази му фигура беше резултат не от липса на храна, защото всички знаем, че от местата, където може да бъде приютено едно бездомниче, най-добрата възможност е Богров - където чудесните хора правят чудеса, за да има достатъчно грижа и храна, но нашия глупчо явно нещо не се разбираше със големите кучета във неговата клетка. Единственото обяснение, защото другите кучета вътре изглеждаха съвсем добре - големи и здрави. После забелязахме и как се плаши от по-големи кучета от него и беше ясно.
Но другата добра новина е, че вече почти се справихме и с това - две приятелски кучета, съответно 30 и 40 килограма толкова мило си играят с него, той, и той играе, въпреки, че се случва понякога да ги налае и да изръмжи, от страх явно - при някое по-рязко движение, например, но все по-рядко вече. Сега е предимно игра.
Та, благодаря пак, че така ни обръщате внимание и се интересувате

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 27 June 2012 - 03:11 PM
с риск да оспамим галерията, ама няма как трябва да се споделя... той и нашия така с храната и големите кучета, хем е на 2 години вече, а реагира като бебе. Ние също минахме на готвенко, е смеска с гранули де, ама все пак. Чак децата му завидяха на италянската кухня спагети с мръвки ab_041:
Дай да ги съберем зверугите да си поиграят. Ето и Рафи, друго богровско бебе, ни е комшия, ще съберем тайфата :))
Публикувано: 27 June 2012 - 03:37 PM

Ние не живеем в София, но живеем наблизо. Смисъл, не е като ежедневни разходки да правим в София, но винаги с малка предварителна организация можем да дойдем. И ще се радвам много! И благодаря за поканата.

Задължително ще се обадя като изскочи някой цял почивен ден, в който сме си тук и ще го спретнем. :))
Колкото до оспамването на галерията, не знам дали това ни спасява, но аз пак ще кача снимка.

Мокро куче, което се съмнява:

Публикувано: 27 June 2012 - 03:57 PM

А за поканата, току що във фесбука се договорихме с родителите на друго богровче Мая за тази събота в 2 в Западния парк, ако сте навити и вие пиши на лично да ти дам точни координати на срещата. Пък ако не, ще го оставим за друг път, при нас почти всеки ден става, т.е. не е задължително да е събота и неделя. Тъпото е, че нямаме кола и придвижването ни до други места е сложно, но пък нашия парк е доста див и става за такива излети.
Публикувано: 27 June 2012 - 05:09 PM

Благодаря сърдечно, но точно тази събота са решили да ми сложат изпит по това време.

Така че ще остане за някой следващ път, хубаво е, че ще има. :) Пак благодаря, че така.. :)

Публикувано: 27 June 2012 - 05:59 PM
Flashback, в 27 June 2012 - 05:09 PM, написа:

Благодаря сърдечно, но точно тази събота са решили да ми сложат изпит по това време.

Така че ще остане за някой следващ път, хубаво е, че ще има. :) Пак благодаря, че така.. :)
Да не ти разправям после как се прахме

А за разходката, ами следващия път :) и успех на изпита

Публикувано: 15 July 2012 - 01:45 PM

Публикувано: 19 July 2012 - 09:01 PM

Много готино!

А пък аз ще ви засипя със снимки, ама много беше чудесно и искам да се похваля.