Dog.bg Форуми : Бебе кученце спешно

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бебе кученце спешно

#21 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 December 2009 - 05:37 PM

Всичките си кучета и котки ,които съм имала и имам в момента/ две кучета и две котки / съм прибрала от улицата, никога не съм държала на порода , но понякога не само добрите намерения са достатъчни ,а и възможностите които човек има, още преди да я вземеш аз ти описах положението си , за съжаление нещата не се решават само от мене , исках да намеря дом за мъника и затовва писах и във форума, когато я видях да трепери мъничка и безломощна направо се потресох и затова и писах с намерението някой да хареса и поиска, но всички които сме тук във този форум сме хора които не са безразлични когато виждаме безумните и жестоки действия на много хора, а бездомните животни с всеки изминал ден стават все повече и става все по трудно да им намериш дом, питам познати за нея , но засега без успех

#22 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 28 December 2009 - 06:01 PM

mimabeleva
Профил на потребител
Добави Приятел
Изпрати ЛС
Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС
Виж темите
Виж коментарите Re:кученце, Dec 23 2009, 04:44 PM

Advanced Member

Група: Потребители
Съобщения: 38
Потребител N: 106,913
Дата на регистриране: 9-September 08

Ще ви звънна веднага ако го намеря там, след празниците като се върна ще го взема и ще му търся дом, имам две кучета и две котки, няма как да го задържа , междувремено докато е при вас литайте познати може някой да го хареса.

User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 December 2009 - 06:16 PM

Е, то какво стана сега. Исках да помогна на кучето, излезе, че го натресох на Галя, тя и без това е зарита. Дом не се намира толкова бързо. Пред блока хората го хранеха и бяха постелили кашон с пуловер. Дори ме питаха защо го взимам. Не че е вариант входа. Ако някой друг от Пловдив може да го приюти, на Галя наистина й е пряко възможностите. Не бива така да се подвеждат хората.
User's Signature

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2009 - 06:23 PM

Нямам думи просто.Това е безобразие.Ще следя темата,лошото е че не съм сигурна,че ще мога да помогна.Ако беше топло,няма проблем на двора,но в къщи не става.Ще агитирам познати.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#25 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 December 2009 - 11:04 PM

е нема що!!!!
Галя, ако можем някак да помогнем - свиркай.
Мима, (§В%§ЯЯ!
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2009 - 04:12 PM

Прочетох коментарите , страхотно , браво на вас, искам да попитам Галя защо не побликува и др. ЛС до нея ,исках и имах намерение да взема кучето като се върна, но срещнах категоричната съпротива на семйството ми / в ап. с пет животни / ,е всички вие които така подскачате осиновете я , аз съм тази която сложих кашончето с пуловера и аз ходих да я храня , а не хората от входа, когато е за друг може много лесно да съдите , никого не съм принудила , всеки взима сам решение, така че на Галя не И прави чест да представя нещата така,спасила съм не едно животно от улицата и наистина стана така , с намерението си да направя добро аз изядох ......, защото тук във форума има хора които само дават мнение , но колко от тях са осиновили бездомно животно и без това хората които се интересуват от съдбата им са твърде малко , не ги отказвайте благодарение на злостните коментари .

#27 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 04:19 PM

Просто първо трябвало да попитате семейството си дали ще са съгласни или не, а после да помолите някой да прибере кученцето.

#28 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2009 - 04:27 PM

Цитат(Galiadogs @ Dec 28 2009, 06:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mimabeleva
след празниците като се върна ще го взема и ще му търся дом

да де но тогава защо сте казали това???

К'во сега Галя виновна щото
вие като сте говорела всъщност само сте си приказвала

по-скоро постъпка като вашата би отказала хора като Галя

#29 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 05:23 PM

Цитат(mimabeleva @ Dec 29 2009, 03:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Прочетох коментарите , страхотно , браво на вас, искам да попитам Галя защо не побликува и др. ЛС до нея ,исках и имах намерение да взема кучето като се върна, но срещнах категоричната съпротива на семйството ми / в ап. с пет животни / ,е всички вие които така подскачате осиновете я , аз съм тази която сложих кашончето с пуловера и аз ходих да я храня , а не хората от входа, когато е за друг може много лесно да съдите , никого не съм принудила , всеки взима сам решение, така че на Галя не И прави чест да представя нещата така,спасила съм не едно животно от улицата и наистина стана така , с намерението си да направя добро аз изядох ......, защото тук във форума има хора които само дават мнение , но колко от тях са осиновили бездомно животно и без това хората които се интересуват от съдбата им са твърде малко , не ги отказвайте благодарение на злостните коментари .

Мислех да си мълча, но не мога, просто не мога.

Вие сте виновна, че казвате, че ще вземете животното, организирате и ангажирате друг човек да се грижи за него и едва СЛЕД това питате семейството си.

Чудесно добро сте направили, прехвърлили сте отговорността за едно животно на друг човек и постфактум сте го уведомили, че няма да може да участвате.

А да и в форума има всякакви хора, могат да дават мнение колкото си искат, не знаех, че трябва да имам минимум три висшета и поне 37 задомени животни за да видя, че неспазения ангажимент си е неспазен ангажимент!
Поне да се бяхте извинили.

#30 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2009 - 06:32 PM

Цитат
.... никого не съм принудила , всеки взима сам решение, така че на Галя не И прави чест да представя нещата така,спасила съм не едно животно

........нали не си мислите , че Галя има сърце да изостави или пробута горкото животинче , както вие постъпихте?

На вас не ви прави чест ......знаете ли какво й е на Галя в момента ......има три големи кучета и 4 или 5 котета.....повечето са при нея защото й е ГОЛЯМО сърцето. За мен си е чиста проба злоупотреба с нея. Изтривате си ръцете и си преписвате "спасяването" на бездомно кученце.
User's Signature

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!

#31 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 06:40 PM

mimabeleva,не се сърдете на хората от форума.Ако се огледате ще видите,колко много правят за бездомните животни.
Аз лично се засегнах,тъй като също имам семейство,което заради вашето обещание излъгах.Станало,каквото станало.Оттук нататък ще направя всичко възможно да намеря най-подходящите хора за Хриси,без значение кога ще се случи това.Благодаря на хора от форума,които ми предложиха помощта си.
Иначе малката софиянка утре се връща.Днес е била на работа с кака си,защото освен ,че учи тя и работи.Единствено 10 часовата й заетост на ден я спира да не остави завинаги малката хитруша.Аз поставих задачи да се спазва режима и всичко е било наред.''Хубавите работи''се пускали само навън.Единствено по пътя се е изложила също както пред Дядо Коледа.Та това са новините.Забравих само да спомена,че кученцето прекрасно се потдава на обучение.С това момиче могат да се постигнат чудеса примерно във фристайл.

пп.Покрай мен приятелите ми се объркаха и с броенето ab_041.gif Браво Мария ab_041.gif Трите големи кучета са само моите,Боран и кучинка за обучение не ги броим.Котките три са мои,верно осиновени и едно самонастанило се.Ще му дойде реда на него за ваксини,кастрации,търсене на дом и тн. Опс и Рижа,ма то верно трудно за изброяване ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2009 - 07:04 PM

Ами....многооооо сааа. (аз броя само тези дето бяха в хола като бях последния път у вас ) Да са ти живи и здрави всички. Сигурна съм , че Някой вижда колко много добро правиш за горките животинки.
п.п. щяхме да забравим и зайчето ab_041.gif
User's Signature

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...

#33 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2009 - 07:05 PM

Няма никаква полза от този безмислен диалог , всички които така яростно ме нападате сега имате прекрасната възможност да докажете колко сте добросъвестни , осиновете Хриси, иначе е много лесно да се плюе по други, а ти Галя ощи преди да отидеш да я прибереш ,, аз ти описах подробно в какво положеиние се намирам.

#34 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 07:17 PM

ab_041.gif Зайчето Кати си го взе.Ама поне тоя път беше в голяма клетка.
Сори за оф-а.
Казах,че приключих с обсъждането как Хриси попадна при мен.Сега е важно какво се случва оттук нататък,затова загърбвам отрицателните емоции.
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2009 - 07:17 PM

Аз няма да я взема.... по простата причина , че имам вече три кучета , но имам доблестта да кажа ясно и точно - няма да помогна на горкото животинче (не по този начин) , защото не мога на този етап.....ще разпитам приятели , но при мен не мога да я взема .
Толкова ли е срамно да си го кажеш ?
А....на Галя кой ще помогне? Знаеш ли , че тя лишава семейството си ....децата си ....за да помага на бездомни душички?

User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 07:26 PM

Наистина,стига.Вече само по темата,а тя е за Хриси.Скоро ще ви зарадвам пак с новини от мъничето.Лека вечер на всички.
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 December 2009 - 07:30 PM

По темата: Хриси, както и останалите, за които Галя е поела грижата имат нужда от храна, Хриси ще има нужда от ваксина, някои от лечение. Ако иска някой да помогне - това е начина.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#38 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 07:42 PM

Цитат(mimabeleva @ Dec 29 2009, 07:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма никаква полза от този безмислен диалог , всички които така яростно ме нападате сега имате прекрасната възможност да докажете колко сте добросъвестни , осиновете Хриси, иначе е много лесно да се плюе по други, а ти Галя ощи преди да отидеш да я прибереш ,, аз ти описах подробно в какво положеиние се намирам.

Ами аз, Галя, няма да се стърпя, сори.
Вижте какво, уважаема Мима, всеки от нас тук е с набор животни и то не само защото сме "добросъвестни", а защото на почти всеки от нас се е случила случката, която се разиграва тук сега. Защо ние да ви се доказваме? Да ви оправяме кашата??? Защо???
И друго ще ви кажа. Вместо да се скриете в миша дупка, че подвеждате хора, които имат желание да ви помогнат, вие ми се пуйчите тук с нараненото си его. Егото ви не ме касае особено, защото по-скоро ме интересува, а и не само мен, съдбата на това животно. Не ме заливайте с информация колко кучета, котки и саксии имате, защото това не е оправдание за прехвърляне на отговорност. Извинението е като задника - всеки го има и обикновено мирише.
Ще ви помоля повече да не пишете в тази тема, защото не направихте нищо за това животно, колкото и да ви се иска после да го вкарате в собствения си списък със спасени. Вместо да излезете и да се извините вие ми се засягате и започвате полемика, в която е очевадно кой крив, кой прав. Ако не ви е ясно ще поясня. Вие сте несериозна, безотговорна и нагла.
Сега наистина - изчезнете от темата, защото я разводнявате и оставете на Галя да се справи с кашата, която й забъркахте.

Галя, пак извинявай, но просто ми се повдига вече.
По темата - виждам, че си в Пловдив, Галя, ще се пробвам да ти изпратя малко пари по човек.
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 08:11 PM

То каква стана е ясно, но mimabeleva като не може да прибере Хриси при себе си, може да поеме част от разходите по нея, ако има поне малко достойнство.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#40 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2009 - 11:21 PM

Цитат(d-r Bobadova @ Dec 29 2009, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
По темата - виждам, че си в Пловдив, Галя, ще се пробвам да ти изпратя малко пари по човек.

Може ли и аз да се възползвам от този начин за изпращането на 80 лева (от janny и от мен)? Пък Галя да ги употреби, за което животинче от подопечните и има нужда по нейна преценка.

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни